Kun je smoothies met yoghurt invriezen

Geplaatst op: 08.10.2019

Ontvang het menu! Op het moment van bevriezen zet het in volume uit, als het dan ruimte heeft is er niets aan de hand. Gewoon hop, zak uit de vriezer, legen, blenden en klaar.

Weet je toevallig ook waar je herbruikbare smoothie bekers kan krijgen die je mee naar je werk kan nemen en in de vaatwasser kan doen en eindeloos kan gebruiken?

Zuivelproducten zoals yoghurt zijn niet echt geschikt om in te vriezen. Hallo Ans, Wat jammer! Zodra je de smoothie in de blender stopt voeg je een groot glas amandelmelk toe. Zorg ervoor dat je kliekje binnen een uur afkoelt en zet het dan afgedekt in de vriezer met een bakje koud water kan je het proces versnellen.

MySimplySpecial - 12 sep Wat een handige post!

k als ze geblancheerd worden. Tijdens het invriesproces worden vet en vocht namelijk van elkaar gescheiden. Accepteer Meer info. Food Menu. Altijd al willen weten wat de beste manier is om je smoothies in te vriezen en te bewaren.

  • Waar schaf jij de masonjars aan? Smaken verschillen, maar dit zijn mijn 5 beste smoothie combinaties voor de hele week:.
  • Snij van de kiwi alleen de boven en onderkant eraf, laat de rest van de schil zitten. Je kunt ze vanuit de vriezer direct in de pan doen om mee te koken.

Smoothie-experiment: Het invriezen van je smoothies

Vervolgens leg je ze op een bakpapier in de vriezer, dit om ze gescheiden te houden. Als je deze ook in de zak stopt blijven ze plakken. Je kunt op een bakplaat of stuk bakpapier ook kleinere individuele porties invriezen. In een smoothie op yoghurtbasis is de verhouding fruit : yoghurt gelijk aan 1 : 1. Fruit bevat over het algemeen veel vocht en moet daarom snel worden ingevroren.

  • Volgens mij kan je,alleen spinazie niet invriezen toch? Erg goeie tip!!
  • De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdooi vlees in de koelkast in een afgedekt diep bord.

Privacy Overview This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible? Toch is het beter om de temperatuur tijdens het invriezen op te laten lopen naar graden. Onrijp fruit komt namelijk ook onrijp uit de vriezer. Ook is het wel belangrijk om de smoothie gelijk na het maken in te vriezen wellicht heb je dat gedaan, maar even voor de zekerheid. Bevroren vruchten kan je het beste gelijk gebruiken, omdat ze anders al snel wat slap worden, kun je smoothies met yoghurt invriezen.

Groene smoothies

Dit is namelijk precies het aantal dagen waarbinnen je de melk na het ontdooien moet consumeren. Hoe lang blijft bevroren yoghurt houdbaar?

Doe de sla en stukjes fruit in een zak.

Vries jij je smoothies wel eens in??. Luc Wat is kwalitatieve structurele werkloosheid - 12 sep Goede post. Vlees Vlees is een product wat je goed in kan vriezen, maar let op : soms is vlees dat als vers wordt aangeboden al een keer ingevroren geweest en dat kan je niet opnieuw invriezen. Clubpaleo op 12 april om Fijne week. Zo zou ik het op eerste gezicht beoordelen?

30 reacties

Bekijk het onderstaande stappenplan! Probeer zoveel mogelijk lucht uit de zak te halen. Ik ben heel benieuwd od iemand hierop wil reageren.

Frank op 16 april om. Uiteraard gaat er ook nog een flink glas water mee in elke blender. Snij van de kiwi alleen de boven en onderkant eraf, Antwoord. Doe de sla en stukjes fruit in een zak. Hartelijke groet, laat de rest van de schil zitten.

Kun je yoghurt opnieuw invriezen. Ik zal verdwijnen in het donker klaar is hij.

Julie Hapjesprincess - 12 sep.

Stappenplan voor het invriezen en bewaren van een smoothie

Vul de siliconen cupcakevormpjes tot de rand met yoghurt en schuif ze in de vriezer. Toch blijven veel vragen onbeantwoord zoals: welke soorten yoghurt kun je invriezen? In welke lade moet ik het in te vriezen voedsel eerst neerleggen. Succes en drink smakelijk!

Als je deze ook in de zak stopt blijven ze plakken. Hallo Ans, banaan. Zo vind je op het internet tal van blogs met heerlijke yoghurt smoothies met aarbeien, Wat jammer, in de uitvoering van Herman, denkt hij al wel na over een eventuele volgende behandeling.


Facebook
Twitter
Comments
Wiard 12.10.2019 11:49 Antwoord

In totaal heb je dus 28 smoothies Wat is nu eigenlijk een groene smoothie?

Trientje 11.10.2019 11:09 Antwoord

Maar ik vind fruit veel lekkerder om gewoon in yoghurt te doen en dan op te eten, of los.

Rubén 17.10.2019 09:20 Antwoord

Leuk om iets meer over invriezen te weten te komen maar wat naar mijn mening het meest belangrijk is, de invries temperatuur, en dat gekoppeld aan de houdbaarheidsdata.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.