Wild in het groene woud vught

Geplaatst op: 09.10.2019

Kunstenaars in de keuken. Nog even nagenieten van de eerste editie van pop-up restaurant Wild in het Groene Woud.

Onze openingstijden gedurende het gehele jaar:. Bent u benieuwd naar de geheime schatten van Landgoed Bleijendijk. Omroep Brabant is de regionale omroep voor de provincie Noord-Brabant, actief op radio, televisie en internet.

Er zijn voor beide dagen nog tafels beschikbaar voor de 3 gangen lunch. Zodat u in het pop-up restaurant kennis maakt met al het lekkers wat landgoed Bleijendijk te bieden heeft. Info 06

Wild in het Groene Woud is een bijzonder evenement waar smaak, en beleving elkaar vinden, compact and crystalline, maar trendy look. Jump to. Bij ons restaurant kunt u voor de deur gratis parkeren. En wel op het podium. Facebook Instagram Twitter LinkedIn.

Wild in het Groene Woud Wild in het Groene Woud is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit, en beleving elkaar vinden. Zodat u in het pop-up restaurant kennis maakt met al het lekkers wat landgoed Bleijendijk te bieden heeft.

Stijlvol lunchen & dineren midden in het bos

Wilt u op de hoogte blijven? Email or Phone Password Forgot account? Collection: Alexa Crawls. Morgen avond zijn we meer dan uitverkocht. Wellicht volgend jaar weer.

Zoeken: Zoeken. Het is een parel van natuurschoon in Brabant.

October 30. Bij ons restaurant kunt u voor de deur gratis parkeren. En wel op het podium. U kunt rondkijken in ons restaurant als u via Google "restaurant In 'Groene Woud" zoekt en vervolgens op: Binnenkijken   Cadeau tip: Heeft u iets te vieren of wilt u zomaar iemand aangenaam verrassen, wild in het groene woud vught, geef dan eens een Groene Woud dinerbon kado.

Sections of caramel vulling pralines maken page. Organization: Alexa Crawls.

Wild in het Groene Woud

Bel 06 Het volledig gesloten landgoed Bleijendijk opent haar poorten exclusief voor Pop-up restaurant Wild in het Groene Woud. Heeft u iets te vieren of wilt u zomaar iemand aangenaam verrassen, geef dan eens een Groene Woud dinerbon kado.

Vanavond zijn we uitverkocht. Kom genieten van een mooi stukje Wild in het groene woud vught cultuur, bekijk het programma en reserveer uw plaatsen via onze website. De vele wandelroutes en fietsroutes in de directe omgeving nodigen uit om lekker op uw gemak de prachtige Brabantse natuur te verkennen. Info: 06 Alfred Wemmenhove. Op en top culinair genieten van h eerlijke wildgerechten in een unieke omgeving.

Arrangementen

Wild in het Groene Woud Wild in het Groene Woud is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit, en beleving elkaar vinden. Info 06 Vanavond zijn we uitverkocht. Morgen avond zijn we meer dan uitverkocht.

Lees over de top-chefs die heerlijke wildgerechten zullen serveren tijdens Wild in het Groene Woud. Vandaag team Flicka Kerkdriel in het bos. Ga voor programma en de laatste kaarten naar www. Vanavond zijn we geraspte kaas smelten in oven. Van de restaurants in Vught, Sint Nicolaas en Kerst of zomaar als bedankje, wild in het groene woud vught.

Denk aan verjaardagen, Helvoirt en omstreken is restaurant "In 't Groene Woud" er een met een bijzonder lange historie. Bent u benieuwd naar de geheime schatten van Landgoed Bleijendijk.

Profiel aanpassen

Dank aan alle gasten, deelnemende restaurants en partners. Lunchen en dineren midden in het bos. Alfred Wemmenhove.

Log In. Lunch van dag 1 zit erop bij Wild in het groene Woud. Lunch nog enkele plaatsen. Vandaag dag 2 met team De Heer Kocken.


Facebook
Twitter
Comments
Dascha 18.10.2019 11:35 Antwoord

Lees over de top-chefs die heerlijke wildgerechten zullen serveren tijdens Wild in het Groene Woud. Woensdag 4 gangen diner nog 1 tafel en donderdag diner uitverkocht.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.