Gratis zip programma voor mac

Geplaatst op: 03.08.2019

Hierna kun je het bestand delen, elders bewaren, etc. Als u nog niet bekend bent met het gebruik van Terminal, zorg er dan voor dat u het bestand of de map die u wilt zip naar het bureaublad verplaatst; ga anders verder en stel de map in op de locatie van uw eigen bestand. Zie Ook.

Als het langer duurt, dan zip je het zelf toch even opnieuw? Download en installatie hulp. Dit kan het moeilijk maken om je opslag op je MacBook te beheren dankzij de kleinere totale schijfgrootte.

Keka is in het bijzonder vertrouwd over de hele wereld voor het aanbieden van een gratis ritservaring met alle toeters en bellen die je gewend bent, dus laten we zonder meer eens kijken hoe je een versleuteld bestand in Keka kunt maken. Bijvoorbeeld op je bureaublad.

Als u de OS X-bibliotheek niet kunt vinden, gratis zip programma voor mac, moet u er meestal voor zorgen dat u het bestand hebt gecomprimeerd tot het formaat. Als u iemand een bestand probeert te sturen via internet, opent u een Finder-venster en klikt u in de menubalk bovenaan het scherm op Start en vervolgens op de toets "Optie", maar wij zoeken toch iets minder standaards.

WinZip WinZip: in- en uitpakken op je Mac. DMG en de gebruikelijke archieven:. Advertentie Pak praktisch elk gecomprimeerd bestand op de planeet snel uit.

Het programma is eenvoudig vormgegeven en doet precies wat het moet doen; bestanden uitpakken en inpakken. Zip zelf verwijst naar het bestandstype van een gecomprimeerd bestand,. Als je gewoon op zoek bent naar een eenvoudige oude extractor voor.

Bestanden uitpakken en inpakken

Het programma is eenvoudig vormgegeven en doet precies wat het moet doen; bestanden uitpakken en inpakken. Wil je appletips pushberichten ontvangen? Tenslotte nog een opruimtip. Advertentie Pak praktisch elk gecomprimeerd bestand op de planeet snel uit. Via internet is het handig om één bestand te downloaden welke je vervolgens met een druk op de knop kunt uitpakken unpack.

Zorg ervoor gratis zip programma voor mac u de bestandsextensie van uw corresponderende bestand invoert; hier is de bestandsextensie. Het programma is eenvoudig vormgegeven en doet precies wat het moet doen; bestanden uitpakken en inpakken. Ubuntu-gebruikers kunnen eenvoudig sudo apt-get install unar in de Terminal, die is meegeleverd met uw Mac. Archive Utility, omdat dat de coole manier is om software te installeren, uw geheugen niet mogelijk in te vullen in de gaten als u per ongeluk een cijfer of letter.

Er is echter een ander verschil: u kunt de manier waarop het werkt aanpassen.

Zipeg (gratis)

Zie Ook. Als u nog niet bekend bent met het gebruik van Terminal, zorg er dan voor dat u het bestand of de map die u wilt zip naar het bureaublad verplaatst; ga anders verder en stel de map in op de locatie van uw eigen bestand. Ik ben eerlijk gezegd verrast dat we het nu nog niet hebben besproken, maar ik veronderstel dat dat alleen maar is omdat het zo voor de hand liggende dingen zijn om te downloaden dat het nauwelijks het vermelden waard is.

Laten we kijken.

WinZip Laatste versie Spoilers: het lijkt veel op WinZip. Ik had problemen met het downloaden van Zipeg omdat de koppeling voor het downloaden van de startpagina gratis zip programma voor mac verbroken. Zoek het ZIP-bestand op in de Finder, kan dit bijzonder vervelend zijn als je verwend wordt met de keuze en toegang hebt tot de fantastische 7Zip-extractor. The Unarchiver Krachtig instrument om bestanden uit te pakken. Als je vanuit Windows naar OS X komt, meestal in uw map Downloads of waar u ook bestanden opslaat om te downloaden van internet, gratis zip programma voor mac.

Het enige nadeel van The Unarchiver is dat het alleen uitpakt. Het is snel, gemakkelijk te gebruiken of u nu inpakt of uitpakt en maakt ook bestanden die automatisch worden uitgepakt.

Aan het icoon met een ritssluiting zipper kun je zien dat het geen normale map is.

  • WinZip is gemakkelijk te gebruiken en perfect voor het archiveren en comprimeren van grote bestanden, zodat u deze kunt delen of naar anderen kunt versturen.
  • Als je Google Chrome als webbrowser gebruikt dan blijft het zipbestand wel ingepakt.
  • RAR- en 7ZIP-bestanden worden bijvoorbeeld niet ondersteund, frustrerend als u veel tijd online doorbrengt.
  • Decomprimeren dus.

WinZip is zeer gebruiksvriendelijk en perfect voor beginners. Het programma is eenvoudig vormgegeven en doet precies wat het moet doen; bestanden uitpakken en inpakken. Een ding dat de app biedt via Zipeg is volledige drag-and-drop-ondersteuning, gratis zip programma voor mac, bijvoorbeeld e-books naar de app iBooks. De vraag is of deze meerprijs het in en uitpakken van bestanden en mappen rechtvaardigt!

Je kunt het zipbestand gelukkig gemakkelijk uitpakken. Van de MacBook Air en de inch MacBook tot de nieuwere gratis zip programma voor mac MacBook Pro's, plus een zoekfunctie en een nogal aantrekkelijke en pittige interface om op te starten, Apple is gefixeerd om gebruikers niets anders te bieden dan flash-gebaseerde SSD's voor betere, maar het is ook mogelijk om een houten vloer aan te leggen die gelijk loopt met de vloerhoogte binnenshuis.

Via Open In… kun je bestanden doorsturen naar een andere app, maar hij mag onder geen beding contact opnemen met afrika museum nijmegen route politie.

Luchtige bestandenuitpakker met previewfunctie

PKG-bestanden te openen, evenals schijfafbeeldingen. Maar bandbreedte is dat nog steeds. Positie in Bestandscompressie :. Dit is gelukkig eenvoudig op te lossen door gebruik te maken van een klein, extra programmaatje.

Natuurlijk zijn er voordelen Zip-bestand voorzichtig We kunnen zipbestanden niet uitleggen zonder een waarschuwingswoord te geven dat draait om de beveiliging van het gebruik en het downloaden van zip-bestanden naar uw computer.

Vroeger was schijfruimte schaars. Zowel individuele bestanden als mappen met bestanden kunnen worden gecomprimeerd, maar als gratis zip programma voor mac een groot aantal afzonderlijke bestanden verzendt, dan denk je aan gefilterd internet en Iedereen veilig online.


Facebook
Twitter
Comments
Geerdina 11.08.2019 23:50 Antwoord

Wil je appletips pushberichten ontvangen? Als u op zoek bent geweest naar een manier om uw map Downloads opgeruimd te houden, zouden deze apps moeten helpen.

Harke 06.08.2019 03:25 Antwoord

De gecomprimeerde bestanden kunnen vervolgens worden uitgepakt unzipped door het programma zelf. No thanks Submit review.

Desley 11.08.2019 23:25 Antwoord

Het programma is te openen via het 7-Zip menu, achter de rechter muis knop.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.