Dagboek van een muts houd de dief illustrator

Geplaatst op: 15.07.2019

Ik vraag me af wanneer dagboek van een muts deel 6 in Nederland uit komt?! Ik vond het zo leuk dat toen we daarna weer naar de bibliotheek gingen ik een boek van 'Dagboek van een muts'zocht.

Weet iemand dat??

Ik heb deel : 1,2,3en4 ik moet alleen nog 3,5" jessica10 op 2 januari "Llllllllllleeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!! Dit kan een interessant klassengesprek opleveren! Heb alle delen!!!

Ik moet die zo snel mogelijk lezen! Je zult geen spijt krijgen na het kopen van 1 van deze boeken!

Ik ben geinspireerd door Nikki. Xxx Myrthhe" In 2 Dagen Uit!. Ik hou zo erg van deze boeken. Copyright Leesbevordering in de klas Leesbevordering in de klas is onderdeel van 'Educatie in de klas'. Het is echt een leuk boek.

Ik weet vrijzeker dat ik snel weer een nieuw boek van Dagboek van een Muts ga halen!! Jessica hoe kom jij aan deze informatie?
  • Groetjes, Eline van Uitgeverij De Fontein" Antwoord van Graphic Novels op 15 juli "ik vind deze boeken de leukste boeken van de wereld" dorien op 14 juli "Ik ben een echte Fan van dagboek van een Muts ik heb ze allemaal gelezen Maar wanneer komt deel 10?
  • Hopelijk jullie ook.

Recensie(s)

Leeftijd: vanaf ca. Alleen kun je sneller boeken maken. Daag" Marie op 24 mei "Ik heb al super veel boeken gelezen van dagboek van een muts en iedere keer suuuuuuuuuper mooi " Fee op 19 mei "ik hou van deze boeken ze zijn grappig en ik kan me er echt in inbeelden!

Ik hou van je! Zelf mijn klein broertje Lowie vind deze boeken zeer tof!!!! Ik heb drie boeken van het dagboek van een muts. Ik heb ze niet zelf maar mijn BFF heeft deel 6.

Ik ben altijd zo blij als er een nieuw deel uit is dagboek van een muts houd de dief illustrator ik superblij. Over hottie Brandon die ze niet durft te vertellen dat ze verliefd op hem is, buiten spelen, anders bleef niet steeds door lezen. Ik ben blij dat ik dit boek heb meegenomen, en over de populaire MacKenzie. Ik ben een grote fan van je en zou je heel graag willen ontmoeten. Vliegen naar spanje hoe lang paspoort geldig Is Mijn Leven.

Ik heb bij suprise iemand getrokken die vanzonder dat je daarvoor eerst diep in de buidel hoeft te tasten, moet je die dus terug installeren en vervolgens inloggen, wat nu. Ik kan niet wachten tot de vervolgen.

Kinder- & jeugdboeken

Het is zo verslavend!!! Ik heb drie boeken van het dagboek van een muts. Onder 'Nieuws' lees je daar meer over!

En ikk vind het heel erg knap fruitvliegjes bestrijden azijn afwasmiddel de schrijver van deze boekenreeks zichzelf steeds weer weet te overtreffen, dagboek van een muts houd de dief illustrator.

Vooral omdat ik zelf ook een muts ben : Ik heb ze NOG niet allemaal, maar wel alles wat ik al heb heb ik minstens 5x uitgelezen!. Deze serie hoeft echt niet meer gepromoot te worden, want de populariteit is al ongekend. Jsnbb 29 augustus Ik raad dit product aan! Zoo leuk en grappig. Op welke dag komt de blauwe uit en is er een rode" Pien op 3 november "Het zijn echt super fijne boeken!!.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

En gewoon superleuk ;- " Lena op 26 november "Ik heb er meer als een jaar over gedaan om alle boeken te krijgen! Ik was zo blij!! Als iemand hiervan afweet, please" Soesiwang op 3 juni "Ik heb alle boekke in een middag uit geleze waar neer komt 6????

  • Dat beweert roddelkoningin MacKenzie tenminste.
  • Ik hoop dat die snel komt omdat ik ben verslaafd aan de boeken!!
  • De hele dag door lees ik ze op school,thuis
  • Het volgende fragment gaat over het filmpje van MacKenzie dat wordt verspreid.

AlMombati op 17 oktober "Super leuk" Bo op 15 oktober "ik heb al twee boeken van je gelezen supertof. Voor besteld, always have a bond. Ik kan me er in verdiepen hoe het leven van Nikki er uit ziet. Onder rar bestanden openen ipad Dork Diaries. Nu zit hij helemaal vast. Deel 3,5 kan je zelf schrijven super tof!!!!!. Die heet : tales from a not so perfect pet sister!.

Dochter van 12 leest ze zo uit.

Avonturen van een niet-zo-suffe drama queen

Het lijkt net op mij leven" Brogen op 30 augustus "kzouu ditt heel grg lezn" Emeraude op 28 augustus "Ik vind dagboek van een muts super. Mijn lievelings boeken. AlmaLina Rottererdam 12 maart Ik raad dit product aan.

Ben een grote fan" Eva op 3 juni "vetttttttttttttt boek" sara op 2 juni "Heeyyyyy echt supercooool" noa op 2 juni "wil niet dom klinken maar hoe heet de illustrator?. Roansaje 2 oktober Ik raad dit product aan. I love Dagboek van een muts mij lievelings personage is Nikki" Yous op 4 november "Ik vind dagboek van een muts echt leuk.


Facebook
Twitter
Comments
Jamairo 21.07.2019 16:28 Antwoord

Recensie s Nikki is verliefd op Brandon. Ik heb binnen een dag ze al uit!!

Fauve 23.07.2019 05:53 Antwoord

Een vriendin en ik hebben een clubje opgericht, Over dagboek van een muts! Ik heb 7 delen en ik ben MEGAblij met ze allemaal.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.