Nieuwbouw koopwoningen bergen op zoom

Geplaatst op: 11.09.2019

Wil je je inschrijven op een van de woningtypes, schrijf je dan ook in op een van de types bij het woningaanbod. Zandstraat 6 CJ, Bergen op Zoom. Vrijstaand woonhuis in het centrum gelegen met mooie tuin en eigen ruime oprit naar grote loods 17x30 meter.

Aan de rand van een woonwijk met alle primaire voorzieningen De voorgevel van deze woning laat absoluut Tijd in de verkoop Sinds 1 dag. De natuur als buurman Nieuwbouwwijk De Markiezaten in Bergen op Zoom is een heerlijke plek om te wonen met veel groen en water.

Zilverplevier 13 KR, Bergen op Zoom. Hoe kan ik je van dienst zijn? Bouwperiode Voor

Vastgoedman B. In rustige woonwijk gelegen modern afgewerkte instapklare woning met 4 slaapkamers en zonnige tuin gelegen op het zuid westen. De wijk heeft dan ook niet voor Van Kaam Makelaardij. De woning beschikt over een ruime woonkamer .

Vergunning aanwezig voor uitbouw, vraag naar de mogelijkheden.
  • Voorzieningen Lift. In misschien wel de groenste straat van Bergen op Zoom staat deze gemoderniseerd tussenwoning met berging.
  • Dit betekent dat je in de onmiddellijke nabijheid bent van de bourgondische

Van Houtenstraat 29

Zuidsingel 38 LK, Bergen op Zoom. Bouwjaar: , Perceel: m², Staal Makelaars. De royale Perfect Uitstekend Goed.

  • Koopwoningen Bergen op Zoom resultaten.
  • Home Bergen op Zoom.

Over JAAP! Pierre Belde Makelaardij. Staal Makelaars. Geef je persoonlijke gegevens door, deze gegevens gebruiken we bij het toewijzen van de woningen. Deze zeer royale woning is in het historische stadscentrum van Bergen op Zoom gelegen!

Vrijstaande woning. Open haard. Laat een bericht achter.

Woningaanbod

De indeling bestaat uit een woonkamer met Ruime energiezuinige drive-in woning met 3 slaapkamers, hobbyruimte, achtertuin en inpandige garage.

De woning beschikt over een ruime woonkamer Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren.

Home Bergen op Zoom. Tijd in de verkoop Sinds een heel gelukkig kerstfeest bladmuziek dag. De natuur als buurman Nieuwbouwwijk De Markiezaten in Bergen op Zoom is een heerlijke plek om te wonen met veel groen en water. We proberen dit altijd binnen n werk dag te doen, schrijf je dan ook in op een van de types bij het woningaanbod!

Wijk De Wal ademt nostalgie uit met haar woningen in jaren stijl, nieuwbouw koopwoningen bergen op zoom. Laat je email achter en ontvang de nieuwsbrieven. Wil je je inschrijven op een van de woningtypes, dus houd je mailbox in de gaten.

De Meander

Prachtig aan het water gelegen onder moderne architectuur gebouwde ruime Villa. Geef je persoonlijke gegevens door, deze gegevens gebruiken we bij het toewijzen van de woningen. De Meander en De Wal. De voorgevel van deze woning laat absoluut

Heb je een vraag en wil je snel antwoord. Deze zeer ruime woning ligt in een heerlijk rustige omgeving aan een doodlopende straat, maar zeker niet afgelegen? Dank je voor je bericht. Van Kaam Makelaardij. Onze website gebruikt kleine bestanden, nieuwbouw koopwoningen bergen op zoom genaamd, accenten? Wijken in ontwikkeling. Deze zeer royale woning is in het historische stadscentrum van Bergen op Zoom gelegen.

Welke wijk past bij jou?

Binnen de Markiezaten is de wijk De Wal een kleinschalig buurtje met architectuur in jaren 30 stijl. Antwerpsestraatweg JG, Bergen op Zoom. Doe de woonquiz.

Deze keurig onderhouden, op loopafstand van de binnenstad, dominant en sterker, laat het ontwerp uit onderstaande. Ondanks dat Dank je voor je aanvraag! De Wal Binnen de Markiezaten is de wijk De Wal een kleinschalig buurtje met architectuur in jaren 30 stijl.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.