Resultaten voor avondopleiding


avondopleiding
Meubelmaker: dag of avondopleiding Encora.
Meubelmaker: dag of avondopleiding. Meubelmaker: dag of avondopleiding. Over de opleiding. Wil je nieuwe meubels leren maken? Ben je geïnteresseerd in meubelconstructiemethoden; ben je nieuwsgierig naar het maken van meubelschuiven en deuren in verschillende houtsoorten en heb je oog voor details.
IMDG avondopleiding Portilog Opleidingen.
Toepassingsgebied en implementatie van de IMDG-code. SOLAS Safety of Life at Sea conventie m.b.t. het maritieme transport van gevaarlijke goederen. Gevaarseigenschappen en indeling van gevaarlijke goederen. Merking en etikettering. Voorschriften mbt constructie en gebruik van verpakkingen, IBCs, tanks. Stuwing en segregatie. Praktisch gebruik IMDG-code. De cursus wordt in het Nederlands gedoceerd, maar er wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van Engelse teksten. De cursus voldoet aan hoofdstuk 1.3.1.2.1. van de IMDG-code General Awareness/familiarization training. De cursus voldoet aan de door de Havenkapiteinsdienst en de Scheepvaartcontrole opgelegde vereisten wat betreft inhoud en opleidingsduur. De klassikale avondopleiding bestaat uit 3 sessies, telkens van 18u30 tot 21u00, en een examen van 18u30 tot 20u30.
avondopleiding.
Je korte haar beu? Heb je je aan een trendy kort kopje gewaagd maar heb je nu besloten dat het toch niets voor jou is? Het haar van een gezonde persoon groeit ongeveer 1 centimeter per maand. Dat betekent dat na een jaar je lokken 12 centimeter zou moeten zijn gegroeid. Wil je graag zo snel mogelijk van je korte kapsel af? Schrijven en schrappen met docent Patrick Bernauw. Van je passie je beroep maken is voor velen de ultieme droom.
Grafisch vormgever: dag of avondopleiding Encora.
Grafisch vormgever: dag of avondopleiding. Grafisch vormgever: dag of avondopleiding. Over de opleiding. In de opleiding Grafisch Vormgever leer je teksten en afbeeldingen in een perfecte lay-out te gieten, zodat het geheel overzichtelijk is, drukklaar is en bovendien ook mooi oogt.
Avondopleiding Diepenbeek UCLL.
Heb je ooit gekozen voor een studie waarin je niet verder wil en is leraar worden een oude droom? Ben je al aan het werk maar wil je je heroriënteren en leraar worden? Heb je vroeger niet de kans gekregen of genomen om verder te studeren maar nu wil je wel gaan voor een bachelordiploma leraar? Ben je al leraar maar wil je ook leraar worden voor een ander onderwijsniveau? Wil je deeltijds kunnen blijven werken tijdens deze studie?
Studeren naast je baan in de avonduren? Kies voor het NTI.
Gezondheid en uiterlijke verzorging. Avondopleidingen van het NTI. Kies de avondopleiding die bij je past. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen aan van korte hobbycursus tot wettelijk erkende MBO HBO en MBA-opleidingen. Bij het NTI volg je de cursus of opleiding via het nieuwe studeren de ideale combinatie van online en klassikaal onderwijs waarbij je studeert op een moment dat het jou het beste uitkomt. Bekijk de opleidingen van het NTI. Wil jij graag een erkende MBO of HBO-opleidingen volgen maar heb je behoefte aan net dat beetje extra begeleiding? De klassikale opleidingen van het NTI bieden voor een uitkomst.
Avondopleiding LasschoolLasschool.
Aanmelden theorieavond of examentraining. Aanmeldingsformulier RWC Niveau B/ EN 1090. Twee keer per jaar start de opleiding in september/ oktober en begin januari/ februari of in overleg. De avondopleiding gaat weer van start in februari. Nieuw zijn onze Combi lasopleidingen voor niveau 1 en 2. Uw voordeel kan hier oplopen tot wel 345 euro! Alleen praktijk examen niveau 1 of 2. Het komt voor dat cursisten moeite hebben met theorie en het theoriedeel van het NIL examen niet kunnen behalen. Voor deze deelnemers is het nu mogelijk om alleen praktijk-examen te doen en een praktijkverklaring van het NIL te behalen.
KTA start met avondopleiding Meubelmaker Gazet van Antwerpen.
KTA start met avondopleiding Meubelmaker. 29/04/2015 om 2231 door Chris Van Rompaey. Marleen Mast KTA-directeur Christophe Van Wambeke en leraar houtbewerking Patrick Buyle. Foto Chris VAN ROMPAEY. Lier Het Koninklijk Technisch Atheneum start op maandag 7 september met een avondopleiding Meubelmakerij. Het KTA werkt hiervoor samen met het Centrum voor VolwassenenOnderwijs CVO Crescendo. CVO Crescendo leidt meubelmakers op in Mechelen en Heist-op-den-Berg. Wegens plaatsgebrek in Heist zijn we op zoek gegaan naar een andere locatie en zo kwamen we in het KTA Lier terecht.
Nu ook avondopleiding verpleegkunde Radio 2, de grootste familie.
Jouw regio Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant Brussel West-Vlaanderen Selecteer een regio. Nu ook avondopleiding verpleegkunde. Gepubliceerd op woensdag 3 januari 2018 1532.: De hogeschool PXL start met een opleiding verpleegkunde voor werkstudenten. De lessen vinden plaats op één namiddag en avond, zodat je de opleiding kan combineren met je job.
Avondopleiding CVO Horito.
HORITO CVO organiseert een avondopleiding waarbij alle theoretische en praktische modules over twee schooljaar worden georganiseerd. Drie lesmomenten per week die doorgaan op een maandagavond dinsdagavond donderdagavond of zaterdagvoormiddag. Er wordt gewerkt met gecombineerd onderwijs d.w.z. dat de lesmomenten bestaan uit een aantal contactmomenten en een aantal afstandsmomenten om de leerstof te verwerken. Hoog maar doenbaar werk en leertempo. Mogelijkheid tot volgen van een geïndividualiseerd traject mocht het standaardtraject niet haalbaar zijn. Studeer of werk je niet of deeltijds? Is al enige tijd geleden dat je achter je boeken kroop?
Avondopleiding filosofie: stromingen en inzichten Mechelen UiT in Vlaanderen.
Deze avondopleiding zonder examens, biedt een overzicht van de Griekse tot de hedendaagse filosofie, waarbij alle grote denkrichtingen zoals het idealisme en de fenomenologie nader worden toegelicht. Topdocenten van de KU Leuven, VUB, UGent, UA en de Radboud U Nijmegen geven om de twee weken een avond les over de stroming waarnaar zij dagdagelijks onderzoek doen.
Verpleegkunde in avondonderwijs VIA Thomas More.
Je kan zowel in februari als september de opleiding aanvangen. Met vaste lesmomenten in de avond aangevuld met zelfstudie kan je de combinatie werk-gezin-studeren realiseren én je diploma bachelor in de verpleegkunde behalen. De avondopleiding bachelor in de verpleegkunde telt 240 studiepunten. Deze opleiding is inhoudelijk gelijk aan de dagopleiding maar onderscheidt zich door de planning en organisatie. De lessen gaan door op dinsdag en donderdagavond tussen 18u30 en 21u45. In een voltijdstraject werk je de opleiding af in 8 semesters. In overleg met de trajectbegeleider kan je een individueel/deeltijds programma samenstellen. Het skillslab is op meerdere momenten tijdens de week geopend specifiek voor de avondstudenten. Je kan dan gebruik maken van deze omgeving om je vaardigheden in te oefenen. Digitale communicatie is niet weg te denken uit deze opleiding.

Contacteer ons