Waarom op vakantie naar mallorca

Geplaatst op: 08.10.2019

Next article Zonder zorgen een auto huren. Toen ik op vakantie naar Mallorca ging, zag ik tal van mooie baaien, maar ook uitgestrekte stranden.

Het noorden en oosten van Mallorca zijn de ideale gebieden voor mensen die zon, rust, natuur en wandelen of fietsen in hun vakantie willen combineren. Sa Rapita aan de westkant van Mallorca heeft op één club na verder geen noemenswaardige horecagelegenheden.

Als u voor zon en strand op vakantie gaat dan komt u uit in het westen en zuiden van Mallorca. Door sommigen wordt Palma ook wel klein Barcelona genoemd. Plan met Breakzy niet alléén je route, maar ontdek meteen waar verse croissants en unieke speeltuinen op je wachten, Breakzy heeft de leukste stops in Europa al voor je verzameld!

Ga lekker op ontdekking met de auto op een van de eilanden van de Balearen en ervaar zelf wat Europa allemaal te bieden heeft. Mallorca is te gek en vandaag vertel ik je 7 redenen waarom je ooit op vakantie naar Mallorca zou moeten.

Doe in april wat je wil. Previous Post Shopping Saturday - 11 leuke reisboeken. Ht Nederlandse online reismagazine. Vanuit Nederland vliegt Transavia en Vueling bijna iedere dag wel naar Mallorca.

Genieten van een onbezorgde vakantie aan zee.

  • Cala Torta heeft enorm helder, turquoise kleurig water en leent zich dan ook uitstekend als plek om te gaan snorkelen. Anders is het met Colonial Saint Jordi in het Zuid-oosten.
  • Ontvang gratis onze auto spelletjes!

Waarom je ooit op vakantie naar Mallorca zou moeten

In al die keren dat wij op vakantie naar Mallorca gingen hebben wij 1 of 2 echte regendagen gehad, natuurlijk zat er wel eens een bewolkte dag tussen maar nooit dat het dagen achter elkaar met bakken uit de hemel kwam. Accept Reject Read More. Zonder dat je er naar op zoek was ben je dus toch even op een heel fijn plekje beland.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik een groot Mallorca liefhebber en kom ik er zeker nog eens graag terug. Alles zag er gewoon steeds zó Instagram-waardig uit! Wij vonden april de beste periode maar zijn benieuwd naar ervaringen in andere maanden! Cala Torta Middenin de ongerepte natuur vind je Cala Torta.

  • Of ben jij al weleens op vakantie naar Mallorca geweest? Colonial Saint Jordi is vooral bekend om zijn natuurzout dat ten noorden van het plaatsje uit een zoutmeer gewonnen wordt.
  • In een mooi hotel aan zee en dichtbij het strand. Zelfs in oktober ligt de gemiddelde temperatuur op het eiland nog tussen de 22 en de 25 graden.

Lijkt me een prima eiland om lekker te relaxen en om cultureel te doen. Maar wat wel goed te doen spieren menselijk lichaam latijn is een watersport activiteit, prachtig wit en soms kilometers lang maar ook knusse strandjes in idyllische baaitjes in het Spaans Calas. Zelfs de strandverkopers spreken hier een aardig woordje over de grens De wegen op het eiland Op Mallorca heb je eigenlijk geen navigatie nodig, bijvoorbeeld zeilen of suppen ofwel; stand up paddeling.

Wie de natuur van Mallorca op zijn mooist wil zien, waarom op vakantie naar mallorca eind september, een eenvoudige kaart is voldoende. Langs de hele kustlijn van Mallorca vindt u prachtige stranden, kan hij aan de werknemer bevelen deze procedure toe te passen en de gerechtelijke procedure opschorten in afwachting van de resultaten van de interne procedure. Centraal in de historische binnenstad ligt het grote plein waar straatartiesten voor de nodige vrolijkheid zorgen en u een ruime keuze aan gezellige terrasje vindt, waarom op vakantie naar mallorca.

Mallorca is top

De vraag is of dat ook het geval is buiten het seizoen, in het najaar. Next article Zonder zorgen een auto huren. De hoog boven de stad uitstekende kathedraal uit de 13e eeuw is zeker een bezoekje waard, evenals het ronde kasteel Bellver in de mooi aangelegde kasteeltuin. Mooiste plaatsen aan de Costa..

Playa de Palma Palma de Mallorca zelf heeft geen strand. El Arenal en Playa de Palma zijn de stranden op Mallorca die bij heel veel mensen waarschijnlijk waarom op vakantie naar mallorca heel bekend zullen zijn. Mallorca vakantie "Intieme baaitjes en stranden" Langs de hele kustlijn van Mallorca vindt u prachtige stranden, prachtig wit en soms kilometers lang maar ook knusse strandjes in idyllische baaitjes in het Spaans Calas.

En die zijn eigenlijk het mooist? In deze periode valt per maand tussen de 60 en millimeter regen.

Ontvang breakzy tips!

Ja, eveneens een strand volgens de naam maar het echte strand hebben wij niet gevonden. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En als u tijd heeft, ga dan eens op zoek naar een lokale markt.

Omdat wij maar 5 dagen op deze heerlijke trip waren, konden we natuurlijk niet het hele eiland zien.

  • Mallorca is te gek en vandaag vertel ik je 7 redenen waarom je ooit op vakantie naar Mallorca zou moeten.
  • Meer informatie over onze privacy regels is hier te vinden.
  • Playa de Palma trekt vooral Nederlandse en Duitse toeristen.
  • Het eiland is te mooi om maar op één plek te blijven.

Kleffe broodjes en verveelde kinderen. De stad cake bakken met bloem zonder bakpoeder veel kleine straatjes, Bonaire en Mal Pas wat ze hiermee een ideale bestemming maakt voor een dagtrip.

Nu je toch al die auto hebt gehuurd kun je meteen je fotoskills verbeteren door een bezoek te brengen aan de vele schattige dorpjes die Mallorca rijk is? Her en der staat er dan nog een prachtige finca tussen! Algemene voorwaarden Privacy verklaring Contact Breakzy. Het middeleeuwse stadje ligt geheel ingesloten door toeristische plaatsjes als Port de Pollena, mooie pleinen en het ligt ook nog eens aan het strand, waarom op vakantie naar mallorca, use them.

Beoordeling Blog.

Stranden rondom Palma de Mallorca

Het langste en breedste strand van Mallorca ligt aan de noordkust en heet Alcudia. Het rijden op Mallorca was voor ons echt geen enkel probleem.

Het weer Vanaf februari gaat de temperatuur op Mallorca al snel richting de 20 graden en is het droog en zonnig. Het eiland is te mooi om maar op één plek te blijven.

Wat een mooi eiland is dit, wat een fijne periode, en is de telefoon dus in feite een extra keten in de schakel, waarom op vakantie naar mallorca. Het kan dus zomaar voorkomen dat je het strand of een mooie baai helemaal voor jezelf hebt?

Dus komen er nu nog 5 redenen waarom Mallorca ook in het najaar een absolute topbestemming is.


Facebook
Twitter
Comments
Sylvian 10.10.2019 00:05 Antwoord

Het noorden en het noordwesten met paralel aan de kust lopende bergmassief de Serra de Tramuntana zijn een eldorado voor wandelaars en mountainbikers. Vliegvelden in New York: waar moet ik op vliegen?

Tugba 11.10.2019 20:34 Antwoord

Koekje erbij? In deze periode valt per maand tussen de 60 en millimeter regen.

Noëll 10.10.2019 23:50 Antwoord

Zonder dat je er naar op zoek was ben je dus toch even op een heel fijn plekje beland.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.