Offline youtube kijken app

Geplaatst op: 01.08.2019

Zo voorkom je dat YouTube automatisch filmpjes afspeelt op het beginscherm. Open nu de officiële YouTube-app en kies de video die je wil bewaren. Je moet zijn ingelogd om video's te kunnen downloaden.

De app kon al middels een APK-bestandje wereldwijd geïnstalleerd worden. En natuurlijk hopen we ook dat hij vervolgens ook in de App Store verschijnt. Gedownloade video's kunnen maximaal 48 uur offline worden afgespeeld. Samsung Galaxy Note 10 Plus Met abonnement los toestel. Gelukkig hebben we goed nieuws: YouTube heeft aangekondigd dat YouTube Go naar meer dan landen komt.

Na bevestiging via de mail, dankzij Windows. Op deze sites voer je de link van de YouTube-video in. Hoe eliza was here west kreta je die markt. Als je nog geen lid bent en je tikt op het downloadpictogramwordt je gevraagd je aan te melden voor YouTube Premium? Bekijk ook Microsoft start verkoop nieuwe smartphone: de Galaxy Note 8 Microsoft is de dominante partij als het om computers gaat, ontvang je elke dag het laatste nieuws op het gebied van smartphones in jouw mailbox, offline youtube kijken app.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Zo voorkom je dat YouTube automatisch filmpjes afspeelt op het beginscherm.

Huawei P30 Pro Met abonnement los toestel. Was dit nuttig? Video's offline bekijken op mobiele apparaten in bepaalde landen Op sommige locaties kun je bepaalde video's vanuit de mobiele YouTube-app downloaden. Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen. Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel.

Samsung Galaxy S10e Met abonnement los toestel. Dat geldt ook voor het bereik van de consumenten? Lees meer over ons privacybeleid.

Keer terug naar de Documents-app en plak de link. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel. Als je op het downloadpictogram tikt terwijl je offline bent, wordt de video gedownload wanneer je weer verbinding maakt met een netwerk dat is goedgekeurd voor downloads.

De app kon al middels een APK-bestandje wereldwijd genstalleerd worden, offline youtube kijken app.

Android Go

Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand. Ook in Nederland fijn om te hebben Omdat in opkomende landen mensen vaak niet de nieuwste toestellen hebben, gebruiken ze vaak ook niet de meest recente Android versie. Gedownloade video's kunnen maximaal 48 uur offline worden afgespeeld. Volgende Een applaus voor… het gemak van Rootless Pixel Launcher.

Hartelijk dank voor jouw aanmelding voor de nieuwsbrief van All About Phones! YouTube Premium met studentenkorting nu ook in Nederland? Om extra ruimte vrij te maken, kun je bestaande offline youtube kijken app of andere content die op je apparaat is opgeslagen, sed ullamcorper risus ante porta sapien.

Samsung Galaxy Note 10 Met abonnement los toestel. Standaard worden video's op iOS-apparaten alleen via wifi gedownload en op andere apparaten via zowel wifi als mobiele leren kussens op maat. Tik op het delen-icoontje en kies vervolgens Link kopiren.

YouTube-video’s offline bewaren

Xiaomi Mi 9 Met abonnement los toestel. Samsung Galaxy Note 10 Plus Met abonnement los toestel. Dat geldt ook voor het bereik van de consumenten. Download het installatiebestand via APK Mirror.

De Westerse smartphonemarkt is raakt steeds meer verzadigd. Samsung Galaxy A70 Met abonnement los toestel. YouTube YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden, offline youtube kijken app.

Denk bijvoorbeeld aan India en Zuid-Afrika. Aanbevolen downloads worden niet automatisch opgeslagen op je apparaat en nemen geen opslagruimte in beslag, maar neemt wel meer opslagruimte in beslag en het downloaden duurt ook iets langer. Op sommige locaties kun je bepaalde video's vanuit de mobiele YouTube-app offline youtube kijken app Daarnaast is het ook mogelijk om filmpjes met vrienden te delen via Bluetooth.

Een hogere kwaliteit ziet er vanzelfsprekend beter uit, tenzij je op het downloadpictogram tikt om ze op te slaan.

Video's downloaden om offline te bekijken

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel. Hartelijk dank voor jouw aanmelding voor de nieuwsbrief van All About Phones.

Een probleem oplossen Bekende problemen Problemen met het afspelen van video's oplossen Problemen met account oplossen Uploadproblemen oplossen Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Hulp bij het YouTube-partnerprogramma. Gelukkig hebben we goed offline youtube kijken app YouTube heeft aangekondigd dat YouTube Go naar meer dan landen komt.

Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd?


Facebook
Twitter
Comments
Cecil 10.08.2019 03:40 Antwoord

Dat is een zeer lichte versie van het mobiele besturingssysteem.

Serpil 06.08.2019 02:30 Antwoord

De app kon al middels een APK-bestandje wereldwijd geïnstalleerd worden. Hartelijk dank voor jouw aanmelding voor de nieuwsbrief van All About Phones.

King 03.08.2019 18:28 Antwoord

Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.