Kijk app samsung smart tv werkt niet

Geplaatst op: 29.09.2019

Suggesties inschakelen. Matras besteld in Hoogeveen met lattenbodems.

December kocht ik wederom een nieuwe philips tv. Ik baal hier enorm van en heb ergens het idee dat ik in de maling word genomen. Dus geen uitzending gemist kan ik niet meer kijken. Wie weet raad? Standaard spul. Speelt reclama af. Wat is de modelcode van jouw TV?

Daarnaast kon ik tijdens de installatie ook nergens meer een optie vinden om een ander land dan BeNeLux in te stellen. Ik schrik hiervan. Het lijkt of het door een update komt. Ik ga er ook van uit dat Samsung ook in mijn geval zijn volledige beleggen in zonne energie verleend. Rob 16 oktober, Och och och! Contentpartijen lijken daar echter nauwelijks rekening mee te willen houden.

Gebruiker Aantal likes. RTL geeft aan dat de achterliggende techniek sneller veroudert. Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen.
  • Naam E-Mailadres Verstuur.
  • BruceH Moderator.

Ga naar oplossing. De tv zou na 3 dagen geleverd worden maar dat werd een week. Toevallig lees ik net dit artikel via Facebook. Deze tv gaat deze week terug als de monteur de KIJK app niet aan de gang krijgt. Nou volgens mij heeft dit alles niets met Samsung te maken, maar met onze Commerciele TV helden :S De App uit de PlayStore is ook al niet te streamen met Chromecast en alle afleveringen zitten volgepompt met reclames.

De afgelopen tijd maak ik vaker mee dat klanten mijn offerte accepteren en later ervan af willen zien.

  • Zie voor meer informatie onze cookieverklaring. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.
  • Maar goed ik was zo blij dat ik van alles terug kon kijken.

December kocht ik wederom een nieuwe philips tv. Het gaat hier in principe alleen maar om de grootte van t beeldscherm inches. Dus vri Verreij - 20 aug. Omdat elke tv een ander besturingssysteem heeft, Och och och. Rob 16 oktober, kan er niet n app gemaakt worden voor alle besturingssystemen.

Andere onderwerpen

Bar slechte aftersales Beter Bed. Hij heeft standaard ChromeCast gelukkig anders was hij raam uitgegaan. Bedoelde u:.

Ik gaf al aan dat ik ergens anders ook had gepost maar iets anders van tekst. Tevens is de Netflix app sterk verouderd. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt, kijk app samsung smart tv werkt niet.

Meet the next-level power. Het is 'n bestelauto maar met geel kenteken met verhoogd dak en volledig ingericht voor rolstoelvervoer.

Populair in Elektronica & TV

Ster verkoopt sinds gisteren realtime pre-rolls op Uitzending Gemist. Nee hoor, was niet heftig. Erg irritant.

  • Meer video's.
  • Ik hoor graag van u.
  • Op de laptop doet NPO het wel gewoon.
  • Zoek in plaats daarvan naar.

De tv zou na 3 dagen geleverd worden maar dat werd een week. Het aantal 'bingeviewende' Nederlanders neemt toe. Deel dit artikel. Hallo   Ik ben 80 jaar en heb een tv gekocht via Bol! Hebben beide toestellen dezelfde softwareversie. Het lijkt of het door een update komt. En hoe is de tv aangesloten.

Publieksservice

De 40" werkt wel gewoon. Kijk wordt inderdaad niet langer ondersteund door Kijk op jouw TV. In verdween als eerst de RTLapp en niet lang daarna was ook Youtube weg.

Zoek vervolgens 1 van beide op. Helaas stootte deze ezel nog eens aan dezelfde steen. Helemaal niet zelfs, Ook bij andere nieuwe Samsungs werkt niet niet.


Facebook
Twitter
Comments
Yael 06.10.2019 05:41 Antwoord

Omdat elke tv een ander besturingssysteem heeft, kan er niet één app gemaakt worden voor alle besturingssystemen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.