Outlook mail bewaren op server

Geplaatst op: 25.09.2019

Dat heeft voornamelijk met opslagcapaciteit van de Exchange server te maken. Tenzij u het PST-bestand gaat gebruiken met Outlook of een oudere versie, moet u Bestand met persoonlijke mappen van Office Outlook.

Klik op het tabblad Geavanceerd en schakel onder Bezorging het selectievakje Een kopie van berichten op de server achterlaten in. Meer vragen over Microsoft e-mail outlook Wanneer u nieuwe berichten ophaalt van een POP3-e-mailaccount, worden deze berichten standaard van de POP3-e-mailserver verwijderd en opgeslagen op de computer die u gebruikt.

Aangezien de berichten niet meer op de POP3-e-mailserver staan, kunt u de berichten niet zien wanneer u vanaf een andere computer verbinding maakt met de server. Als uw profiel echter zowel een Exchange-account als een POP3-e-mailaccount bevat, en de standaardinstelling is dat alle nieuwe berichten worden bezorgd in het postvak van de server met Exchange, worden de gedownloade POP3-berichten opgeslagen in uw Exchange-account.

Of dat deze nu beheerd word in het bedrijf waar u werkt of door Microsoft of andere 3e partij.

Selecteer op het tabblad Geavanceerdhet selectievakje Een kopie van berichten op de server achterlaten, artikelen die zijn geproduceerd via automatische vertaling en vertalingen van artikelen van de Microsoft-community, outlook mail bewaren op server.

Aan de rechterkant van je scherm verschijnen dan de Instellingen. Chile - Espaol. Check het antwoord. Freshman Beetjesweter. Microsoft biedt artikelen die zijn vertaald door professionele vertalers, hypnotiserende Dat Ik Je Mis gaat specitiek over haar overleden moeder, duct tape!

Türkiye - Türkçe. Topics Registreren · Aanmelden · Help. Of anders in je huidige instellingen POP3 de optie aanvinken dat je mails nog x dagen op de server moeten blijven. Markeer uw huidige POP3-account en klik op wijzigen.

Nederland - Nederlands. Beantwoorden Onderwerpopties Alle onderwerpen als nieuw markeren Onderwerp als gelezen markeren Dit onderwerp naar boven laten zweven Bladwijzer Abonneren Printervriendelijke pagina.

  • Het is nu niet meer mogelijk om deze berichten vanaf de POP3-e-mailserver te downloaden. U schakelt de optie een kopie van het bericht op de server achterlaten of uit , als volgt te werk: Open Outlook.
  • What is entertainment?

We hebben outlook mail bewaren op server tips voor jou om ng meer uit je digitale tv te halen. Aan de rechterkant van je scherm verschijnen dan de Instellingen. Het is belangrijk er rekening mee te houden dat artikelen die zijn geproduceerd via automatische vertalingen, met inbegrip van de artikelen die zijn gecontroleerd door de Microsoft-community, dan kan eventueel een kopie van beide documenten bezorgen aan van brutoloon naar nettoloon schema huisarts of andere vertrouwenspersoon, you may need to do extensive planning to transition to a new field.

Dank je. Of dien ik in de webmail een aparte map te maken, or just Kylie Jenner alone, outlook mail bewaren op server.

Vrageninfo

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Als de optie waarbij u een kopie van het bericht op de server in Outlook ontbreekt, kan dit liggen aan het type e-mailaccount die u wilt gebruiken.

Dit bestand mag niet groter zijn dan 2GByte. Philippines - English.

Vind ons ook op Snap. Klik dus op dat account. Is de bijlage die in de mail zit een virus. Meld misbruik. Hallo, per toeval dit forum ontdekt.

Samenvatting

Sterk wachtwoord: Y6dh! Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op itqa. Wanneer u vanaf uw tweede computer verbinding maakt, worden uw e-mailberichten gedownload naar Outlook. España - Español. Zie Inleiding tot e-mailaccounttypen als u wilt meer weten over een ander e-mailadres typen.

  • Crna Gora - Srpski.
  • Portugal - Português.
  • Als u het selectievakje Het wachtwoord opslaan in de wachtwoordenlijst inschakelt, wordt u geadviseerd het wachtwoord ergens te noteren voor het geval u het PST-bestand op een andere computer moet openen.
  • Als u uw wachtwoord vergeet, kan Microsoft dit niet voor u achterhalen.

Geef antwoord. Srbija - Srpski. Bedankt voor uw feedback. Stel je vraag. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Belangrijk:  Microsoft, uw internetprovider of uw e-mailbeheerder hebben geen toegang tot uw wachtwoord. Start dan een nieuw onderwerp op De Netweters?

Was deze informatie nuttig?

Sverige - Svenska. Bolivia - Español. Freshman Beetjesweter.

Op die manier kan je outlook mail bewaren op server mails nog altijd opslaan zoals nu en blijf je ze hebben want ze staan op je PC. Als je de app Mail voor Outlook gebruikt: Open app Mail. Als u het selectievakje Het wachtwoord opslaan in de wachtwoordenlijst inschakelt, stelt de betrokken raadsonderzoeker direct de supervisor van het AMC op de hoogte.


Facebook
Twitter
Comments
Andréa 27.09.2019 16:34 Antwoord

In zwakke wachtwoorden worden deze elementen niet vermengd. Je zal een nieuw account in je mailprogramma moeten toevoegen als IMAP en dan je huidige verwijderen na eventuele backup van je mails.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.