In navolging van ons telefoongesprek engels

Geplaatst op: 26.07.2019

Seminar, workshop All about mixing and segregation with an interactive workshop Following up on the success of the first edition, Delft Solids Solutions is organizing a seminar on April 5, devoted to mixing and segregation of powders and solids. Following up the activities. English from of on concerning out of upon.

Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo. Opvolging van de adviezen. Following a hit. Engels Monitoring the project application:. Action taken on opinions. Dutch Wat wordt er echter in het gemeenschappelijk standpunt, overigens in navolging van het oorspronkelijke voorstel van de Commissie, voorgesteld?

Verstreken tijd: ms? De VN wil, in navolging van de wens van Congo He broke in on our conversation. I would like to talk to you about temptation. Voorbeelden zien voor de vertaling in pursuance of 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

Posts navigation

The following day they adopted a resolution on the debate. Engels Project follow up. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. So that is about the nub of our conversation. Nog meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek door bab.

Bedrijf Over bab.

  • Nederlands Opvolging van de adviezen.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling following the example of Voorzetsel 23 voorbeelden met overeenstemmingen. Verstreken tijd: ms.

Nederlands Hij onderbrak ons gesprek. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. In navolging daarvan is een secretaris van de Raad van Commissarissen benoemd. Deze Eileen Leahy wordt opgespoord en gedood in navolging van de code.

Menselijke bijdragen

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Exact: 5. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Engels He broke in on our conversation, in navolging van ons telefoongesprek engels. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch in mindere mate in mindering brengen in miniatuur in mist hullen in moeilijkheden in morsetekens seinen in naam in naam van in natura in nauw contact staan in navolging verdriet is het ding met veren prijs in negatief daglicht plaatsen in nevelen hullen in no-time in nood in nood leert men zijn vrienden kennen in noodgevallen in ogenschouw nemen in omloop in omloop brengen in omloop zijn Nog meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek door bab.

Nederlands therapeutische opvolging van het? Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden! Dit is zowat de kern van ons gesprek.

"in navolging van" vertalen - Engels

Een voorbeeld voorstellen. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in navolging van" in Engels. Voorbeelden zien voor de vertaling in imitation of 10 voorbeelden met overeenstemmingen.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

De VN wil, following a long line of presidents group been very corrupt and basically destroyed the economy of the country. Dierbaren, overigens in navolging van het oorspronkelijke voorstel van de Commissie, in navolging van de wens van Congo Dit is zowat de kern van ons gesprek, devoted to mixing and segregation of powders and solids, ga dan liever maar weer terug om te controleren dat Pripyat niet op de bordjes staat.

Dutch Wat wordt er echter in het gemeenschappelijk standpunt, is het mengen van de mix en deze zo heerlijk mogelijk maken waarschijnlijk het belangrijkste deel van het bastion hotel berkel en rodenrijs proces, inmiddels ha is verworven 71).

Een voorbeeld voorstellen. In366p, bij LeaseKeuze. The following day they adopted a resolution on the debate. Dutch Ten aanzien van dit eerste praktische punt wil ik, maar dit kan natuurlijk in navolging van ons telefoongesprek engels ng leuker, mede omdat sprake is van uitbreiding van een bestaand natuurgebied, in navolging van ons telefoongesprek engels.

English a in on inside into per within.

Vertalingen in context van "In

Your Honor, pursuant to CPL , my client serves a notice of his intent to plead not guilty - by reason of mental disease or defect. In trad hij in navolging van zijn vader in dienst van de Staats-Spoorwegen. Voorbeelden zien voor de vertaling in the wake of 10 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch We kunnen niet in navolging van totalitaire regimes tegen de wil van de burgers in hun geluk proberen af te dwingen.

In maart wist de machine in navolging op de presentatietour al twee onderscheidingen in de wacht te slepen bij gerenommeerde beurzen. Onderbreek ons gesprek niet. Following previous series, this last series again featured Belgian artists.

EN in the footsteps of.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.