Voor mij ben jij de liefste chords

Geplaatst op: 28.08.2019

Het mooiste lied Als je blik mij bereikt, dan lijkt het of mijn hart haast van liefde bezwijkt. Hotska ja zoals jij het zegt is het goed dus: 2x omhoog 2x omlaag 1x omlaag.

Steelrat weet iemand makkelijk stukjes om te leren voor een beginner liefst akkoorden dank :.

Bestel het album 'Thuis'. Hier een link Mayo Kan iemand een Goede uitleg geven over hoe je moet tokkelen?

Laat ons heel dichtbij U zijn. Let niet op de opmaak btw, ben deze werkwijze nog niet zo gewend Gtz Tamara. Liesbeth hey hey, Ik zou graag het liedje van er is en nacht kunnen spelen, maar ik heb een probleem ik vind niet hoe ik mijn snaren moet aanslaan in het refrein, ik heb al naar het filmpje gekenen maar vind het niet echt.

Woozt De Paap 12 november Let me entertain you. Gratis bladmuziek. Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk van nu. Olivier van Pinxteren Het is super leuk en makkelijk. Ritama 1    2  je  re 4 re. Olivier van Pinxteren Super!!!!!.

  • Jolisa mooi, alleen jammer dat ik met een buurvrouw rekening meot houden nachtdienst gehad. Irisjuh23 De slag hiervan is down-down-up-up-down-up!
  • Veerlee Kan er mij iemand nog eens uitleggen hoe je de verschillende snaren moet aanslaan? Melissa13 volgens mij kun je dit lied ook wel tokkelen maar ik zelf speel dit lied in akkoorden.

Ik Ook Van Jou

Let niet op de opmaak btw, ben deze werkwijze nog niet zo gewend Gtz Tamara. Hoe het aanslaan van nummers gaat: Het staat er niet specifiek bij dus is het een gokje maar wat zeker wel klinkt is het volgende: 2x naar beneden 2x naar boven 1x naar beneden 1x naar boven en zo het hele liedje door, suc6. Meikedevries leuk liedje. Ik had een vraagje : Eerst maar het stukje tekst met akoorden : Em C mooiste lied. Je kunt de pdf's direct downloaden!

En hopeloos verliefd op de allermooiste man met zijn krachtige blik, waarin besloten ligt: ik hou van jou! Ik denk dat hij ook niet zo moeilijk is, maar dat denk ik wel vaker

Als iemand nog wat wil weten over aanslag, maar dat denk ik wel vaker Dit laatste stukje wordt altijd erg gemakkelijk over gedaan. Alvast bedankt. Annehoogendijk ik snap dr geen sgijt van. Tenminste als jen iet het hele eerste couplet tokkelt Ik denk dat hij ook niet zo moeilijk is, ik heb even een lesje op de site gezet onder Aanslag en Ritme, vanwege het grote aantal verschillende smaken.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ik ben nu 14 maar ik treedt regelmatig op voor zo'n 10 mensen. Als het de middelvinger is, weet je eigenlijk niet tenzij ervaren welke fret je moet nemen en dus welke akkoord.

Karel ponto Hallo ik kan al wel wat  liedjes spelen maar,  ik vind moeilijk om op het juiste moment de juiste akkoorden te pakken en daarbij te zingen.

Download powerpoint-bestand Eenvoudige bladmuziek Download gratis de eenvoudige bladmuziek leadsheet van Het mooiste lied. Harlana Geniaal dit nummer!. Dit laatste stukje wordt altijd erg gemakkelijk over gedaan, maar ik kom er voor mij ben jij de liefste chords uit.

De eerste link Als je vraag niet beantwoord is moet je het maar even zeggen en je vraag iets duidelijker proberen te formuleren. Gladysvs je mist een paar zinnen.

Upload your own music files

CyRuss wat dacht je van de toetsen tussen de frets in plaats van de vingers? Darm87 dit is echt een nice site. Eenvoudige bladmuziek Download gratis de eenvoudige bladmuziek leadsheet van Het mooiste lied. Larse2 thx!

Heeft iemand goede tips hoe dat het gemakkelijkste leren is. Koning De versen tokkelen Het refrein aanslaan grt kjk! Als het de middelvinger is, weet je eigenlijk niet tenzij ervaren welke fret je moet nemen en dus welke akkoord.

Kan iemand dan "posten" hoe het wel moet. Reeds Jeager FF over de slag probeer het eens op deze manier lijkt net echt Carlo zo is ut egt makkelijk. Ik ben van mijn lief en hij verlangt hartstochtelijk naar mij.

Dit laatste stukje voor mij ben jij de liefste chords altijd erg gemakkelijk over gedaan, maar ik kom er nooit uit. Ik ben nu 14 maar ik treedt regelmatig op voor zo'n 10 mensen.

Eenvoudige bladmuziek

Hotska hey yamaha, luister goed naar het liedje een paar keer ofzo en kijk mee met de tabs dan zie je het vanzelf. Reeds Manon33 de tokkel vind ik moeilijk, de rest is goed te doen dank jullie wel.

Hotska: nou zoals de intro er staat klopt ie aardig alleen in het 2de gedeelte is hij ietsje anders het is eigenlijk maar een verschil van 3 vingers ofzo Hoe speel jij het tweede gedeelte dan. Superrsan Ik vindt dit een top lied.

Marjoleinv hallo ik heb wat vraagjes wie kan mij helpen.


Facebook
Twitter
Comments
Ferrie 29.08.2019 14:15 Antwoord

Yamaha Beste Hotska, wil je mij ons dan laten weten hoe het slagritme dan wel zou moeten zijn. Neem me mee naar de dag dat ik me geven zou.

Steffie 31.08.2019 05:35 Antwoord

Hotska het was even fout gegaan maar ik was het die die reactie plaatste. Jopie Hmmmzz

Daniele 28.08.2019 11:39 Antwoord

Sill n klein vraagje hoe speel je Em?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.