Wat doen met slecht weer aan zee

Geplaatst op: 09.10.2019

C rèmerie Sint Catherine Nieuwpoort   A mbachtelijk bereid ijs en sorbet , ook wafels of koffie te verkrijgen. Ondanks microklimaat en al , zijn er ook dagen dat het regent aan de kust. Je kan er dan ook heerlijk terecht voor een dagje zonnebaden of om gewoon gezellig op een terrasje aan zee wat te drinken.

Dat kan je met de kleintjes en minder kleintjes gaan ontdekken in de educatieve Storms Expo in Blankenberge. De werkzaamheden gingen van start in en Fort Imperial, zoals het vroeger heette, had als doel een verdedigingsbolwerk te zijn.

Vuurtorenweg 13 Oostende     Openingsuren en meer info. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Je kunt hier ook duiken of verzorger zijn voor 1 dag! Ze hebben ervoor gezorgd dat het gerestaureerd en een open monument werd. Met initiatieven als het Beeldenpark Beaufort en de Crystal Ship in Oostende bewijzen de kustgemeenten dat ze kunst een warm hart toedragen.

Neem je koters dan eens mee naar Antwerpen. De meeste activiteiten kan je natuurlijk ook doen als het niet regent. In deze reptielenzoo leer je alles over de wondere wereld van de reptielen en kan je zelfs een diploma 'Slangen aaien' behalen. Geen paniek: de Kust is ook bij regenweer een must. Kende je deze al! Schatten van Vlieg.

  • Middelkerke wordt wel eens dé stripgemeente van Vlaanderen genoemd. Plopsaqua De Panne Een paradijs vol waterattracties : Glijbanen, golfslagbad, wildwaterbaan, speeldorp, sauna, buitenzwembad… Uw kids worden omringd door hun favoriete Studio helden.
  • Koudbloedig bij koude In het Serpentarium in Blankenberge ontdek je tal van koudbloedige gastheren de je graag entertainen bij grijze wolken. Geen fan van de ijzige Noordzee?

Wavekarten is geschikt voor iedereen: jong en oud en waaghalsen en rustige genieters. De wisselende tentoonstelling in de Venetiaanse Gaanderijen is ook altijd een aanrader en wat verderop kan je naar het Spilliaert Huis. Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden , acties en de leukste uittips voor families in je buurt.

Niet getreurd! De collectie die tentoon wordt gesteld wisselt regelmatig dus zelfs als je er al eens geweest bent is het museum een bezoek waard. Wandel over de dijk van Middelkerke naar Westende en ontdek bronzen beelden van een hele reeks stripfiguren. Het Fort is gelegen aan de Vuurtorenweg 13 Is in de zomer dagelijks geopend van tot Buiten de zomer elke woensdag van tot en elke zaterdag en zondag van tot , Extra openingsdagen tussen april en september op donderdag en vrijdag.

Je zal ongetwijfeld geboeid zijn van begin tot het einde. Search in title. Volgend jaar heropent ook het Ensorhuis opnieuw. Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen. Er is een terras en mogelijkheid om te minigolfen of een waterfiets, roeibootje of go-kart te huren. Stuur me een e-mail over follow-up opmerkingen.

Wat doen in Oostende als het regent?

Beide tochten zijn boeiend en laten je kennis maken met het leven op het water. Kies dan voor een indoor zwembad. Het Noordzeeaquarium ligt aan de Visserskaai. Voor de films en de tijden kijk je op de website Zeebrugge Seafront Seafront in Zeebrugge is een maritiem themapark in de oude vismijn van Zeebrugge.

Een leuke namiddag beleefd tijdens n van de vele activiteiten. Een speeltuin bezoeken. Meer tips van de Bende. In de zomer is het museum dagelijks geopend van tot Bij MuseOs zal je heel wat bijleren over biologie.

Dit kan je doen aan zee

Schatten van Vlieg in het MAS. Explorado Science Park Oostende Explorado is een museum waar uw kinderen op een speelse manier ingewikkelde wetenschappelijke verbanden ontdekken: Leerrijke doe-tentoonstelling en kennismaking met slimme robot Zora.

ZEE, een kunstmuseum met een mooie collectie aan Belgische kunst vanaf tot het heden. Kinderboerderijen Aan de zee kunt u in tal van kinderboerderijen terecht, ook bij slecht weer.

Voor de kinderen is er een pirateneiland waar wat doen met slecht weer aan zee zich kunnen uitleven. Van tot kan zwarte broek met scheuren bershka. Nood aan wat ontspanning.

De oude kusttram die dateert van de jaren 50, mag natuurlijk ook niet ontbreken. Leerrijk voor het hele gezin en die picknick achteraf zal des te meer smaken.

Schatten van Vlieg in het MAS. Het hygge -gevoel is compleet als je achteraf gaat opdrogen in een tearoom met een wafel of een pannenkoek. Even speciaal is het Seafront Maritiem Themapark gevestigd in de oude vismijn van Zeebrugge.

OK Reject Meer info?

Indoor speeldorpen

Je kan dan ook zeer goed van de ene kant van de kust naar de andere kant wandelen of fietsen, of tijdens je vakantie een keer een dagwandeling maken. Oostduinkerke Koksijde , strand. Westendelaan 98      Middelkerke       Openingsuren en meer info      Officiële website Nieuwpoort Stedelijk Zwembad Het is slecht weer maar je wilt toch een verfrissende duik nemen? De laatste vertoning vindt plaats tussen en

Check de website voor de openingsuren want het park is niet het hele jaar door geopend. En waar kan je dat beter dan bij een strandclub. Ook kan je gebruik maken van het bubbelbad, droge sauna of het Turks stoombad in stappen, omdat sprake is van (zeer hoge grondprijzen! Neem er dan ook een gelaats- of lichaamsverzorging bij.


Facebook
Twitter
Comments
Desney 18.10.2019 17:56 Antwoord

Picknicken in de duinen  Uiteraard kunt u ook gewoon picknicken in de duinen van de kustgemeente waar u verblijft tijdens uw weekendje weg.

Orry 10.10.2019 22:00 Antwoord

Bovendien vermijd je zo parkeerproblemen. Aqua Mundo is gelegen aan de Wenduinesteenweg Is dagelijks van tot geopend.

Kamil 12.10.2019 15:56 Antwoord

IJsland verklaart voor het eerst gletsjer officieel dood.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.