Trein schiphol brussel airport

Geplaatst op: 30.09.2019

Bedankt voor je inschrijving! Vul een geldig ondernemingsnummer in volgens formaat BE Bepaalde functionaliteiten zijn hierdoor niet beschikbaar.

Werkzaamheden op 21 en 22 september IC Nederland beperkt tot Breda. Dan zal u op de websites van derde partijen nog steeds aanbiedingen zien, maar deze zullen niet gerelateerd zijn met uw bezoek aan NMBS Internationaal.

Contact Center. Home Bestemmingen Schiphol. Info voor je vertrekt Parkeren Wegbrengen of ophalen Vertrek en aankomst vluchten Naar de luchthaven Op de luchthaven Assistentie Services.

Taal Nederlands Franais English Deutsch. Treinen alles over Treinen. Wachtwoord vergeten. Meld u aan om ng sneller te boeken vrijblijvend. Selecteer een datum voor de heenreis. Services Zwanger of reizen met kinderen App- Flightplanner.

Privacy policy Cookie policy Uitschrijven uit nieuwsbrief. Uw aanvraag kon even niet opgestuurd worden Errorcode: d. Stuur een email.

Met Intercity Brussel naar Brussels Airport - Zaventem

Volg Brussels Airport ook op Facebook Got it. Meer informatie over reizen met de trein naar de luchthaven. Heb je gevonden wat je zocht? Blijf als eerste op de hoogte Vul hier je e-mailadres in: Je moet de privacyverklaring aanvaarden. Bel ons: Openingstijden: Van maandag tot vrijdag: van 08u00 tot 20u00 Zaterdag, zondag en feestdagen: van 09u00 tot 16u Log in.

  • Om station Brussels Airport - Zaventem te betreden of verlaten moeten reizigers de barcode op hun vervoersbewijs scannen bij de toegangspoortjes.
  • Dan is het fijn een flexibel treinticket te hebben.

Volg Brussels Airport ook op Facebook, trein schiphol brussel airport. Met Intercity Brussel kunt u de gehele dag reizen en bent u niet gebonden aan een vast tijdstip. Dat is extra comfort en tijdwinst bij elke nieuwe reservering. Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Vul het uur van vertrek in minuten.

Wijzigingen

Voor Eurostar en ICE zelfs 6 maanden voor de reisdatum. Wis de lokale opslaggegevens. Uw luchtvaartmaatschappij kan u vertellen van welk vliegveld u vliegt. Neem de trein naar Schiphol Vertrekt uw vliegtuig vanuit Schiphol?

Persoonlijk reisadvies. De hier genoemde reistijden en frequenties gelden overdag op werkdagen en zijn onder voorbehoud. Agentensite alles over Agentensite. Opgelet: deze kaart is strikt persoonlijk.

Met andere kortingskaarten boekt u via het Contact Center.

Boek uw treinticket

Abonneer je op onze nieuwsbrief. Kijk zeker even in de map met ongewenste mail indien u die niet kan terugvinden, of gebruik onderstaande knop om de mail nogmaals te sturen. Dan zal u op de websites van derde partijen nog steeds aanbiedingen zien, maar deze zullen niet gerelateerd zijn met uw bezoek aan NMBS Internationaal. Direct boeken Inloggen.

Registreren Schrijf u in en geniet van de extra faciliteiten van MyTrain: Uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Volg Brussels Airport ook op Facebook Got it, trein schiphol brussel airport. Diabolo toeslag In is er in Lego marvel avengers big characters een trein schiphol brussel airport spoor gerealiseerd.

Reist u met Thalys, is een losse Diabolo Toeslag nodig. Tip: plan je treinrit van tevoren en profiteer van een voordeliger tarief. Betaald Niet betaald. Terug Treinen Onze treinen richting de zon Populairste treinen. Even geduld a.

Als u bijvoorbeeld reist met een abonnement in Belgi en naar Brussels Airport - Zaventem gaat, dan variren de tariefvoorwaarden en omboekingskosten.

Brussels Airport - Zaventem: nationale luchthaven van België

Geen opzoeking mogelijk voor een reisdatum of een vertrekuur in het verleden. Meer info Brussels Airport app. Werkzaamheden op 2 en 3 november IC Nederland beperkt tot Breda.

Neem de trein naar Schiphol Vertrekt uw vliegtuig vanuit Schiphol?

Gelieve eerst uw profiel te activeren via de bevestigingsmail. Ook in onze stations en bij ons Contact Center wordt u makkelijker herkend en dus vlotter geholpen. Het nummer van uw getrouwheidsprogramma is niet correct.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.