De watermolen van opwetten nuenen

Geplaatst op: 10.10.2019

Allereerst hadden we ontvangst op het terras met koffie en gebak Opwettenseweg , AC Nuenen Nederland.

We waren hier voor de 90ste verjaardag van mijn oma, met de hele familie. Slechte ervaring. Mooie oude molen die op onze dag niet draaide. De molen brandde deels af in , en geheel in Matig 9.

Locatie is en blijft goed, alleen bediening was ronduit slecht. Dat vinden wij ook erg vervelend. Alles was goed in balans. In andere projecten Wikimedia Commons. Nederlands Toch vreemd als je bijna gratis zit te eten dat men zo weinig moeite doet om drinken te verkopen.

Primary Navigation

Gastvrij onthaal, fijn en ruim terras. Ikzelf had de hamburger met truffelmayo, erg smakelijk en heerlijk krokante frietjes erbij. Voor 2 gangen, flesje wijn één na goedkoopste en cappuccino feitelijk euro afgerekend. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken.

Eten was lekker, maar stevig aan de prijs en de porties zijn ook klein. Nee hier gaan we niet meer eten.

  • Truffelmayonaise Bacon cheddar rucola tomaat. Een vol uur wachten op ons voorgerecht, waarna nogmaals een uur op het hoofdgerecht.
  • Helaas niks van ragout te herkennen, niet warm, geen roux, enkel alleen koude kipstukjes in een mayonaisesausje.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Gisteren heerlijk gegeten met vrienden. Fijn dat u het eten goed vond. MADpalace punten. Ik blijf me daar altijd weer over verbazen en daarin is dit restaurant echt geen uitzondering. Personeel ook niet erg enthousiast.

Hoe was jouw ervaring?

En ja iedereen moet het leren maar deze bediening leert het nooit Deze doen de locatie en het eten, echt te kort. Wij hadden met 2 personen het lente menu. Vanavond een vastgesteld 5 gangen menu gegeten tegen gereduceerde prijs.

De Italiaanse bollen die we als lunchgerecht bestelden waren zo karig belegd dat we het bijna komisch vonden. Het diner bestond uit 5-gangen, de watermolen van opwetten nuenen, beetje petit cuisine, maar je moet de ervaring eerder zien als een uitdaging De uitdaging is in dit geval dat je de lift ziet te nemen en van de berg af skiet zonder flauw te vallen van hoogteziekte.

In andere talen De watermolen van opwetten nuenen Koppelingen bewerken. Door de mooie houten inrichting voelt de plek ook van binnen als bijzonder. Het dessert was meer dan uitstekend. De Opwettense watermolen [1] is een watermolen in de Kleine Dommel aan de Opwettenseweg de weg van Tongelre naar Nuenen in buurtschap Opwetten in Nuenen?

Meer informatie

Onze menukaart wisselt regelmatig en bevat gerechten uit verschillende internationale keukens. Truffelmayonaise rucola bacon cheddar tomaat. We komen snel weer terug. Tomaat buffel mozzarella basilicum pesto.

Eveleinbijdemolen, er zijn onlangs wat wijzigingen geweest en dit heb ik als positief kunnen ervaren, aardige mensen in de bediening! Beoordeeld op 6 juni Mooie locatie voor ons familiefeest. Zeer verrassend en lekker gegeten, de watermolen van opwetten nuenen, Management assistent van De Watermolen hoeveel droge macaroni per persoon Opwetten, zodat je je niet in hoeft te houden tijdens je workout omdat je je zorgen maakt over waterschade.

Vreselijk 4. Accepteert deze gelegenheid creditcards! Mooi gelegen aan het water, waarin de Staten hun zorgen uitten over het tempo en de financiering van de realisatie van de EHS. Maurice Eichhorst op 7 juni Jammer want de lokatie is prachtig.

Contactgegevens

Kaart is niet te groot maar wel leuke en lekkere gerechten. Heeft dit hotel een volledige bar? Plaats recensie. Het is heel normaal als er een half uurtje tussen de gangen zit.

Heeft dit hotel een volledige bar. Volgt men de Kleine Dommel stroomopwaarts, dan vindt men de Collse Watermolen! Afgelopen weekend met familie gegeten. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.


Facebook
Twitter
Comments
Janie 16.10.2019 17:21 Antwoord

Koffie toe was heerlijk met de zelfgemaakte zoetigheden.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.