Van dijk waalwijk auto

Geplaatst op: 23.09.2019

Op internet al veel goede recensies gelezen en ze kloppen allemaal! M Peeters , Weert.

Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben afgelopen vrijdag onze Nissan Qashqai opgehaald. Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf.

Ben op zondag langs geweest en ook toen was er alle tijd en tijd voor koffie! Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de 3e keer een auto bij dit bedrijf gekocht! Waar helpen wij u bij. Na een lange zoektocht waarbij we niet altijd even goed geholpen zijn, uiteindelijk bij Autobedrijf van Dijk uitgekomen.

Mijn auto zijn ze zelfs komen brengen zonder meerprijs!

Service is uitstekend! Vandaag de Seat Ibiza gekocht. Top auto!. In 1 woord: aanrader. Keurige auto voor een nette prijs. Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een nieuwe Nissan Qashqai Tekna gekocht tegen een zeer scherpe prijs en met goede inruil voor onze gebruikte Qashqai.

  • Login Whitepapers. Eerste infruk en uitstraling van het bedrijf kan wel wat netter.
  • Goed adres.

Laatste reviews

Roy Curiel , Hellevoetsluis. Aad Spruijt , Maasland. Erwin Duijvelaar , Den Haag. Lekkere koffie. Wij hebben weer een goede keuze kunnen maken.

  • Login Whitepapers.
  • Imar Smits , Hengelo. Gewone jongens die een reëel inruilaanbod doen, zodat je met een goed gevoel weg gaat en je niet het gevoel hebt bedonderd te worden.

M LentelinkTop. FredWateringen. Niets was te veel, Deventer. Transparant verhaal en duidelijk. Jeroen LanderRoosendaal?

Contactgegevens

Gratis aanmelden. Peter en Inge Euser , Barendrecht. Voor vragen kon ik hem gerust aaspreken en konden we tot een goede deal komen.

Er schijnt uitbreiding te komen en dus dat dan dat ook in orde komt. We kregen een eerlijke inruilprijs van dijk waalwijk auto ons auto. No nonsense. Administratie na een hick up in de opstartfase wel in orde?

Bedankt Dennis. Voor vragen kon ik hem gerust aaspreken en konden we tot een goede deal komen.

Nieuwste occasions

Zeer fijn geholpen door vriendelijke betrouwbare broers, goede prijs voor mijn inruil gekregen. Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds 3 maanden een mooie qashqai in bezit. Contact Team Projecten. Helder verhaal.

  • Ben op zondag langs geweest en ook toen was er alle tijd en tijd voor koffie!
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een nieuwe Nissan Qashqai Tekna gekocht tegen een zeer scherpe prijs en met goede inruil voor onze gebruikte Qashqai.
  • Scherpe prijs en goede behandeling.
  • Jonnie , Groningen.

Ik heb recent een auto gekocht die prijstechnisch zeer goed in de mart stond. Daar kunnen sommigen nog wat van leren. Tevens een goede inruilwaarde gekregen voor mijn oude bolide. Wij delen al onze kennis in n ultiem webinar. Maakte de keuze iets moeilijker maar van dijk waalwijk auto mooie Nissan Qashai connect Edition gekozen. Aardige relaxe jongens en geen strakke pakken en opdring mentaliteit. Vorige Volgende. JonnieGroningen. Bleek dat de airco niet goed was, zonder discussie volledig vervangen.

Openingstijden

Bij thuiskomst bleek de stuurbekrachtigingspomp toch niet optimaal te werken. Danielle Bot , Vlaardingen. Vorige Volgende.

Bereid tot extra aandacht en pre service. Als je er bent, wordt je gemoedelijk geholpen. We werden correct ontvangen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.