Cafe de groene jager barchem

Geplaatst op: 08.10.2019

Barchem Centraal. Hotels in de buurt ». Zitruimte 50 zitplaatsen Maximaal 50 personen in één groep.

Leg de laagste prijs van deze websites vast. Bedankt voor uw tijd! Luchthaven Düsseldorf International. Extra bedden zijn altijd op aanvraag en moeten bevestigd worden door de accommodatie. Registreren - er opent een dialoogvenster. Tot uur. Prijs-kwaliteitverhouding 7,7.

Personeel 8,3. Kamer was een beetje gedateerd, en in de zomer erg warm. Datum van verblijf: juni Zeer vriendelijke medewerkers. Gereisd Met partner in mei Nuttige review 0. Echt niet heen gaan.

De geschiedenis van Hotel Restaurant In de Groene Jager is al bekend van toen er naast het hotel, een tolhuis en een boerderij in Barchem stonden.

De tweepersoonskamer had 2 losse metalen bedden met doorgezakt spiraal. Hoe was jouw ervaring? Het restaurant is onvoldoende schoongemaakt en afgestoft. Amsterdam, Nederland 5 bijdragen 3 nuttige stemmen. Nora ,  EEns maar nooit weer Meer weergeven.

Over Booking! Voor alle extra oudere kinderen of volwassenen geldt een toeslag van 15 EUR per nacht voor het gebruik van extra bedden. Lekkere bedden, fijne stoelen en cafe de groene jager barchem. Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Dat is toch niet slecht voor 2 personen. Gratis snelle internetverbinding wifi. Alle rechten voorbehouden.

Horeca Nederland. Vies hotel, zeer gedateerd, vergane glorie. Sfeer restaurant ongezellig, Gastvrouw niet gekleed zoals het hoort in het restaurant.

Voor een kleine prijs een prima hotel met goede service en lekker eten? Kinderen en extra bedden Kinderen van alle leeftijden zijn welkom? Wij vonden niks goed. Zomer In Barchem Tv-programma. Douche klein maar fijn, zelfs een tv'tje?

Beschikbaarheid

Een tafel, die als het nodig is, plaats biedtaan bijna dertig mensen. Zeker een aanrader! Of als u met een grotere groep komt zoals bijvoorbeeld de hele familie of een personeelsuitstapje aan de prachtige ronde tafel. Meedenkend over mijn vroege vertrek, een heerlijk ontbijt al klaar gezet in de keuken. Youngstars Uitzendbureau.

  • Hotel Terrace Elite Resort.
  • Vers brood van de bakker aan de overkant van het hotel.
  • Gordijnen maken het niet erg donker in de kamer waardoor we vroeg wakker waren door het licht van buiten.
  • Lekkere bedden, fijne stoelen en tv.

Extranet login? Tot was het in bezit van de familie Bosch cafe de groene jager barchem werd het een paar maal verkocht en thans wordt het beheerd door Ron en Hennie Buurman.

Hartelijkheid van personeel, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd! Voor vroege vogels is een ontbijt op maat mogelijk, eventueel met een boterham voor onderweg. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel In lijbrandt mail instellingen ipad Groene Jager zoals informatie over de voorzieningen, informele sfeer, goed gevuld.

Egypte Egypte Port Ghalib. Facebook toont informatie om je een beter inzicht te geven in het doel van een pagina.

Nooit weer

Wifi Wifi Aanwezig, Gratis. Gratis snelle internetverbinding wifi. Er is een fout opgetreden. In de Groene Jager.

Antieke TV. We hebben een aantal aanbieders voor In de Groene Jager voor je op een rij gezet: 1. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie.


Facebook
Twitter
Comments
Gerco 11.10.2019 11:58 Antwoord

Gambia Gambia Kololi.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.