Meer resultaten voor cilinderslot


cilinderslot
De werking van een cilinderslot Slotenmaker Brugge.
De werking van een cilinderslot. Voor u is het waarschijnlijk de normaalste zaak van de wereld om een paar keer per dag de sleutel in het cilinderslot van uw deur te steken en deze op slot of juist open te draaien.
08940 Cilinderslot 405 Schneider Electric België.
Toevoegen aan Mijn Documenten. 08940: Cilinderslot 405. Grootte 195.3 KB. Toevoegen aan Mijn Documenten. Toevoegen aan Mijn Documenten. Milieuprofiel van het product. Toevoegen aan Mijn Documenten. PEP-PRISMA G WALL MOUNTED ENCLOSURE Up to 630A IP30 Versie 2.0. Grootte 523.7 KB.
Inbouw Cilinderslot RVS voor Tuindeur poortdeur slot.
Namelijk met recht deurbeslag, ovaal deurbeslag en met rond rozet. De inbouw cilinder sloten zwart zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating met een hoge slijtvastheid. Het dagschoot van de hoogwaardige inbouw cilinder sloten RVS zijn links en recht draaibaar. Het maakt dus niet uit welke draairichting uw schuttingdeur heeft. U verstelt de sloten eenvoudig door met een kleine schroevendraaier de pin aan de achterzijde van het slot in te drukken. Hierdoor steekt het slotstuk iets uit waardoor u deze kunt instellen naar de juiste draairichting. Alle inbouw cilindersloten van Wovar zijn gemaakt van roestvast staal. Hierdoor roesten de sloten niet en zijn ze uitermate geschikt voor tuindeuren. Deze sloten voor poortdeuren passen perfect in schuttingdeuren met een stalen frame met eindplank. Video: Hoe monteer je een inbouw cilindersot met deurbesag? Inbouw cilinderslot voor tuindeuren bestellen. Bestel inbouw cilindersloten rvs en in het zwart voor de laagste prijs bij Wovar. Op werkdagen voor 2200u: besteld is de volgende dag geleverd. Bouw, klus en tuinbedrijven profiteren van extra voordelen zoals kortingen met een zakelijk account. Bent u meer tuindeur beslag nodig?
Alles dat u moet weten over cilindersloten Slotenmaker Turnhout.
Oplegsloten komen voornamelijk nog voor in oudere huizen en dan vooral op houten, naar binnen draaiende deuren. Het verschil tussen deze twee cilindersloten is dat een oplegslot op de deur wordt bevestigd, terwijl een insteekslot in de deur wordt verwerkt. Sloten met keurmerk. Tegenwoordig worden veel sloten onderworpen aan een keuring door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw SKG. Zij kennen, op basis van een test, één, twee of drie sterren toe aan het gekeurde slot. Een cilinderslot met één ster is niet zelfstandig inbraakwerend en moet, bij voorkeur, gebruikt worden in combinatie met bijzetsloten. Een slot met drie sterren is zelfstandig inbraakwerend en zorgt er voor dat een inbreker een stuk langer nodig heeft om het slot te forceren. De werking van een cilinderslot.
Gelijk sluitende cilinders.
Het principe: Met slechts één sleutel worden alle deuren geopend en gesloten gelijksluitend onafhankelijk van het aantal cilinders. Gelijk sluitende sets worden normaal gesproken bij eengezinshuizen gebruikt, zodat U bijvoorbeeld met dezelfde sleutel uw voordeur en uw achterdeur kan openen.
A36D6 Cilinderslot met fluisterschoot Cilinderslot met fluisterschoot Utiliteitsbouw mechanische sloten voor binnendeuren Sloten Producten ASSA ABLOY BELGIË.
Cilinderslot met fluisterschoot A36D6, Doornmaat 55 mm / Richting Links. A36D627L6 Cilinderslot met fluisterschoot A36D6, Doornmaat 60 mm / Richting Links. Cilinderslot met fluisterschoot A36D6, Doornmaat 60 mm / Richting Links. Cilinderslot met fluisterschoot A36D6, Doornmaat 60 mm / Richting Links.
Cilinderslot kopen? Nu 25% internet korting op cilindersloten.
Heeft u één cilinderslot nodig? Kies in onderstaand overzicht uw gewenste kwaliteit cilinder. Hoe werkt het? Cilinderslot Pfaffenhain ICSA halve cilinder Normale prijs: 1185., Special Price 889., Cilinderslot Pfaffenhain ICSA dubbele cilinder Normale prijs: 1325., Special Price 994., Cilinderslot Pfaffenhain ICSA knopcilinder Normale prijs: 3241.,
Hang en Sluitwerk: Abus Knop cilinders E90 met codekaart SKG-3 sterren.
Abus Knop cilinders E90 met codekaart SKG-3 sterren. Anti inbraak veiligheidscilinderslot waarvan de sleutels zijn niet te kopiëren, behalve met behulp van het bijgeleverde certificaat te bestellen. SKG 3 sterrencilinder met anti-boorbelemmering, kerntrek-beveiliging en met anti-klop door middel van blokkeerkogel. Ook toepasbaar in sluitsystemen voor bedrijven en instellingen. Maten: 50 mm vanaf buiten sleutelinsteek naar kern en vanaf kern 37 naar knop. Inhoud verpakking cilinderslot met codekaart en 3 sleutels.
Abus Vela 1000 enkel cilinderslot SKG.
Het Abus Vela 1000 enkele cilinderslot is door Stichting Kwaliteit Gevelbouw met SKG gekeurd en wordt hierdoor erkend als extra zwaar inbraakwerend. Het Abus Vela 1000 enkele cilinderslot is voorzien van een kerntrekbeveiiging, een lockpickbescherming, een breekbescherming, een boorbescherming en een beveiliging tegen de klopmethode.
Sloten Hubo.
Over energie en milieu. Veilig online betalen. Algemene voorwaarden Sitemap Privacy Cookies. Nederlands NL Français FR. 2020 Hubo België nv Koralenhoeve 35, 2160 Wommelgem BTW BE 0411 982 457. Hubo gebruikt cookies om je surfervaring op deze site te verbeteren.
Dubbel cilinderslot Locinox.
Dubbel cilinderslot voor vierkant 80 mm profiel in zilver met 3006S Krukpaar in versterkt aluminium Cilinder 1: GSZ Gelijksluitend Z Cilinder 2: T14 14 mm driehoek. Dubbel cilinderslot voor vierkant 80 mm profiel in zilver met 3006S Krukpaar in versterkt aluminium Cilinder 1: GSZ Gelijksluitend Z Cilinder 2: GSZ Gelijksluitend Z.
Cilinderslot.
Anders blokkeren stiften, plaatjes of kogeltjes blokkeren de cilinder zo lang de bijpassende sleutel niet in het slot is gestoken. Inbrekers krijgen geen kans meer met dit slot. Dit omdat ze extra beveiligd zijn. Natuurlijk verouderen deursloten ook dus laat dit regelmatig nakijken. Steeds kan u ons contacteren telefonisch GRATIS op 0800/99.203 of kom een kijkje nemen in onze showroom te Merelbeke Nijverheidsweg 1. Sorteren op: Art. Cilinderslot BHB 30/40 Assa Abloy. Cilinderslot BHB 30/55 Assa Abloy. Cilinderslot BHB 45/45 Assa Abloy.

Contacteer ons