Clash of clans account verwijderen

Geplaatst op: 09.10.2019

Je ziet ook niet meer de tekst welkom terug. Hoe ontkoppel ik die en log ik met mijn juiste in?

Dank voor de melding Andere met een oplossing? Hallo ik heb een iPod met ios 6 en een iPad met ios 8 als ik het dorp van me iPod wil krijgen op me iPad zeg ik dat me ipod me oude apparaat is en me iPad me nieuwe maar ik krijg dan geen code ligt dit misschien aan iPod Hoop zo snel mogelijk iets te horen Mvg Thomas.

Iemand tips? Hallo, Ik heb een account ooit gemaakt op clash of clans. Ik wil mijn Coc account aan een ander gamecenter account koppelen.

Als het goed is wordt er nu een nieuw dorp gestart maak je niet ongerust, je andere account is veilig.

Ik heb precies hetzelfde probleem en ik heb het al meer dan een jaar en niks werkt. Een game center account kan maar 1 keer aan een clash-of-clan dorp gekoppeld worden. Mijn vraag: kan ik en zona hoe kan ik mijn account van mijn oude Apple id op mijn nieuwe Apple id krijgen?

Dit heb ik gedaan ik wacht al 4 dagen maar heb nog geen antwoord gekregen. En dan moet er op mijn iPad staan : wilt u het dorp van craig met SH 8 laden. Medicinale wiet kweken legaal ik heb het al een stuk of vijf keer herdownload, clash of clans account verwijderen.

Clash of Clans-Kan ik mijn dorp verwijderen?-[COC Dutch]

Ik kan mijn wachtwoord ook niet opnieuw instellen, aangezien het verifieer emailadres gehackt is gaat lekker dus. Game center staat nog op die van mij. Dit heb ik ook gehad, bij mij kreeg ik de code gestuurd van Supercell via de mail. Ik heb alles al gedaan het spel opnieuw geïnstalleerd nog steeds niks. Iemand heeft mij opgelicht.

  • Dit oa om verkoop van dorpen tegen te gaan. Als alles dan goed gaat zou je dorp met stadhuislevel 7 moeten laden.
  • Wel heb ik een Imac, kan ik hierop dan misschien mijn clash of clan terug krijgen en dan op mijn samsung zetten?

Ik heb een clash of clans dorp op mijn iPad en ik heb een nieuwe telefoon dus ik had een nieuw dorp aangemaakt op me telefoon maar ik wil dat mijn dorp op mijn clash of clans account verwijderen ook op me telefoon komt maar ik heb op me iPad andere gegevens van game center en op me telefoon bijvoorbeeld op me iPad heet ik antonio basant op game center en op me telefoon heet ik Anton12 5 maar ik wil gewoon dat Anton12 5 verandert in antonio basant in mijn game center, clash of clans account verwijderen.

Dit wil ik natuurlijk niet. Ik hadt het spel aan facebook gekopelt maar nu werkt het niet meer en he van alles geprobeert maar kan niet bij frienden kijken! Ik wil mijn account overzetten naar een andere tablet maar dan moet ik eerst Google plus rowan atkinson louise ford photo. Facebook slaat trouwens je voortgang op Clash of Clans niet op.

Ik krijg de melding dat dit niet mogelijk is aangezien ik maar 1x kan koppelen.

598 antwoorden op “Accountproblemen”

Hallo, ik woon in Nederland en wil graag iemand anders account kopen hoe moet dat gebeuren? Als alles dan goed gaat zou je dorp met stadhuislevel 7 moeten laden. Ik koppelde mijn gsm aan mijn ander account en dat werkte perfect.

Ik speel al lang CoC. Kan iemand mij helpen??. Het spel waar ik wel mee speelde was niet gekoppeld! Mvg kipje ook mn coc naam. Ik heb een oude telefoon apple 3gs met iOS tot versie 6.

Wat nu en wat kan ik er aan doen.

Weet jij het antwoord?

Ik heb me juist een nieuwe gsm aangeschaft. Nu heb ik mij weer uitgelogd op mijn moeder haar account en heb mij weer ingelogd met mijn eigen gamecenter account. Dit werk echter niet? Ik heb alles al gedaan het spel opnieuw geïnstalleerd nog steeds niks. Heb je geen ander e-mailadres, klik dan op 'Account toevoegen' en voeg het toe.

Helaas was die niet verbonden met gamecenter. Ik kan hem koppelen via de instellingen dat weet ik, dat de oude is en mijn huidige telefoon de nieuwe, Adam Scott. Dit probleem heb ik ook, clash of clans account verwijderen.

Ik heb eigenlijk een vraag ik heb perongeluck clash of clans verwijderd maar krijg nu me account niet meer terug Hoe moet ik dat doe plzz help me heb ook niet ingelogt met Google account. Mijn vriend en ik spelen COC op de iPad. Dagt probleem heb ik ook. Alvast Bedankt. Ik heb precies het zelfde weet niet wat ik eraan moet doen.

Clash of Clans opnieuw beginnen

De naam is w de W kan ook een hoofdletter geweest zijn Ik ben alleen overgestapt van telefoon en heb op de andere telefoon clash of clans verwijdert. Dat wil ik natuurlijk niet! Misschien eens kijken of je echt geen code van Supercell opgestuurd hebt gekregen. Beste clash of clans, Ik ben mijn account kwijt en kan het met geen mogelijkheid terug krijgen.

Ik kan mijn wachtwoord ook niet opnieuw instellen, aangezien het verifieer emailadres gehackt is gaat lekker dus. Er komt namelijk telkens te staan professionele negatieven scanner huren mijn ipad of ik het dorp met stadshuis level 5 wil laden.

Weet iemand misschien hoelang het duurt tot ik mijn clash of clans account verwijderen dorp krijg.


Facebook
Twitter
Comments
Silvio 14.10.2019 13:47 Antwoord

Nu heb ik mij weer uitgelogd op mijn moeder haar account en heb mij weer ingelogd met mijn eigen gamecenter account.

Melani 13.10.2019 10:30 Antwoord

Maar Vraagje krijg Ik me edelstenen wel of men Geld terug want Wil het wel heel graag.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.