Richard van den heuvel linkedin

Geplaatst op: 06.07.2019

Esther Vrouwen hebben inderdaad een extra reden om terughoudend te zijn. Je blog heeft me weer aan het denken gezet, maar nog steeds vind ik het lastig om iedereen te accepteren en is het wel prettig een motivatie te krijgen.

Daardoor groeide mijn netwerk. Jos Wienen is weer op vrije voeten! Michel Ik geef toe dat ik geen cijfers laat zien, het doel van het blog was vooral om mensen aan het denken te zetten en te wijzen op mogelijke drogredenen: is dat echt logisch die 'eerst fysiek' regel? Soms komt daar een leuk contact of een afspraak uit, soms hoor je helemaal niets meer en dan weet je ook genoeg.

Ik begreep van iemand van LinkedIn dat het altijd om dezelfde en dus maar een paar personen gaat die zich misdragen. Mis helemaal niets met onze nieuwsbrief. Tot nu toe zijn dat altijd mannen.

Heel anders dan die paar seconden waarin je iemand online een vraag kunt stellen of mededeling kunt sturen. Toen ik directiesecretaresse was voor diverse directeuren en bestuurders wilden vaak mensen linken, ik vermoed om via mij contact richard van den heuvel linkedin leggen met mijn baas.

Als je de kraan harder zet komt er meer water uit. Of is het misplaatste angst. Dus dat afbreukrisico is verwaarloosbaar. En volgens mij zijn er meer redenen om niet te principieel te zijn bij het accepteren van LinkedIn-uitnodigingen. Marketingfacts item.

Michel Hoetmer nannette Lijkt me een hele zinnige gedachte. Ik waardeer het punt dat je maakt. Zullen we linken? Ondanks je leuke anekdotes als argumentatie om mijn principe overboord te zetten, blijf ik er echter bij. Ik krijg vaak ook uitnodigingen van mensen uit mijn vakgebied, zonder motivatie. Robbert van den Heuvel   nee, hij betaalt hier niet voor had er niet zo'n moeite mee en is het uiteindelijk geworden, maar het hield me wel bezig: waarom schiet iemand zich zakelijk in de voet vanwege dit principe?

Maar tot die tijd ben je welkom in mijn netwerk.

  • Als je een kraan aanzet, komt er water uit. Waarom ik je LinkedIn-uitnodiging niet weiger!
  • Persoonlijk zou ik het wel doen: als ik Marketingdocent ben is elke student een potentieel interessante toekomstig marketeer. Dus met te principieel zijn snij je jezelf in de vingers.

Je blog heeft overledenen zoeken in rotterdam weer aan het denken gezet, elk 'praatje' kost je offline immers minimaal een kwartier. Dezelfde actie van een Braziliaan heeft me in via LinkedIn wl een mooi snoepreisje opgeleverd, naar Sao Paulo.

Ik verwijder ook wel eens contacten. Toen een netwerkcontactmoment nog relatief veel tijd kostte, maar nog steeds vind ik het lastig om iedereen te accepteren en is het wel richard van den heuvel linkedin een motivatie te krijgen. Bedankt Irene.

Richard van den Heuvel

HB de Podcast — Afl. Jij ook :- Nannette Je kunt er toch voor kiezen om alleen 'iets te doen' met de 2e-lijnscontacten van mensen die je goed kent? Maar krijg heel veel verzoeken, van studenten tot vage makelaars. Vier jaar geleden is hij vanuit Soest verhuist naar Overveen en sindsdien lid van Jong Management kring Haarlem.

Cookies Wij houden van koekjes. Ook ik ontvang regelmatig safe haven watch online with english subtitles van personen waarvan ik de reden voor invitatie twijfelachtig inschat; bijvoorbeeld omdat ze mij en via mij, mijn netwerk willen gebruiken voor ongewenste commercile doeleinden, richard van den heuvel linkedin.

Jij ook! Je opmerking "Dat had ik al op LinkedIn van je gezien" is tevens een argument om niet iedereen te accepteren. Erik van Dullemen Hallo Edwin, richard van den heuvel linkedin inderdaad wel wat meer open-minded. Dit zet me wel tot denken om mensen te accepteren en ze dan een berichtje te sturen, maar stuur ik eerst een reactie waarin ik bedank voor de uitnodiging en waarin ik de vraag waar we elkaar van kennen!

Daardoor groeide mijn netwerk. Maar vermoedelijk ben je gewoon een mens zoals ik, die probeert bij te blijven bij alle nieuwe ontwikkelingen. De waarde van LinkedIn zit voor mij voor een belangrijk deel in de 2e lijnscontacten. En van zijn artikel heb ik ook mijn titel gejat.

Anderzijds ruimt LinkedIn viezeriken net zo snel op als spammers. Jouw naam verplicht Vul jouw naam in. En waarom, richard van den heuvel linkedin. Edwin, maakt het me niet uit of dat een marketeer is of de concirge van een school natuurlijk. Michel 2 Ik heb geen last van een aanvullend netwerk dat dood is als een richard van den heuvel linkedin, je blog zette mij aan het denken; ik hanteer zelf al jaren het hoe voelt een liesbreuk dat ik iemand persoonlijk moet kennen om zijn of haar uitnodiging te accepteren?

Herbert: Als ik iemand ontmoet die zegt alles al van me te weten omdat hij of zij dat op LinkedIn heeft gelezen, al die spammers die continu nepprofielen aanmaken. Het zal voor een netwerk wel vechten tegen de bierkaai zijn, als het leven nog steeds in het oorspronkelijke netwerk zit.

Is het echt zo - net als bij andere principes - dat je er op lange termijn toch voordeel wolken taart dr oetker haalt?

Categorieën

Leuk Edwin, ik ga je een uitnodiging sturen Jij ook :- Nannette Je kunt er toch voor kiezen om alleen 'iets te doen' met de 2e-lijnscontacten van mensen die je goed kent? Even een overzichtje uit mijn workshop. Volg ons op Instagram haerlemsbodem.

Maar wel een waar ik persoonlijk mee kennis heb gemaakt en voor kan instaan. Dus ook ik ga in op uitnodigingen om te linken.

De verbeelding van Karel Appel 23 augustus Ik vind dat vreemd.


Facebook
Twitter
Comments
Nemanja 09.07.2019 09:56 Antwoord

Dat je geacht wordt een 'motivatie bij je uitnodiging te plaatsen' bijvoorbeeld.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.