Zwemmen met dolfijnen tenerife

Geplaatst op: 08.10.2019

Dan kan je bij je reisleiding meer informatie betreft de excursiemogelijkheden opvragen. Tenerife dolfijnen Tenerife en dolfijnen Als je aan het genieten bent van een vakantie op Tenerife dan wil je vanzelfsprekend de omgeving verkennen en al het moois bekijken wat het eiland jou te bieden heeft.

Nu heb ik daar op een boot minder last van, maar in de auto val ik er altijd van in slaap. Verken de zeeën rond Tenerife met deze 3 uur durende cruise met een kleine groep maximaal 11 personen in een echte en smaakvolle zeilboot. Sophieke New Member. Lage prijsgarantie.

Kajakken en kanoën. Het beste wat kan is een boottrip naar de dolfijnen. Private Dolphin Watching zeiltocht op Tenerife 4.

Geniet van gratis snacks en drankjes aan boord. Aan het einde van de tour stopt de Catamaran bij de natuurlijke kust van Playa Espagueti zodat je kunt genieten van een frisse duik in het water en een snorkelmoment, zwemmen met dolfijnen tenerife.

Een mooie excursiemogelijkheid op Tenerife is dolfijnen spotten. Klik hier voor de volledige lijst. Barranco del Infierno online te reserveren.

  • E-mail adres:. Tenerife Jet Ski Extreme - 2 uur safari Je zult het meest opwindende avontuur van Tenerife ervaren op onze krachtige jetskies.
  • U vaart met een kleine groep en gaat naar een plek waar al eerder walvissen en dolfijnen zijn gespot. Activiteit beschikbaarheid aangevraagd!

Stap aan boord van een comfortabele boot en vaar de Atlantische Oceaan op om dolfijnen en walvissen te spotten. Zwemmen kan niet met de dolfijnen. Tenerife dolfijnen Tenerife en dolfijnen Als je aan het genieten bent van een vakantie op Tenerife dan wil je vanzelfsprekend de omgeving verkennen en al het moois bekijken wat het eiland jou te bieden heeft. Auditorio de Tenerife.

Masca kloof heropent zomer

Zo moeten boten op 60 meter afstand blijven en langzaam varen. Het is bovendien d beste manier om de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te zien. Heel gaaf om te doen, dat er met dolfijnen kan gezwommen worden in Tenerife is een oplichter of een waaghals.

Wie mensen wijsmaakt, zwemmen met dolfijnen tenerife, midden in de natuur op zoek naar dolfijnen en schildpadden, 1995. Verken de zeen rond Tenerife met deze 3 uur durende cruise met een kleine groep maximaal 11 personen in een echte en smaakvolle zeilboot.

3 uur kajakken met dolfijnen en snorkelen met schildpadden Los Cristianos Tenerife

Bewonder ook ander…. We werden gevraagd eerder te komen vanwege de harde wind. Beoordelingen 6 Beschrijving 3 uur kajakken met dolfijnen en snorkelen met schildpadden Los Cristianos Tenerife Ga tijdens je vakantie op Tenerife kajakken met dolfijnen! Zoek naar walvissen en dolfijnen in hun natuurlijke habitat op een kleine groep, 3-uur durende boottocht voor de kust van Tenerife.

Je gaat dan met een grotere boot de zee op. Ze zijn even enthousiast om de dolfijnen te begroeten als hun passagiers. Kijk en luister naar walvissen en dolfijnen.

Tour walvissen spotten van 2 uur met kleine groep Om die reden kun je ook altijd een boottocht maken zwemmen met dolfijnen tenerife zoek naar walvissen of dolfijnen. Ontdek de schoonheid van de Atlantische Oceaan tijdens deze Bahriyeli-boottour vanuit de haven van Los Cristianos.

Weet jij het antwoord?

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Nieuw op Viator. Aanbiedingen en kortingen 0. Ga op een bootexcursie vanaf Puerto Colon in het zuidwesten van Tenerife en wees er bijna zeker van dat je grienden zult zien.

  • De boot gaat langzamer varen, maar het zijn nieuwsgierige dieren, dus ze komen erg dicht in de buurt.
  • Ontspan op het dek en geniet van de zon terwijl je gebruik maakt van de gratis drankjes, snacks en maaltijd.
  • Of andere walvissen?
  • De activiteit zelf valt ook zeker aan te raden, ik denk dat je vrijwel altijd dolfijnen zult zien!

Oktoberfeesten in Puerto de la Cruz maandag 26 augustus tot zondag 1 september. Een gevlekte dolfijn bij onze boot. Maar zwemmen met dolfijnen tenerife zijn ook andere afspraken, zoals dat er altijd een gids aan boord moet zijn en dat alle informatie beschikbaar moet zijn in het Engels en Spaans.

Tenerife is hierdoor de ultieme hotspot van Europa. Als u gebruik wilt maken van de ligbedden en de handdoek aan de voorkant van de catamaran, is dit een betaalbare optie op de dag, zwemmen met dolfijnen tenerife. Daarna vaar je naar een unieke baai, waar we voor anker gaan en je kan zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water. Check de video. De boot vertrekt vanuit de jachthaven  Puerto Coln en vaart 3 tot 5 km van de kust weg, waar de grienden een grote dolfijnsoort vaak te vinden zijn.

Meer activiteiten in Tenerife

Vaar langs de…. Hier zwemmen de meeste dolfijnen en de baai van het leuke badplaatsje is ontzettend mooi. Duur tot 1 uur 2.

Zij zijn dus eigenlijk altijd te zien. Onze catamaran verlaat de Puerto Colon en gaat op zoek naar walvissen en dolfijnen in de buurt van Costa Adeje.

Filters verwijderen.


Facebook
Twitter
Comments
Kyo 17.10.2019 06:41 Antwoord

In heel beperkte getallen kunnen autistische kinderen zwemmen in het Loro Parque of Aqua Park met dolfijnen. Verken de zee rond Tenerife op deze spannende, drie uur durende boottocht om walvissen en dolfijnen te spotten in een luxe privéjacht.

Davy 12.10.2019 22:14 Antwoord

Concerten en speciale evenementen. Het is bij wet verboden of mits vergunning.

Maroucha 13.10.2019 18:59 Antwoord

De boten houden contact met elkaar, zodat ze elkaar kunnen vertellen waar de dieren te zien zijn. Dit gebeurt tussen optredens door.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.