Woezel en pip verstoppertje

Geplaatst op: 09.10.2019

Nijntje heeft een lieve stem. We speelden dit verstoppertje voor het eerst met onze dochter van 1 toen ook haar neefjes van 3 en 6 erbij waren.

Onze dochters spelen er erg graag mee en verstoppen hem dan ook zelf voor de ander. Kinderen worden op speelse wijze vertrouwd gemaakt met het aankoopproces. Wat zijn je algemene bevindingen over Woezel en Pip Verstoppertje spelen? Het spel is leuk. Mijn zoon van 1 vindt hem helemaal geweldig.

Het spel is leuk. Om met de kaartjes te spelen moet je wel eerst een paar keer mee doen, maar daarna spelen ze zelf. Mijn kinderen 1 en 4 spelen hier graag mee. Ons kleinkind van 11 maanden vind het een prachtig spel, woezel en pip verstoppertje. Aanbevelingswaardig voor kleine kinderen.

Afmeting: verpakking 18,5 x 18,5 x 7 cm.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Want hij roept in welke richting je moet zoeken. Iedereen vond het een leuk cadeau dus absoluut een aanrader. Wat kosten de lampen? Zoontje van 1,5 vind het meuk maar verliest snel interesse. In het begin vond mijn kleindochter het een beetje raar dat nijntje zelf geluid maakt maar nu komt ze iedere keer met nijntje naar me toe en moet ik haar verstoppen.

Het is makkelijk en veilig in gebruik. Zonder aarzeling is dit product weer woezel en pip verstoppertje naar de winkel. Verstoppertje spelen is geweldig Login bij Mamaplaats Login Nog geen account bij Mamaplaats.

Volume is voldoende, gelukkig niet te hard. Zelfs wij als ouder vinden het leuk om te verstoppen en te zoeken. Geweldig cadeau.

Samenvatting

Onze dochter speelde het heel graag en liefst voortdurend. Mijn neefje 2jaar is een hevige Peppa-fan, en werd al enthousiast bij het zien van zijn heldin. Een leuke mama met kind jes in de leeftijd van 2 tot 4 jaar oud.

Leuke afwisselend uitspraken en het voordeel is dat je zelf niet meer onder een keukenstoel hoeft te gaan zitten om je te verstoppen. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier Grappig Spannend al spelenderwijs leren fijn samen spelen je moedigt je kindje aan. Als het werkt is het wel leuk speelgoed. Heel Woezel en pip verstoppertje 54 resultaten voor 'woezel en pip verstoppertje'. Hier echt een grote hit!!.

De eerste keer dat hij nijntje verstoppertje zag pakte hij hem en rende van pret de hele woonkamer door, totdat hij begon te praten steeds schrok hij er een beetje van en gooide hij deze hardt van zich af op de grond.

Reviews Schrijf een review. Was eerst ook bang dat het harde plastic snel stuk zou gaan, maar dat lijkt mee te vallen. Misschien kun je woezel wel horen Voor wat uitdaging zitten er ook zoek kaartjes bij, leuk als de kindjes iets ouder zijn.

Gaat het lampje aan. Review Hellendoorn. E-mail deze pagina. We speelden dit verstoppertje voor het eerst met onze dochter woezel en pip verstoppertje 1 toen ook haar neefjes van 3 en 6 erbij waren.

Wat ik goed vind aan dit speelgoedartikel: goede kwaliteit Minder goed: nichtje van 2j begrijpt het nog niet.

Het moment dat ze Nijntje vind wordt er hard gelachen en brengt ze hem weer naar mij toe, woezel en pip verstoppertje. Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument. In het begin dacht ik dat hij stuk was het duurt namelijk even totdat Nijntje wat zegt!

Productbeschrijving

Heel leuk speeltje voor de kleintjes. Er is zoveel variatie mogelijk. Zoeken naar waar de geluidjes vandaan komen, maakt hun nieuwsgierig en trots als ze bumba gevonden hebben.

Groot succes. In een hele grote ruimte is het niet altijd makkelijk om het hondje te vinden. Ottevanger Stadskanaal 21 maart Ik raad dit product aan.


Facebook
Twitter
Comments
Heiko 15.10.2019 12:05 Antwoord

De Kerstman deed poging nr 2. Als hij het blik ergens ziet staan in de kamer, dan wil hij er per se mee spelen.

Serhat 16.10.2019 23:20 Antwoord

Pijl omhoog pijl naar beneden en pijl Ook als ze 5 of 6 jaar zijn.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.