Horror room escape games free online

Geplaatst op: 10.08.2019

Probeer de juiste voorwerpen te pakken en de kamer zo snel mogelijk te verlaten. Veel succes!

The Night Before. Er vallen bommen naar beneden en jij moet ze allemaal ontwijken. De maffia staat je namelijk bij de voordeur op te wachten. Na een avond feesten wordt je wakker in een studentenhuis. Rusty Lake is een vreemd, spookachtig dorpje waar alleen een David Lynch fan graag zou verblijven.

Nu moet ze in het huis en erbuiten zoeken naar handige voorwerpen om de puzzel op te lossen.

Kun jij een oude bunker die door de mensen gebouwd is onderzoeken. Kun jij de panda helpen de spullen te pakken die hij nodig heeft om erlangs te komen?

Messi Ronaldo Saw Game. Ga door de juiste deuren en combineer de spullen om te ontsnappen. Je zit vast in een kantoor in een Egyptisch museum.

In dit spelletje ben je opgesloten in een kasteel. Het is geen al te lang spel maar toch leuk voor een paar uur spelplezier!

VERWANTE CATEGORIEËN

Je wordt wakker in een hoog gebouw. Quick Escape Jail. Je ben op onderzoek uit gegaan in een oud, laagstaand huis in je straat. Kun jij ontsnappen? Must Escape the Castle. Iemand heeft je opgesloten in de grote kleedkamer.

Probeer de uitgang te vinden.

Los alle hints en puzzels op om de chocolade it te pakken en te versturen om je valentijn's missie te volbrengen. In dit spelletje ben je opgesloten in een kasteel. Verzamel handige voorwerpen om te gebruiken. Creepy Granny Scream: Scary Freddy is helaas nog niet beschikbaar op jouw platform. Je hebt precies vijf nachten om te ontsnappen, dus gebruik je tijd verstandig.

Maak een account aan en

In dit spelletje ben je opgesloten in een auto. Door de gebeurteniseen in Life Ark 3 staat het universum nu op het punt opgeslokt te worden door een reuzachtig zwart gat.

Ontdek ze allemaal als de doodle god. In dit spelletje zit je alleen in de nablijf klas.

Santa Claus Saw Game. Het is het level van de leugen. Kun jij de weg uit de wasmachine vinden. Kun jij alle handige voorwerpen en aanwijzingen vinden. Kan jij de sleutel naar de buitendeur vinden.

Sagrarios Room Escape

Kijk goed rond en ontdek hoe jij uit het kasteel kan ontsnappen. Urbex Adventure. Kun jij ook deze keer uit het gebouw ontsnappen? Het is niets meer dan een knus klein huisje.

Pak de voorwerpen, combineer ze en probeer te juiste weg naar de uitgang te vinden. Escape Survivor Island. Je zit vast in de hamburger shop. Mimou Escape 2. Vind steeds de voorwerpen die je nodig hebt om de deuren open te krijgen? Is er een manier om weg te komen. Riddle School.

Dit is Anne!

Stealth Hunter 2. Kun jij Rob R helpen zodat hij uit je dromen verdwijnt? Alle tags. Ga de strijd aan en win prijzen!

Moord In Hotel. Je hebt steeds maar weinig tijd om van de ene kamer naar de andere te komen. Kijk goed rond en vind handige voorwerpen.


Facebook
Twitter
Comments
Sanneke 20.08.2019 01:28 Antwoord

Dit jongetje zit vast in een grot met allerlei vervelende trollen. Het nadeel van de echte escaperooms is dat ze vrij prijzig zijn, èn dat je drie of vier mede-slachtoffers moet vinden om mee te gaan.

Nalini 19.08.2019 02:36 Antwoord

Je bent veroordeeld voor een misdaad die je niet hebt gepleegd en nu zit je in de bak.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.