Whatsapp maakt geen verbinding met internet

Geplaatst op: 10.10.2019

Net als FB mijden als de pest, vroeg of laat keert het gejat van je Privacy zich tegen u. Wanneer je weer berichten kunt verzenden via je telefoon, probeer dan WhatsApp Web opnieuw.

Hier staan nog een aantal suggesties voor het oplossen van dit probleem. Mijn collega's helpen je natuurlijk graag verder! Dit alles in Amsterdam waar 4G het altijd doet Laat anders even weten wat ze daar hebben aangegeven, dan weten wij ook of je nog met het probleem zit! Media toevoegen.

Gebruikersnaam of e-mail! Deze zouden je dan het beste kunnen assisteren. Media toevoegen. Media toevoegen. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent.

Media toevoegen.

Meld je aan

Dit kun je bij je mobiele aanbieder controleren. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Zorg ervoor dat signaalsterkte voor het wifi- of datanetwerk goed is en dat de telefoon verbonden is met het netwerk. Het probleem is nog steeds niet opgelost Share Tweet Delen Delen. Als er geen wifinetwerk in de buurt is waarmee je verbinding kunt maken, zal WhatsApp niet werken als mobiele data uit staat of het signaal erg slecht is.

  • De meest voorkomende reden dat je geen verbinding kunt maken met WhatsApp is dat je telefoon niet is verbonden met het internet.
  • Hallo en welkom op het T-Mobile forum, Heb je wel gewoon mobiel internet als je wifi aan zet?

Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan.

Daarna toestel whatsapp maakt geen verbinding met internet afgesloten en aangezet en het gaat weer goed. Ik denk dat ik een nieuwe telefoon wil als dit op korte termijn niet wordt opgelost. Lees ook: Zo kun je je nummer wijzigen in WhatsApp. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven.

Weet jij het antwoord?

Toen gaf mijn telefoon de melding: Could not connect to server: error occured whilst opening connection. Controleer in de instellingen van je telefoon of WhatsApp op de achtergrond data mag gebruiken. Laat anders even weten wat ze daar hebben aangegeven, dan weten wij ook of je nog met het probleem zit! Ben je nog niet geregistreerd?

Als je geen verbinding kunt maken met WhatsApp, wordt dit meestal veroorzaakt door een probleem met je internetverbinding of telefooninstellingen. Welkom Nog geen account. Toen gaf mijn telefoon de melding: Could not connect to server: error occured whilst opening connection.

OK super hoop dat het snel opgelost zal zijn. Bedankt voor jullie hulp!, whatsapp maakt geen verbinding met internet. Als je een actieve internetverbinding hebt en je kunt geen berichten verzenden of ontvangen, ververs dan eerst de pagina.

Ja Nee. Ik vertrok van huis wifi en opende whatsapp en tot mijn verbazing werkte het. Problemen computerverbinding Net zoals voor het gebruik van WhatsApp op je telefoon is voor het gebruik van WhatsApp Web een sterke en stabiele internetverbinding op je computer nodig.

Ook zie ik dat je is aangeraden om contact te leggen met WhatsApp, had je dit ondertussen al gedaan?

Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Je antwoord is geplaatst, whatsapp maakt geen verbinding met internet. Hoera, je account is nu geactiveerd. Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Hallo en welkom op het T-Mobile forum, Heb je wel gewoon mobiel internet als je wifi aan zet. Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan.

Akkoord house on the end of the street online door naar Computertotaal. Veelgestelde vragen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Open de iPhone Instellingen en schakel Vliegtuigmodus in en uit. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Tevens is de uitgaande mail SMTP niet meer in te stellen op de mobiel. Powered by inSided.

Share Tweet Delen Delen. Help Sneltoetsen. Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien.


Facebook
Twitter
Comments
Marith 16.10.2019 04:13 Antwoord

Wanneer je WhatsApp Web probeert te benaderen via een beheerd Wi-Fi netwerk, zoals op kantoor of op school, kan het zijn dat het netwerk WhatsApp Web blokkeert of beperkte toegang geeft. Hey EiKie, Opvallend dat het dan heel even werkte, maar toen weer uitviel..

Gerrieke 12.10.2019 04:50 Antwoord

Daarom whatsapp opnieuw geinstalleerd.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.