Klimbos gooieemland hoge vuurseweg lage vuursche

Geplaatst op: 07.10.2019

Je kunt natuurlijk een prachtige wandeling maken door het gebied van Lage Vuursche. Bedank barryseasons.

De groene route De Kroning is mooi om mee te beginnen. Gemiddeld 0. Toegangsprijzen Regulier vanaf 1. Je zweeft in de deze route over een enorme natuurlijk gevormde kuil.

Na een prima instructie laten ze je "los" en kun je op eigen gelegenheid de verschillende parcoursen doen. Winkelwagen 0.

Alle talen. In de omgeving. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Leuke sfeer onder personeel dat uitgebreid de tijd nam om eventuele vragen te beantwoorden of de gordel te controleren na een toilet bezoek. Veel plezier gehad in dit klimbos.

Profiel Lid worden. Leuke sfeer onder personeel dat uitgebreid de tijd nam om eventuele vragen te beantwoorden of de gordel te controleren na een toilet bezoek. Een geweldige ervaring.
  • Hoe werkt het?
  • Klim dan ook nog de rode route Je Willem met een hoogte van 10 tot 15 meter. Het bos is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is met maar liefst 10 routes een waar klimparadijs.

Je mag eventueel ook je eigen eten of drinken meenemen. De Midgetgolftuinen Lage Vuursche. Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. We hebben het erg naar ons zin gehad. Klimbos Achterhoek. Bedank RWdeJong. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

De omgeving is schitterend, je bent voortdurend midden in het bos. Wij doen er alles aan om jouw veiligheid te waarborgen. Deze route gaat tot maar liefst 22,5 meter hoog.

Heerlijke dag gehad! Nu gesloten. Na een prima instructie laten ze je "los" en kun je op eigen gelegenheid de verschillende parcoursen doen.

Heb je een vraag?

Daar word je wel even onderdanig van… Heel even maar, want je weet: er is maar één weg naar boven! Het junior Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Personeel is zeer klantvriendelijk en duidelijk enthousiast over eigen werkplek.

Je vindt hier uitdagende bruggen, ongewoon of risicovol, netten. Is deze attractie spannend, benen! Bij de kassa krijg je 2 consumptiemunten. Klimbos Achterhoek. Engels Ons adviesleeftijd is om vanaf 7 jaar te komen klimmen.

Berichtnavigatie

Lekkere Snack. Ja Nee Weet ik niet zeker. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Geselecteerde filters. Zoek dan de natuur op.

Beoordeeld op 16 juli via mobiele applicatie Geweldig dagje uit. Heel goed Tijd van het jaar! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Datum van activiteit: augustus Tijdens je welverdiende pauze kan je bij onze horeca een broodje Unox halen? Voordat je mag klimmen volg je een verplichte instructie van ongeveer 30 minuten.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

In Lage Vuursche

Matig 0. Schrijf een beoordeling. Telkens weer die uitdaging voelen om naar de overkant te klauteren, terwijl je het soms echt heel eng vind.. Voor elke leeftijd, beginner of gevorderd wat te klimmen.

Een bezoek aan het Klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud! Restaurants in de buurt Bekijk alle 9 restaurants in de buurt. Het is slechts 40 minuten rijden naar Klimbos Gooi Eemland.


Facebook
Twitter
Comments
Ariënne 10.10.2019 22:03 Antwoord

Geselecteerde filters. Zeer gevarieerd klimbos.

Rohan 12.10.2019 03:32 Antwoord

Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Daar word je wel even onderdanig van… Heel even maar, want je weet: er is maar één weg naar boven!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.