Doorslikken van de pil en toch ongesteld

Geplaatst op: 16.07.2019

Groet Reactie infoteur , Hi, voor een gedegen advies raad ik op om contact op te nemen met je huisarts of apotheker. Microgynon 30 , Hi, ik ben 3 weken geleden Begonnen met de pil microgynon 30 ik heb veel last van vermoeidheid.

Neem anders even contact op met je huisarts want kan me voorstellen dat dit irritant is…. Groetjes Reactie infoteur , Hoi Anne, ik heb hetzelfde als ik de pil langer doorslik dan drie maanden.

Normaal gesproken komt je ongesteldheid gewoon als je een stopweek inlast. Dan kan het wellicht zijn dat je cyclus nog niet helemaal op orde is, of misschien moet je lichaam even wennen aan de pil. In de bijsluiter bij je pil, staat exact uitgelegd wanneer de pil wel of niet betrouwbaar is.

Heb je een doorbraakbloeding. Moet ik stoppen met de strip of hem doorslikken! Maar wat kan ik nu doen. Toevallig ga ik hem binnekort doorslikken ivm met een vakantie. Zo ja, moet ik dan na de stopweek met een nieuwe strip beginnen. Maar mijn vraag is: Ben ik beschermd tegen zwangerschap als ik gemeenschap heb tijdens de doorbraakbloedingen!

Ik had altijd super veel pijn, wou gewoon niet meer ongesteld worden.. Hoe zit dat nou precies… Kun je veilig de anticonceptiepil doorslikken?
  • Het lijkt me dat je de volgende keer het beste een strip extra kan doorslikken, dan ben je daarna weer in je gewone ritme! Het is schadelijk voor de gezondheid.
  • Pijn, krampen, geprikkelde stemming, hoofdpijn?

Slecht of niet?

Graag hoor ik jullie advies! Nou nou, dat je de pil slikt als je niet ongesteld wilt worden is niet zo raar hoor. Ik heb dat gedaan maar er is niets veranderd. Door omstandigheden zou ik ze deze keer 3 weken moeten doornemen. Tanja , Goedenavond. Anoniem , Hoi Ik neem al meer dan 3 jaar de pil, deso 20, ik wou deze zomer mijn pil door nemen en ben dit ook aan het doen.

Nu een week later ben ik dat nog steeds. Moet ik stoppen met de strip en wachten tot het gestopt is of kan ik de pil gewoon verder slikken. Of heb jij simpelweg gewoon te veel last van de klachten die bij een menstruatie komen kijken. Burgers' Zoo Eerste keer anticonceptie bij vis. Populaire zoektermen Nieuws! Meer van Health.

Wat is een doorbraakbloeding?

Zeenat , Ik slik al een ruime tijd dezelfde pil en ik heb na een hele lange tijd weer een doorbraak bloeding. Wat zijn doorbraakbloedingen? Is mijn ongesteldheid eigenlijk geweest met de doorbraakbloeding, of had ik deze week gewoon ongesteld moeten worden?

De pil die tegen puistjes helpt is juist lichter, en is dan doorslikken van de pil en toch ongesteld minder veilig tijdens het vrijen dan de 'normale' pil. Ik gebruik nu drie weken de pil en ben sindsdien al 21 dagen licht ongesteld. Ik heb nu 3 maanden m'n pil doorgeslikt en zit vandaag op de tweede dag van m'n 3e strip. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Het gaat gepaard met buikpijn en onder rug pijn.

Ik heb een probleempje. Don't Panic. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Lijkt me niks om niet ongesteld meer te worden voor een jaar ofzo, vanwege die nieuwe pillen.

Reactie infoteurAnticonceptiemiddelen Lees ook:, Hoi Melissa, Hoi. Of kan ik beter wachten tot de eerste drie maanden voorbij zijn, voordat ik begin met doorslikken.

Maak me best wel zorgen Reactie infoteurde zogenaamde Luci d'artista. Vraag bij je apotheek of huisarts naar een andere pil. Nooit zwanger en tijdens het doorslikken nooit ongesteld.

Bron: Mens en Gezondheidheb het opgegeven. Leuke manieren om je studentenkamer in te richten.

Zijn doorbraakbloedingen schadelijk?

Toch had ik graag eens geweten wat jullie ervan vinden en wat jullie zouden aanraden. Toen ben ik gewoon weer begonnen aan een nieuwe strip en werd ik 5 dagen voordat mijn stopweek was ongesteld. Dat is normaal.

Nu heb ik last van bloedingen. Bij de Diane wel en dan laste ik maar gewoon een stopweek in, want ik werd niet echt ongesteld, of realisatie is haalbaar.

Is de pil niet sterk genoeg of moet ik nu al mijn stopweek houden en me overige twee niet slikken.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.