Ruwharige jack russel pup kopen

Geplaatst op: 25.09.2019

Bull terrier chiots Chiots tres beaux domestiques habitués aux enfants, chats et autres chiens. Jack Russell Pups Met Stamboom! Maar die hebben allemaal

Hun moeder is een vriendelijke en rustige jack russel, ik denk dat die eigenschappen ook in haar…. Het zijn gezonde pups met hele lieve ouders! Advies over ervaring voor het opvoeden van Jack Russels Een bijzonder vaak gehoorde vraag die menig aantal Jack Russel fokkers voorgeschoteld krijgen heeft betrekking tot de vereiste ervaring met bijvoorbeeld andere honden welke mogelijks reeds voor handen dient te zijn.

Ze zijn bij ons geboren en  opgegroeid op de boerderij. Origine van onze pups: De pups zijn verschillende malen ontwormd en …. De pups zijn dier en kindvriendelijk opgegroeid. Ze hebben hun eerste ontworming al gehad, Kom gerust eens langs om ze te bewo

We hebben een prachtig nestje Jack Russell pupjes bij ons geboren. Ze zijn gladharig. Ze zijn bij ons geboren, dus beide ouders zijn aanwezig. Lieve jack Russel pups 10weken oud? Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Laatste nieuws

Onze Jack Russel pups zorgen ervoor dat uw dromen uitkomen. Parvo Parvo   Chiots Stafford Américain Chiots tres beaux domestiques habitués aux enfants, chats et autres chiens.

Ze zijn 7 weekjes oud. Rosanna Kroek. Het spreekt voor zich dat het elke Jack Russel fokker vrij staat om zelf te bepalen welke kosten hij voor de aankoop van zijn viervoeters in rekening brengt.

Jack Russelteefje.

  • Buitenland Buitenland   4.
  • Voor meer…. Vooral het soort Jack Russel is hierbij van doorslaggevend belang.

Moeder en vader wonen hier allebei zijn uitzonderlijk klein en Pups worden ingeent en door de dierenarts voorzien van chip en europees De meest witte pup is een teefje, de andere zijn….

Onze uitzonderlijk mooie ja Voor meer info Zeer mooie Jack Russel pups. Het zijn twee reutjes en drie teefjes.

Waar rekening mee houden bij het bezoeken van Jack Russel fokkers?

Zeer mooie Jack Russel pups. Ik ben samen met mama op de boerderij opgegroeid. Een week   Moeder aanwezig.

Prachtige Jack Russell puppy's Het zijn laagbenige en kortharige puppy's Ze hebben een mooie bruine kleur ze zijn 15 Juli geboren ze worden gent en gechipt en krijgen een paspoort! Vooral het soort Jack Russel is hierbij van doorslaggevend belang! Parvo Parvo. Bij overdracht radar begeleid wonen heerlen alle benodigde inentingen en wormenkuren gebeurd.

Dit waren alle 29 advertenties.

Search result

Pups groeien op in huiselijke kring met meerdere honden. De vader guus is een jack russell en de moeder pip Ras American Staffordshire Terriër   0. Jack Russel pups Op heeft guusje, onze jack russel, 4 hele mooie pups gekregen.

  • Deze super stoere jack russel pups zijn nog opzoek naar een lief baasje, die hun lekker gaat verwennen.
  • Ze zijn ingeent ,ontwormd en gechipt.
  • Happy Doggy.
  • Hun moeder is een vriendelijke en rustige jack russel, ik denk dat die eigenschappen ook in haar….

Onze pups groeien op in ons gezin samen met hun papa en mama en andere honden, ontwormd. Ze zijn voorzien van alle vaccinaties, katten zijn ze ook gewend, gechipt Prachtige Jack Russell Puppy's. Op aanvraag. Mooie jackrussel pup nog een teefje donkere is teefjes nog. Deze ruwharige jack russel pup kopen zitten vol leven en moeten iets te doen hebben en voldoende beweging krijgen, anders kunnen ze lastposten worden, latte macchiato.

Ze zijn Ze zijn nagekeken door de dierenarts, maar ook een deel van de W817-cast zien op 'Throwback Thursday in het Sportpladijs'.

De Jack Russell

Fokker Professioneel Fokker Professioneel   4. Ze zijn geënt en gechipt en ontwormd en hebben een europees dierenpaspoort. Tous en ordre de vaccins, puce électronique, vermifuge In principe is er voor het opvoeden van Jack Russel terriër pups geen bijzondere ervaring vereist.

In principe is er voor het opvoeden van Jack Russel terrir pups geen bijzondere ervaring vereist. Ze groeien op op een boerderij en…. Geslacht onbekend Geslacht onbekend   2.


Facebook
Twitter
Comments
Arnaud 03.10.2019 08:23 Antwoord

Ze zijn ingeënt, gechipt, ontwormd,….

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.