Ij kantine amsterdam noord menu

Geplaatst op: 05.08.2019

Lees verder. Graag ontvangen wij u weer! Qua locatie ik Pllek de mooiste keuze, maar de bediening daar is amateuristisch en de kaart is erg beperkt.

Bedank CarlaH Restaurant café de IJ-kantine, Amsterdam. Datum van bezoek: augustus Wij serveren onze à la carte gerechten en daarnaast mooie specials als tarbot en griet.

Verschillende gerechten samen delen, zoals een fruits de mer, warme schaal- en schelpdieren, hele vissen, cataplana en nog veel meer. Tot slot de Babies Kitchen restaurant checklist. Wat fijn om te lezen Marit!

De tweede keer bestelde hij vissticks met frites en appelmoes. Skip to content. Uitzicht over het IJ.

Wij genieten er altijd weer van als wij weten dat onze gasten genoten hebben! Wij hopen van harte u .

Drankjes, Ontbijt, Lunch, Diner. Met zijn drieën gegeten bij de IJ-kantine. We gaan ermee aan de slag!

Dagvers & Seizoensgebonden

Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Login Register. Spaans 5. Attracties in de buurt Bekijk alle 2. Heel goed Reserveer een tafel.

  • Rose besteld witte wijn gekregen en daarna meer dan 15 minuten moeten wachten op een glas rosé. IJ K, assistent bedrijfsleider van Restaurant café de IJ-kantine, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 24 juni
  • Uitstekend

Restaurants in de buurt Bekijk alle 4. Toen het wat kouder werd, werden we verrast met een heerlijk fleece dekentje, ij kantine amsterdam noord menu. Ze vinken namelijk alles af op de checklist. Duits Ten eerste de drankjes. En dat ook de frieten volledig in de smaak vielen bij u.

Waarderingen en beoordelingen

Dat betreuren wij voor uw en voor ons. Combineer een bezoek aan deze beurs met een bezoek aan Stork voor lunch, borrel of diner. Hallo nachtbrakers! Beste Stefaan, dank voor uw feedback en de tijd die u genomen heeft om ons te schrijven.

Beste Jeff, Dank voor uw feedback? Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Schrijf je in voor de Stork Nieuwsbrief? Beoordelingen filteren. Graag maken wij onze gasten het enorm naar hun zin.

Het laatste nieuws

Mogelijk voor groepen tot 25 personen of kleine gezelschappen. IJ K, assistent bedrijfsleider van Restaurant café de IJ-kantine, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 24 juni Gesponsord door: Restaurant café de IJ-kantine. Reserveer een tafel. Schrijf een beoordeling.

Voor kinder tot 12 jaar is er een kinder. Bekijk beoordelingen waarin Uitzicht over het IJ voorkomt:. Verzenden Annuleren. Deel nog een ervaring voordat je gaat!

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Russisch 3. Mogelijk voor groepen tot 25 personen of kleine gezelschappen. Spaans sara kroos zonder verdoving recensie. Kan het niet aanraden Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant caf de IJ-kantine.

Een leuk en tof ingericht restaurant waar je de hele dag terecht kan voor een drankje of een hapje. Restaurants in de buurt Bekijk alle 4. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt?

Bedank GOlumbus. Een heerlijk voorgerecht om te delen en zelf uit te breiden. Bedank Stefaan D.


Facebook
Twitter
Comments
George 10.08.2019 05:48 Antwoord

Nu open: -

Ezgi 15.08.2019 11:28 Antwoord

Als basis serveren we; Gegratineerde oesters, langoustines, moscardines, spinkrabbetjes en steurgarnalen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.