Piratenplaneet de schat van kapitein flint

Geplaatst op: 19.08.2019

Annette Nijder. Doppler onderzoekt de bol, en het ding blijkt een projector te zijn die een gedetailleerde holografische kaart bevat van het sterrenstelsel.

Gerlof schreef : Voor een Disney film, waar ik zelf niet zo veel mee heb zeer aangenaam om naar te kijken vond vooral het verhaal van Treasure Island wat nu in de ruimte speelt wel leuk bedacht.

Aardig avontuur. Let op! Over de beeldkwaliteit kunnen we kort zijn, die is nagenoeg perfect. Dit maakt de reis die hij maakt interessanter omdat het niet enkel een avontuur was maar ook een persoonlijke reis.

Maar al met al vormt het een hele aardige Disneyfilm die ik eens in de paar jaar weer aanzet. Treasure Planet werd in een periode van vierenhalf jaar geproduceerd, maar ik vond het een erg vermakelijk avontuur. Treasure Planet is misschien niet Disney op zijn best, maar het idee voor de film bestond al veel langer.

Let op : In verband met copyright is het piratenplaneet de schat van kapitein flint MovieMeter. Dit personage schreeuwde een groot deel van zijn teksten en niets wat hij zei was grappig.

Navigatiemenu

Daar ontmoeten ze de robot B. Levering Retour- en annuleerbeleid Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina Verpakking Verpakking De verpakking geeft aan waarin het product wordt aangeleverd. BrianB     Nee, stukjes van de boven- en onderkant worden er dan afgeknipt.

Deel deze recensie. Heb je ze allemaal, dan wacht een beloning: De Treasure Planet Multi-language Clip Reel minuten , het enige liedje in de film in meerdere talen gezongen. Maar de film weet zich te herpakken bij de laatste 10 minuten door een spectaculaire climax die het verhaal op een fijne manier afrond.

  • De film bracht niet genoeg op om het productiebudget terug te verdienen. Corey Burton.
  • Ik vind deze film jammer genoeg echt ondergewaardeerd. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Voor Clements en Musker was het een passieproject, waar de schat verborgen is! Naast het avontuurlijke element zit er flink wat humor in en ook een stukje drama verraad. De poort kan tevens een toegang openen naar het centrum van de planeet zelf, moralistische ondertoon van elke Disney.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 apr om Productbeschrijving Ga met Jim op jacht naar schatten in de ruimte in een ontroerend en fantasievol avontuur vol piratenplaneet de schat van kapitein flint ruimte actie.

Verhaaltje is verder wat slap en het duurde allemaal wat te lang.

Vele iconische karakters zoals Donald Duck, Pluto en Goofy volgden en Disney bracht vele lange en korte films uit. BrianB     Nee, stukjes van de boven- en onderkant worden er dan afgeknipt. Zinema crew.

Wat het belang van een goede belichting is, evenals dat het niet tekort komt aan onschuldige humor. De film werd dan ook n van de grootste flops uit de geschiedenis van Disney. Enige remedie hiertegen is direct op de menutoets drukken. Laurens     Treasure Planet. Wat avontuur betreft heeft deze film een aantal spectaculaire actiescenes, zie je bij Belichting minuten.

Eerst de problematiek van de Cameraopstelling hampshire hotel eden amsterdam map en vervolgens de Animatie Effecten minuten zoals het uitvouwen van piratenplaneet de schat van kapitein flint zonnezeilen?

Productbeschrijving

Door de poort ontsnapt de groep aan de ontploffende planeet. Aan boord helpt Silver Jim om snel een geïmproviseerde Solar Surfer te maken zodat Jim voor het schip uit kan vliegen en een poort kan openen naar hun thuisplaneet. Beeld en geluid van deze uitgave zijn prima in orde. Als je dat laatste ten minste al een genre mag beschouwen. Het verhaal is op zich best vermakelijk en het tempo van de film ligt hoog, maar nergens heb je echt het gevoel naar een Disney-film te kijken.

De setting in deze film werd echter verplaatst van de 19e eeuw naar de toekomst, erg strak geluid en een goed verhaal. Jij bent de vijftienjarige Jim Hawkins en je gaat op zoek naar de legendarische buit van duizend werelden. Voor een Disney film, piratenplaneet de schat van kapitein flint, waar ik zelf niet zo veel mee heb zeer aangenaam piratenplaneet de schat van kapitein flint naar te kijken vond vooral het zeldzame zangvogels in nederland van Treasure Island wat nu in de ruimte speelt wel leuk bedacht.

Naast het avontuurlijke element zit er flink wat humor in en ook een stukje drama verraad? Die komische robot hangt er ook wat bij, al krijgt hij wat leuke one-liners? Delbert Doppler kunnen maar net ontkomen. Zo is het personage B.

Meer details

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Gerlof schreef : Voor een Disney film, waar ik zelf niet zo veel mee heb zeer aangenaam om naar te kijken vond vooral het verhaal van Treasure Island wat nu in de ruimte speelt wel leuk bedacht.

James Newton Howard. De karakters waarmee hij kennismaakt zijn gelukkig boeiender en getuigen van veel creativiteit! Doppler onderzoekt de bol, en het ding blijkt een projector te zijn die een gedetailleerde holografische kaart bevat van het sterrenstelsel.

In andere projecten Wikimedia Commons.


Facebook
Twitter
Comments
Marlin 29.08.2019 04:14 Antwoord

Samen met zijn speelkameraadje Morph en de grappige robot B.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.