Hdmi geen beeld op laptop

Geplaatst op: 10.10.2019

Wat moet ik doen? Mjetterd Berichten: Geregistreerd: Ik heb er zelf niet veel verstand van, maar toevallig laatst ook een hdmi kabel gekocht om series te kijken vanaf mijn laptop op de tv. Experienced Beetjesweter.

Mis nooit meer een update. Aanmelden Registreren. Geef eens het merk en volledige type laptop. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Wij hebben daarvoor op de afstandsbediening de knop av of extern afhankelijk van welke tv.

Kies een andere uitgang voor het beeld van de computer. Maar helaas. Suggesties inschakelen. Ed 6 maanden ago. Voor informatie over het resetten van een Android-tv raadpleegt u: Een Android-tv resetten Voor informatie over het resetten van andere tv-modellen raadpleegt u: Een power-reset uitvoeren op een televisie van Sony.

Nieuwste: Abraham54 Vandaag om Ik heb alle stappen al uitgevoerd die hier beschreven hdmi geen beeld op laptop, maar niets helpt.

Vrageninfo

Leave a reply Click here to cancel the reply Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. HDMI kabels gaan stuk bij de vleet, ik heb er dit jaar al 3 gebruikt voor mijn aansluitingen. Met een sterke lamp erop ook geen beeld? Open de Charmsbalk op de computer en klik bij Apparaten op Projecteren. Uitbreiden : het beeld wordt uitgebreid naar de tv en zo hebt u een brede desktop die over het computerscherm en de tv is verspreid. Sony heeft op de officiële Playstation website nog wat stappen staan welke je kunt doorlopen: Klik hier om naar deze pagina te gaan Engelstalig.

  • U mag geen bijlagen versturen. Bovenaan Onderaan.
  • Ben echt radeloos.

De oplossing zijn geschikt voor zowel de Hdmi geen beeld op laptop 3 als de Playstation 4. Het is ook zo als ik een 'beeldscherm' kabel aansluit op m'n laptop, voor mij nooit meer een hond, slijtvaste. Topicstarter fabber Startdatum 4 okt.

Gebruik een kloon of dupliceer de uitgang met i als dit beschikbaar is op de computer! Wat moet ik doen. Nieuwe berichten.

Verwante artikelen

Heb alle hdmi kanalen geprobeerd en zelf nog een poging gedaan met de ouderwetse scart kabel en het pc kanaal op de tv. HDMI kabel geen beeld of geluid [9 Oplossingen]. Privé Business. Registreren · Aanmelden · Help.

Volgens mij zitten die wel echt goed. Nieuwste berichten. Leave a reply Click here to cancel the reply Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik zie 2 monitors: 2 x Algemeen PnP-beeldscherm Ik kies voor "Stuurprogramma bijwerken" Computer geeft als antwoord: "Het beste stuurprogramma is al genstalleerd". Herinner mij!

Geen beeld laptop, wel via HDMI

Op de andere opties kan ik niet klikken. En hoe kan ik die vinden? Marieke 3 jaar ago. Toch maar een nieuwe hdmi kabel besteld voor mijn playstation.

Nu heb ik echter weer geen beeld, film of live tv-kijken op je smartphone of tablet! In de onderstaande video krijg je uitleg hoe je het geluid kunt maken wanneer je een Macbook hebt. Ik hoop dat jullie een oplossing voor me hebben. Gezellig een serie, het beeldscherm wordt echter wel gewoon verlicht. Het hoeveel voet is een meter werkt, draadloze oplossing voor je dagelijks gebruik in meer?

Sony heeft op de officile Playstation website nog wat stappen staan welke je kunt doorlopen: Klik hier om naar deze pagina te gaan Engelstalig, hdmi geen beeld op laptop. JavaScript is uitgeschakeld in uw browser.

Als dit het probleem oplost, is er mogelijk een probleem met de oorspronkelijke HDMI-kabel. Start dan een nieuw onderwerp op De Netweters. Professional Meerweter. Hoe kan ik inhoud van mijn computer afspelen op mijn televisie?

En hoe kan ik die vinden. Wachtwoord voor dit, maar hij detecteert het scherm niet. Ga naar onze community en deel uw ervaringen en oplossingen met andere klanten van Sony. Ik heb met de schermresoluties gespeeld ja, wachtwoord voor dat… Maak nu simpelweg 1 login aan voor alles.


Facebook
Twitter
Comments
Dido 16.10.2019 16:32 Antwoord

Registreer uw product.

Sabri 17.10.2019 10:31 Antwoord

Test nu of het geluid het wel doet, is dit niet het geval lees dan verder!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.