Wat zit er in mijn eten app

Geplaatst op: 25.07.2019

Je kunt producten vergelijken door deze te scannen, of op te zoeken in een database met producten uit de supermarkt. Feiten en fabels over tarwe.

Met deze tool kom je erachter.

Hoe en wat precies blijft vaag. Maar sommige apps gebruiken persoonlijke informatie ook voor reclamedoeleinden, zonder dat duidelijk te vermelden. Zoek en vind. In één oogopslag zie je wat een gezonde re keuze is. Feiten en fabels over rauw en gekookt eten. Meest gelezen. Helaas staan niet bij alle producten Nederlandse portiegroottes.

Interessante optie: de app kan producten herkennen als je er een foto van maakt, al werkt dat nog niet optimaal.

Met de app kunt u eenvoudig de barcode van het product scannen. Let wat zit er in mijn eten app op dat de voedingsadviezen die in de apps worden gegeven altijd algemene adviezen zijn. De Schijf van Vijf voor jou Bepaal aan de hand van je leeftijd en geslacht hoeveel en wat je per dag kan eten.

Met de app kun je de barcode van voedingsmiddelen scannen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de voedingssector?
  • Webshop Naast boeken en folders vind je hier handige hulpmiddelen zoals het Eetmaatje en de koelkastthermometer.
  • Hoe gezond zijn Mijn Eetmeter van het Voedingscentrum gaat volgens de privacyvoorwaarden het netste met je gegevens om.

Wat zit er in uw eten?

Ook krijg je in de app een persoonlijk voedingsadvies. Voor de weergave van YouTube is een social media-cookie vereist. Filter bijvoorbeeld op vegetarisch, caloriearm of bij diabetes. Schijf van Vijf Gezonder voedingspatroon. Je vindt er inhoudelijke informatie over allerlei onderwerpen.

Het invoeren van producten gaat vlot en je kunt smileys geven aan hoe gezond je eet. X Nieuwsbrief Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Nieuws     2 jul. Zeker omdat Amerikaanse regels op de punt afwijken van Europese. Dat bedrijven dit doen staat vaak verstopt in lange en onbegrijpelijke privacyvoorwaarden. Duurzaam consumeren. Hoe en wat precies blijft vaag. Wel kan de jeugd de app makkelijk gebruiken en we vinden het belangrijk dat ook zij etiketten leren begrijpen.

Voor alle consumenten te gebruiken?

Naar verwachting sluiten ook deze supermarkten zich aan bij de app. Gebruiksgemak Invoeren van producten, onder meer via de barcodescanner, gaat erg makkelijk. Caloriechecker Check hoeveel calorieën en voedingsstoffen zoals vet, zout en vezels er in een product zitten.

Maar helaas, dat klopt hier niet. Een van de ambities van het Voedingscentrum is deze app en tool te koppelen aan de app? Dat vergt een beetje eerlijkheid. Dierlijke E-nummers. Waarom je af en toe een paar schijfjes citroen in je waterkoker moet doen.

Is de fabrikant hier blij mee?

Het gesprek Praat mee op de Facebookpagina van Nederland Voedselland. Je eten bijhouden: De 4 beste Apps die je kunnen helpen tijdens het Afvallen.

Recept van de dag Snijbonen met witte bonen en hazelnoten Snelle, hartige maaltijdsalade 2 personen minuten. De app is er voor Android en Apple gebruikers.

De app heeft een barcodescanner, wat zit er in mijn eten app. In principe doen alle supermarkten mee aan de app. Het is niet duidelijk of gebruikers niet-identificeerbaar blijven. En kun je deze aan je dagboek toevoegen. Mijn Eetmeter Voor iOS en Android of via de  website Gratis Gebruiksgemak De app is overzichtelijk en veelgebruikte producten zijn gemakkelijk te selecteren. Gezonder voedingspatroon De vraag blijft of een app echt kan leiden tot een gezonder voedingspatroon.

Soms wat kost een maaltijd per dag het wel alsof je niet meer naar een restaurant zou mogen als je gezonder en bewuster wilt eten. Hoeft ook niet, want deze app biedt je een lijst van alle mogelijke e-nummers.

IPhone-schermafbeeldingen

Niet alle producten staan in de database en het zelf toevoegen van producten inclusief portiegrootte is wat lastig.

Log in om te reageren. Gezonder voedingspatroon De vraag blijft of een app echt kan leiden tot een gezonder voedingspatroon.

Dat leidt tot volgens Lifesum tot betere voedingskeuzes en betere gewoontes. Puuruitetenduurzaam en veilig eten. Elke 2 weken tips en nieuwtjes over gezond, gratis via Apple App Store.


Facebook
Twitter
Comments
Zelda 25.07.2019 18:18 Antwoord

Voor de juiste begeleiding bij het afvallen en het creëren een gezonde Leefstijl kan je het beste jouw voedingsinname eens met een gewichtconsulent bespreken. Diëtistenzoeker Zoek een diëtist in de buurt voor persoonlijk voedingsadvies.

Tyler 02.08.2019 21:14 Antwoord

Alternatieve suikers. Geef een reactie Reactie annuleren U moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.