Resultaten voor dierenarts


dierenarts
Home dierenarts Frank Slegers.
Els Lambrechts studeerde af als dierenarts optie gezelschapsdieren in 2010. Na enkele interims ging ze in de zomer van 2011 aan de slag als tweede dierenarts in de praktijk. Frank en Els omringen uw dier dagdagelijks met de beste professionele zorgen.
Dierenarts Wikipedia.
Een dierenarts behandelt zieke of gewonde dieren. Ook kan een dierenarts hulp bieden bij het voorkomen dat dieren ziek worden. Sommige dierenartsen behandelen uitsluitend of voornamelijk gezelschapsdieren zoals honden, katten, vogels, konijnen, andere dierenartsen behandelen uitsluitend of voornamelijk paarden of landbouwhuisdieren zoals koeien, varkens en kippen 1.
Dierenarts Dierenartsen zoeken in België Dierenklinieken.
Zoekdierenarts is tot stand gekomen om de bezoekers een duidelijk en betrouwbaar overzicht te geven van dierenartsen in hun buurt. Bij vragen of opmerkingen rond deze website, kan u ons steeds bereiken via vdv.secretariaat@vladiver.org. Ook verbeterpunten zijn steeds welkom. De Vlaamse DierenartsenVereniging is ontstaan uit de overtuiging dat de beroepsverdediging van de Vlaamse Dierenarts op een zo ruim mogelijke basis moet berusten.
Dierenarts Dierenartsen zoeken in België Dierenklinieken.
Ben je dierenarts? Dierenartsen in Koolskamp. Snel en efficiënt op zoek naar een dierenarts in uw buurt. We konden in totaal 15 dierenartsen vinden die voldoen aan uw zoekcriteria. Dierenarts Hanne Dierickx op 148, km Koolskampstraat 111, 8810 Lichtervelde, West-Vlaanderen.
Ledenlijst Orde der dierenartsen.
Vraag en antwoord. Om een dierenarts te zoeken die ingeschreven is bij de Franstalige Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen, ga naar www.ordre-veterinaires.be Rechercher un véterinaire. Range: listResponseManager.getOffset listResponseManager.getOffset listResponseManager.getLimit. Totaal aantal: listResponseManager.getSize. item.firstname item.lastname item.reference. Er werden geen dierenartsen gevonden.

Contacteer ons