Zoeken naar uitvaartverzorging


uitvaartverzorging
Rouwcentrum Begrafenisondernemer Uitvaartverzorging Uitvaartcentrum Vuylsteke Avelgem.
De pijn is groot en toch moet er op korte tijd veel geregeld worden. Op dat moment wil uitvaartcentrum Vuylsteke er zijn voor u. Wij willen u begeleiden aangaande alle aspecten van de uitvaartverzorging. Dag en nacht bereikbaar 056/64 42 39.
Matterne Uitvaartverzorging.
Afscheid moeten nemen van een dierbare valt niet alleen zwaar, het is ook heel persoonlijk, iedereen doet dit op zijn eigen manier. Uitvaartverzorging Matterne kan u wel bijstaan in moeilijke tijden. De begrafenis of crematie van uw dierbare is bij hen in goede handen. 24 uur op 24 zijn wij voor u bereikbaar om een persoonlijke uitvaart te regelen. We zijn gevestigd te Herk-de-Stad en Rummen Geetbets. U kan beschikken over de aula in het vernieuwd uitvaartcentrum te Rummen. Deze biedt plaats aan ongeveer 40 genodigden en is uitgerust met audio en visuele apparatuur. Wij komen graag aan uw wensen tegemoet. Lut Patrick van Uitvaartverzorging Matterne nemen de tijd voor u en verzorgen de uitvaart voor de overledene volledig op maat, met een openhartige, respectvolle en betrokken benadering en professionele aandacht voor de wensen en persoonlijke herinneringen van de naasten. Diestsesteenweg 82 3540 Herk-de-Stad 013 55 18 10 lut@uitvaart-matterne.be. Uitvaartverzorging Matterne bvba. Diestsesteenweg 82, 3540 Herk-de-Stad.
Homepagina Silentis uitvaartverzorging.
Om u te begeleiden in deze zware tijd is Silentis Uitvaartverzorging er voor u als uitvaartonderneming, want naast het verzorgen van de begrafenis of de crematie is Hans Brummer en zijn team er ook om u te steunen met alle handelingen die ondernomen moeten worden bij een overlijden en dat alles in een serene sfeer.
Begrafenissen Depoorter.
Begeleiden en Adviseren. Wat te doen bij overlijden? 0477 77 56 58. 051 31 56 67. 051 30 31 33. Elke werkdag van 15 tot 19 uur. Op zaterdag van 14 tot 17 uur. ook op afspraak. website Système D.
Welkom bij Uitvaartverzorging Verwerft in Wommelgem en Borsbeek Begrafenis en crematiebegeleiding in heel Vlaanderen.
Hét uitvaartcentrum bij uitstek voor uw begrafenis in regio Wommelgem is begrafenisondernemer Johan Verwerft. Verwerft verzorgt naast begrafenissen en crematies uw hele uitvaartverzorging met professionele ceremoniebegeleiding, rouwdrukwerk en rouwbloemen. Wij bieden u eveneens alle advies bij overlijden. Uitvaartverzorging Verwerft is op zoek naar deeltijdse medewerkers om te helpen bij uitvaartplechtigheden.
Uitvaartverzorging Van Roey BVBA Herent 3020 BE 0462.272.405 Companyweb.
Financiële gegevens van Uitvaartverzorging Van Roey. 2019 2018 2017 2016. Financiële gegevens van Uitvaartverzorging Van Roey. Registreer u met uw e-mailadres om de Kerncijfers weer zichtbaar te maken. Publicaties Belgisch Staatsblad van Uitvaartverzorging Van Roey. Publicaties Belgisch Staatsblad van Uitvaartverzorging Van Roey.
Funerarium, begrafenissen, crematies: Uitvaart Verlinde.
Het verlies van een familielid of vriend, elk van ons wordt ermee geconfronteerd. Een pijnlijke gebeurtenis waarbij U een helpende hand, meer dan ooit, op prijs stelt. Ons funerarium komt tegemoet aan de wensen die U aan een waardige uitvaartverzorging stelt.
Goossens Celis Uitvaartverzorging Over ons.
Zo ben je steeds geïnformeerd. De bedrijfsgeschiedenis van Goossens Celis Uitvaartverzorging gaat al terug tot in 1919. Iedere dag opnieuw zetten wij ons ten volle in om onze zorgvuldig opgebouwde reputatie van professionele uitvaartverzorging in ere te houden. Kerkstraat 98 2640 Mortsel Route.
Overlijdensbericht Schoten Uitvaartverzorging Van Staey Leurs.
Alle verzamelde gegevens zijn volledig anoniem. Daarnaast worden sociale cookies gebruikt om te communiceren met onze eigen sociale netwerken zoals Bizbookchannel en om bezoekers in staat te stellen berichten te posten met hun Bizbookchannel-account op het platform van deze site.
Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat De Meyer Uitvaart.
Persoonlijke uitvaartverzorging op mensenmaat. De Meyer Uitvaart is als begrafenisonderneming diep geworteld in en om de Brasschaatse gemeenschap. Niet verwonderlijk, als u bedenkt dat de onderneming werd gesticht in 1884 door stamvader Frans De Meyer. De Meyer Uitvaart is als begrafenisonderneming diep geworteld in en om de Brasschaatse gemeenschap.
Overlijdens Uitvaarten André Lenchant.
De plechtige uitvaartliturgie heeft in intieme familiekring plaatsgehad in de parochiekerk Sint-Jan Baptist en Sint-Amandus te Heindonk, op zaterdag 22 augustus. Lees het bericht. 7 dagen geleden. De afscheidsplechtigheid, waarop u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de aula van Uitvaarten André Lenchant te Boom, Kerkhofstraat 326, op.
Condoleren Huis Arijs Uitvaartverzorging Rouwcentrum Wambeek Ternat.
Overleden: Sint-Katherina-Lombeek op 01 december 2020. Weduwnaar van Louise Van Brempt 1989. Geboren: Borchtlombeek op 16 januari 1924. Overleden: Aalst op 29 november 2020. Marie-Louise De Kock. Weduwe van Henri Van der Mijnsbrugge 2008. Geboren: Sint-Katherina-Lombeek op 22 mei 1937.

Contacteer ons