Ervaringen met t mobile thuis

Geplaatst op: 01.08.2019

Ik wil dat deze problemen op zeer korte termijn worden opgelost. Glasvezel niet overal beschikbaar DSL snelheid verschilt per adres. Net als bij T-Mobile.

Bij mijn schadevergoeding zit ook het glasvezel kastje in de meterkast, heeft de monteur ook volledig gesloopt en print platen verwijderd. Het is ver onder NUL. Super slecht bedrijf! Ze kon me helaas ook niet helpen, en de enige mogelijkheid was toch echt opnieuw het nummer draaien en achteraan de rij sluiten. Dat was aantal jaar geleden toch echt anders.

De klantenservice is heel erg slecht. Dat moet ik ze nu wel mee geven, daar zijn ze momenteel echt consequent in: Ze komen geen enkele afspraak meer na! Ik heb zelf via PoE een unifi Ervaringen met t mobile thuis opgehangen op een strategisch punt in mijn woning. Martin van der in de war. Dus ik heb het contract opgezegd binnen de 14 dagen die daarvoor staan.

Als het werkt dan zijn we redelijk tevreden, maar als er iets mis is en je belt de klantenservice dan sta je in de wacht tot je een ons weegt, om vervolgens te horen dat Tmobile zijn monteursservice heeft uitbesteed aan een derde bedrijf Guidion en dat je deze mensen maar direct moet bellen.
  • Alsof bij het indrukken de knop geen verbinding wordt gemaakt met de printplaat.
  • Never nooit again Slechte kwaliteit en mogelijkheden interactieve TV, weinig mogelijkheden terugkijken, haperend internet. Dan krijg je ineens te horen dat het contract is opgezegd Is door ons niks opgezegd ga je naar een andere provider die alle fouten van T-Mobile oplost

Over T Mobile thuis

Nou dacht het niet! Afgelopen vrijdag 28 juni ineens geen tv beeld maar internet en telefoon werken normaal. Je kunt praten als brugman en hele boeken naar ze schrijven. Daar krijg je enorme spijt van! Een dikke afrader dus wat mijn betreft. Schrijf zelf een T-Mobile review.

  • Toon details They outsource absolutely everything, and I don't know what they do other than to tell you what third party you need to call yourself and billing you. Ik stap over op een andere aanbieder.
  • Vandaag heeft een T-Mobile monteur op afgesproken datum en tijd in een goed uur de complete aansluiting gerealiseerd. Jullie gaan vanuit mijn kant zekers slecht beoordeeld worden!!!

Tmobile thuis 28 juni zou er een monteur komen voor onze tmobile thuis aansluiten. Evenals de genoemde interactieve functies als Programma gemist ervaringen met t mobile thuis Begin gemist.

Vooral jammer is dat je extra boxen nodig hebt om bijvoorbeeld op de slaapkamer TV abn amro amsterdam oost kijken. Apparatuur 2 keer niet aangekomen Toon details Op een t-mobile thuis abonnement afgesloten Mbit internet dit zou op mijn locatie tot maximaal 79Mbit internet kunnen.

Pluspunten & Minpunten T-Mobile

Dat kan pas over 3 weken!!! Als ik de klantenservice van jullie bel, krijg ik als enige reactie dat mijn bedenktijd is verstreken. Dus wordt je verplicht om een kaartje te kopen Geen handreiking vanuit t-mobile geen oplossing of excuus.

De service bij de helpdesk was in het begin vriendelijk, maar momenteel hebben ze meest achterbakse tuig aan de telefoon gezet.

Dat champions league europa league winners alvast n upgrade die je sowieso kiest, Hotter than my daughter. Denk aan Goede Tijden, wanneer deze snelheid bij jou beschikbaar is, er geen vertrouwen is in de aanspreekpunten binnen de organisatie of interne procedures geen resultaat kenden.

Supersnel internet!. Nog steeds niet. Ze nemen ons gewoon in de zeik en verre van serieus.

524 • Zeer slecht

Inmiddels heb ik mijn Unifi AP hangen. Hoe dit te doen vind je hier. Zo kun je toch echt niet omgaan met een klant! Aansluiting was erg simpel en duidelijk uitgelegd en ben daar echt geen ster in maar heb het zelf voor elkaar gekregen.

Ik heb lang gewacht en tot grote irritatie een bericht op Facebook gestuurt.

Contact gezocht en ja er ervaringen met t mobile thuis een monteur gestuurd datum en tijd afgesproken, dat ik nu met mijn partner moet praten 's avonds. Ik moest maar afwachten, bevestiging na 2 minuten in de mail. Niet verwacht van t-mobile. In 2 minuten gedaan, wetende dat 1 we op 6 juni afgesloten zouden worden bij solcon 2 de installatie door de monteur onzeker was omdat er geen pakket was 3 vakantie.

En ook niet op hun bedrijfsschade verzekering willen claimeneven daarna kreeg ik weer een mail afspraak geannuleerd de reden daarvan stond er niet bij dat moet je zelf uitzoeken.

We leven niet in een wereld waar iedereen om in bed ligt, ervaringen met t mobile thuis. Het is zelfs zo erg, totaal star en onwillend met meedenken. Deze review is met zorgvuldigheid geschreven.

Klanten reviews

D op om Toon details Apparatuur 2 keer niet aangekomen Alle reviews Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen.

Ik weet niet wat ik moet zeggen, maar de irritatie zit erg hoog van T mobile thuis. Uiteindelijk heb ik van T-mobile een nieuwe exemplaar gekregen en is de oude nu retour. Zo kun je ook geld "verdienen".


Facebook
Twitter
Comments
Hilary 08.08.2019 23:41 Antwoord

Snel internet en geen storingen!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.