In de mallemolen van het leven chords

Geplaatst op: 07.10.2019

De Zwumbroek - Trammeland. Vul daarna uw emailadres hieronder in en klik dan op aanvragen per e-mail. Broeders, verheft u.

Door de deur op een kier - Seth Gaaikema. Daar bij de waterkant - De Havenzangers. Catharina, m'n voetballerina. Ditmaal zal het liefde zijn - Carlo Deman. Alleen mannen - Martie Verdenius. Als de Jordaan met z'n ouwe Westertoren - Johnny Jordaan. Een pand van trouw.

Een Psalm der stad Embden voor te zingen. De samba-ballen samba - Andr van Duin. De kleine met de mondharmonica - The Ramblers. En hoedje op, en hoedje af - Janneman. Fraulein - Chris Howland. Frou-Frou - Lou van Burg.

De nieuwe veenderij nabij de stad Workum. De nieuwe feestpotpourri - Johnny Jordaan.

Geliefde jongen, tab‚. Ach, hoe zielig. Adios amore - Eddy Christiani. Το Βουρκάρι είναι ο τέλειος προορισμός στη Τζια! De dertigste Mei. Chinees Minneliedje - Jelle de Vries.

  • De zwaan en de stervende danseres - Joost Nuissl.
  • Dat zeg ik jou - Benny Evert.

Flip fluitketeltjo - Andr van Duin. Er hangt een pijpenrek! Charlie was een bokser - The Juke Box Sisters! De parel van de Jordaan - Johnny Jordaan! Er is zomaar een man in slaap gevallen - Purper?

Search tabs and chords

De visschersvloot. De 'schlager' van de slager. Door de bossen, door de heide. De jager en zijn zoon.

Een zeeman houdt van zingen. Door de bossen, pardon. De lof des Vaderlands. As ik boven op de Dom kom - Rijk de Gooyer. P - Pardon, door de heide, klassiek gerecht. Door de deur op een kier - Seth Gaaikema.

Upload your own music files

Er was een oorlogsschip. Amelisweerd - Marijke Boon. Θέλετε να πάει καλά η μέρα σας; Θέλετε να γεμίσετε χαμόγελο, ζεστασιά αλλά και να γελάσετε; Τότε αυτό το σκυλάκι είναι ό,τι ζητάτε! Foxie Foxtrot - Nico Haak en de Paniekzaaiers.

Die zon ben jij. De zwie-zwa-zwabber - Maupie de Vries. De oudjes die doen het nog best - The Skymasters. Als alles voorbij is - Manna de Wijs-Mouton.

De Mexicaan en de cowboy - The Chico's. Drinklied - 3js. Een nieuw lied van een Jongeling.

Een bouqetje rode rozen. Cheerio - Willy Vervoort. De goeie ouwe tijd heeft nooit bestaan - AdŠle Bloemendaal.

De Cocosnoot-Calypso - Lex Vervuurt. Ga je mee over zee.


Facebook
Twitter
Comments
Krijna 14.10.2019 07:33 Antwoord

Annies Song - Nooit Dogt, Annie. Er leven haast geen mensen meer - Wim Kan.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.