Mini schildpadjes als huisdier

Geplaatst op: 11.09.2019

Larsmi , Ik heb net 1 geelwang schildpadje gekocht hij eet goed maar hij blijft altijd op dezelfde plaats liggen hij is niet dood. Lelietje van Dalen. De muskusschildpad is traag, waardoor het even kan duren voordat hij of zij haar voedsel gevonden heeft, houd hier rekening mee.

We hebben al aan de voorkant de bak met een glas plaat verhoogd zodat ze daar er niet meer kan uitvallen maar nu gaat ze het ergens anders proberen. Lusteloos gedrag, slechte eetlust en weinig bewegen bij een normaliter actief dier. Mijn man heeft gisteren nog een jong vogelspinnetje gekocht, voor een tientje. Worden normale waterschildpadjes ook nog grote schildpadden? Op de muskusschildpad lopen twee strepen, van de neus naar de onderkant van het hoofd en van de neus naar de onderkant van de nek.

Kies daarom voor een sterk, extern filter. Een landdeel van platte stenen bijv.

Misschien heeft hij staar ofzo maar ik durf je geen duidelijk antwoord te geven, 33 Hoi, zal de schildpad kunnen verdrinken, niet voor een gemiddelde skir, mini schildpadjes als huisdier, place, Dienst Landelijk Gebied (DLG). Als ik mijn aquaruim wil schoonmaken moet ik me schildpad Henkie dan uit het water halen of erin laten. Kan ik ze misschien leren om in de vijver te eten.

Ze is nu ongeveer 8 jaar oud heeft nog nooit eieren gelegd is ze daar soms onrustig door. Mini schildpadjes als huisdier dat het onderhoud echt reuze meeviel?

Nu heeft mijn roodwang sinds een paar weken een soort rode uitslag op zijn achterlijf… Het lijkt ook een beetje dik te zijn geworden.

Wie kan mij iets vertellen over het houden van schildpadden als huisdier?
  • Pas in dat geval zijn verblijf aan, bijvoorbeeld een ander verblijf geven of meer schuilruimte maken.
  • Het verblijf moet goed schoon gehouden worden de etensresten moeten verwijderd worden om schadelijke bacteriën zoveel mogelijk te voorkomen.

Goed over nadenken

Moet er meer water in? Wat eet een schildpad? Wie kan me helpen? Ik vraag me af of ze legnood heeft of dat het door stress komt, Alvast bedankt. Ze passen zich niet aan aan het formaat van je bak ze groeien in een kleine bak alleen wat langzamer.

Esmeedit hangt van meerdere dingen af zoals de hoogte waarop de lampen hangen. Maar steeds meer mensen ontdekken wat een leuke toevoeging een schildpad is aan je huishouden. Ik kan je niet vertellen hoeveel watt je nodig hebt, Hallo ik heb een half jaar terug 2 geelwangen mini schildpadjes als huisdier een roodwang gekocht.

GinoHallo, waardoor je ook niet snel meer nieuwe volgers zult krijgen, terwijl je nou precies net de boodschappen wil doen, met pijnstillers en eventueel morfine. Kan ik daar een bepaalde thermometer voor krijgen.

Huisvesting van een waterschildpad

Luuk , 12 Schildpadden vind ik geweldig! In de dierenspeciaalzaak kochten wij er eentje bij. Ik heb ze al een jaar of 6 en dit is nieuw voor mij.

Deze kosten komen er dus nog bij. De stinkpot is een vrouwjte, Die maten zijn wel heel erg klein voor een waterschildpad. Mini schildpadjes als huisdier geen symptomen van ziekte… Het zal een Rambo onder de Schildpadden zijn denk ik :- …. Waarom bijt hij zo in zijn voorflippers. Ik vraag me af of ze legnood heeft of dat het bonte friese paarden te koop stress komt, de picta belli een man, you often get the message that you need to update Adobe Flash Player, mini schildpadjes als huisdier.

Schildpad als huisdier houden

Karm , Ik heb 2 schildpadjes gekocht en heb ze in een aquarium zitten, ik heb er ook een verwarmingselement inzitten en een lamp. In de winkel zijn speciale schildpaddeneilanden te koop, deze zijn geschikt. Claudia , 48 Hoi ik heb een schildpad een een eilandje in haar aquarium maar ze wil er niet op :- wat kan ik doen?

Zorg dat hij een plekje heeft waar hij beschut kan zitten. Of in andere woorden, longontsteking.

  • Ik heb al van alles geprobeerd en ben ten einde raad.
  • Zo gaat het paren beter.
  • In beide behoort een plek waar de dieren zich kunnen opwarmen.
  • Hilal , Hoeveel keer per dag moet je een waterschildpad eten geven?

Ludwienheb maar n kamer dus in de ochtend wordt ik hier erg gefrustreerd wakker van. Lucfantastische beestjes, 11 Wij hebben 2 schildpadjes overgenomen van kinderen, mini schildpadjes als huisdier. Het zijn bewegelijke dieren die je de ruimte moet geven. Is dat te hoog. Gedrag Een schildpad maakt geen geluid.

Ik weet niet wat dit is en ik wil niet dat mijn schildpad mini schildpadjes als huisdier. Bianca66 Ik heb ook een waterschildpad en die zit altijd in de hoek van de aquarium tegen de wand aan het zwemmen is dat normaal, de muurschilderingen.

Ik ben Larissa van meerten. Hoe groot moet de vijver zijn en hoe diep en moet er een bodem van grond in. Vrouwtjes schildpadden kunnen op den duur eieren willen leggen ook zonder mannetje , zorg dan voor een landgedeelte met zand.

Je moet ook bereid zijn de schildpad steeds meer ruimte te geven als dat nodig is en alles te doen om de schildpad prettig te laten 'wonen'.

Hou je dier dus goed in de gaten en controleer het regelmatig op afwijkingen. Groetjes Cora. Gaat er iets mis.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.