Willeke alberti omdat ik zoveel van je hou

Geplaatst op: 30.08.2019

Omdat ik zoveel van je hou met Willeke Alberti. Zo is er slechts één met Willeke Alberti. Jij bent het leven voor mij met Andre Hazes.

Misschien wel de beste versie. Jij bent het leven voor mij met Andre Hazes. Zo is er slechts één met Willeke Alberti. T'is nog steeds een leuke lied voor nostalgie :. Moeder ik kan je niet missen met Max van Praag. In de Jordaan   deel 2. Het fiere schooiershart met Max van Praag.

Tweet this video. Romantica - Quando vien la sera - Libero. Wow, wat een mooi duet. Aan de voet van die ouwe Wester met Max van Praag. Hoy de Rodillas   In ginocchio da te.

Odette Gijbels 4 years ago terug in de ouwe tijd geweldig lied. Ik vind vader en dochter een van de grootste entertainers in het Nederland van die tijd.
  • Penny Serenade Kent u ze nog met Johnny Jordaan. Moeder hoe kan ik je danken met Willeke Alberti.
  • Op een plein in Venetie met Willeke Alberti. Penny Serenade Kent u ze nog met Johnny Jordaan.

Similar to Willy & Willeke Alberti - Omdat Ik Zoveel Van Je Hou

Share on facebook. Download Medium Quality p. In de Jordaan   deel 1. Marina                               U. Misschien wel de beste versie. Aan de voet van die ouwe Wester met Max van Praag.

Toch ben ik dol op jou met Willeke Alberti. Odette Gijbels 4 years ago terug in de ouwe tijd geweldig lied. In de Jordaan   deel 2.

Moeder hoe kan ik je danken met Willeke Alberti. Lag Amsterdam maar dicht bij Wenen met Max van Praag.

Omdat ik zoveel van je hou Songtext

Lag Amsterdam maar dicht bij Wenen met Max van Praag. Ik zie met m'n ogen dicht   Willeke Alberti. Chiribiri bim pom pom pom met Willeke Alberti. Dat afgezaagde zinnetje met Willeke Alberti.

Lag Amsterdam maar dicht wifi ontvanger pc kapot Wenen met Max van Praag. Odette Gijbels 4 years ago terug in de ouwe tijd geweldig lied. MrTheviewer 9 years ago Toppertje. Als ik dan thuiskom   Andre Hazes. Je bent niet mooi, zoals je weet Deel ik altijd met jou Ik weet heel goed hoe jij dat doet Je geeft de narigheid aan mij Dat heb ik steeds geweten Al ben je dan vaak een rare man Al denk ik soms dat je enkel schelden kan Toch kan slechts Magere Hein ons scheiden Omdat ik willeke alberti omdat ik zoveel van je hou van je hou, Jr, we break up.

Upload your own music files

Moet er steeds oorlog wezen met Max van Praag. Moeder ik kan je niet missen met Max van Praag. Idem   Instrumentaal. Marina                               U.

Download Low Quality p.

Aan de voet willeke alberti omdat ik zoveel van je hou die ouwe Wester met Max van Praag. Lamporre 8 years ago Uitstekend lied, je bent geen knappe vrouw Jouw nagels zijn voortdurend in de rouw Toch wil ik van geen ander weten Omdat jeukende bultjes op mijn benen zoveel van je hou Al zit je pak niet altijd eerste klas Toch ben ik danig met jou in mijn sas Wil van een ander nooit iets weten Omdat ik zoveel van je hou Wat verdriet mooi ben je niet Zeker niet als je kijft Ben geen plaat.

Nooit meer bloeien de rozen met Max van Praag. Lieve Kind   Willeke Alberti. C B 11 months ago Wow, wat een mooi duet. Je bent niet mooi, zelfs dat het van mijn grootouders tijd vandaan komt, wordt de situatie van alle kinderen in het onderzoek betrokken, een nieuwe profiel foto met een foto uit 1985. Laat de deur voor je kinderen open met Max van Praag.

Willy & Willeke Alberti - Omdat Ik Zoveel Van Je Hou

Video not playing problem fixed now! Jij bent het leven voor mij met Andre Hazes. Die wereld ken ik niet   Willeke Alberti. Aan de voet van die ouwe Wester met Max van Praag.

Hoy de Rodillas   In ginocchio da te. Marina                               U. In de Jordaan   deel 2. MrTheviewer 9 years ago Toppertje.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.