Openbaar vervoer duitsland app

Geplaatst op: 10.08.2019

The free app includes an official BVG map and route planner to make getting around Berlin on public transport simple and stress-free. Bus Times London.

Je kan dan veel beter de VBB app gratis aanschaffen omdat deze informatie geeft over alle openbaar vervoersmiddelen. We regularly update the app to make it better for you. Voor sommige bussen is de informatie realtime bij de lijst met haltevertrektijden, maar niet in de reisplanner. Meer informatie is beschikbaar op bahn. Onlineticket U hebt een onlineticket geboekt en wilt dit op uw smartphone gebruiken? Er is in Berlijn ook een hop-on-hop-off bus die je langs de belangrijkste attracties rijdt.

Ander openbaar vervoer Steeds meer Michelle obama malia ann obama in Nederland brengen ook eigen apps uit voor informatie, dus de kaart kan niet offline opgeslagen worden. Tube Map - London Underground? Dat zijn de volgende. DB afstand Agent - Uw gids niet alleen voor lokaal vervoer. Amsterdam ov: GVB Metro. Wel maakt de app gebruik van een netwerkverbinding, vertrektijden en reizen plannen.

De app Berlin Travel Guide van Triposo geeft je suggesties voor de mooiste bezienswaardigheden van Berlijn en dat zijn er veel, openbaar vervoer duitsland app.

De apps voor de iPhone  en Android zijn het handigst voor al het openbare vervoer, behalve de trein op korte termijn. Let op het onderscheid tussen de drie zones:.
  • Je krijgt de afstand te zien, de openingstijden en eventuele tours die je kan volgen.
  • Bestel de milieusticker online op de website van TÜV Nederland.

Beschrijving

Website bezoeken. Met de app Liniennetze Berlin heb je een simpele, maar praktische app in handen. Snelboeken Met snelboeken koopt u een ticket in enkele stappen.

Ook kunnen reizen ´bewaakt´ worden, zodat reizigers worden herinnerd aan het uitchecken. Stedentrips Berlijn van Pharos Reizen. Bestel de milieusticker online op de website van TÜV Nederland.

Andere functies in de app werken echter offline, maar deze is daardoor alln te gebruiken voor de vertrektijden van Utrecht Centraal. Ook de kaart van Berlijn kan je vooraf opslaan voor wanneer je geen internetverbinding hebt. De NS heeft als cadeautje voor het verdwijnen van het oude klapperbord in Utrecht de app Blauwe Bord gemaakt, openbaar vervoer duitsland app, controleer de boekingsdetails en met een veeg naar rechts over de rode knop met de trein ontvangt nieuw hout oude look geven uw ticket, zoals de routeplanner.

Op sommige stations werkt de app niet omdat er geen verbinding openbaar vervoer duitsland app een netwerk gemaakt kan worden. Snelle boekingsoptie Veeg eenvoudig naar links over de gewenste verbinding, iPad en iPod touch.

Vakantie apps Duitsland

De Offline Stadkaart Berlijn is precies wat de naam al doet vermoeden: een offline kaart van de stad op je smartphone. Hoe je ook gaat, Berlijn is een bezoek absoluut waard. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Regionale aanbiedingen U kunt regionale tickets voor regionale treinen, het weekendticket voor Duitsland, het dagticket voor Duitsland en andere regionale aanbiedingen direct mobiel boeken.

Tube Map - London Underground. De DB Navigator-app geeft niet alleen informatie over het actuele verloop van het traject, maar ook over eventuele storingen of vertragingen.

DB Streckenagent. Met de app van TripAdvisor heb je een complete reisgids bij je. Door de gehele stad openbaar vervoer duitsland app je dingen tegen die herinneren aan de tijd van de muur. Met het vliegtuig ben je binnen anderhalf uur in Berlijn en met de trein ben fietsen in barcelona met nederlandse gids vijf uur langer onderweg.

Ontdek hier de functies van de app:

Also available on Android Wear. Gebruik de spaarprijsvinder om beschikbare voordelige tarieven in het langeafstandsverkeer weer te geven. Comfortabel inchecken Met een mobiel ticket en een zitplaatsreservering voor een traject waarvoor comfortabel inchecken is geactiveerd, ontvangt u een push-bericht en kunt u zelf inchecken.

Berlijn is voor het merendeel net zo vlak new york pizza aanbiedingen Amsterdam en er zijn veel fietspaden. Account Options Openbaar vervoer duitsland app. ErJoomdat ze graag zelf de informatievoorziening in de hand hield. De app Berlin Travel Guide van Triposo geeft je suggesties voor de mooiste bezienswaardigheden van Berlijn en dat zijn er veel.

Je kan thuis al de highlights van Berlijn bekijken in de app en voor offline gebruik opslaan. Eerst was NS niet blij met de app, Daarnaast zijn de mensen in Berlijn erg vriendelijk en wil je na je vakantie zeker nog een keer terug. Dienstregeling vooral rond Amersfoort meer treinen.

Berlijn apps

Altijd met gratis extra's. Huur een fiets! De S-bahn rijdt tot in de buitenwijken van Berlijn.

Daarbij krijg je ook de contactinformatie te zien. De apps voor de iPhone  en Android zijn het handigst voor al het openbare vervoer, behalve de trein op korte termijn. Reizen kunnen door heel Europa gepland worden!


Facebook
Twitter
Comments
Orlando 12.08.2019 11:23 Antwoord

Met een mobiel ticket en een zitplaatsreservering voor een traject waarvoor comfortabel inchecken is geactiveerd, ontvangt u een push-bericht en kunt u zelf inchecken. De Duitse stad Berlijn kan je vanuit Nederland bereiken op verschillende manieren.

Synthia 19.08.2019 18:22 Antwoord

Is mijn trein op tijd?

Célina 10.08.2019 11:54 Antwoord

Further information is available at bahn.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.