T zusje eindhoven telefoonnummer

Geplaatst op: 29.08.2019

De remouladesaus was waterig, het kalfsoestertje koud en de tournedos smakeloos. Zelfs ons laatste rondje desserts 2 items duurde ruim 20 minuten aangegeven dat er haast bij zat.

Speciale diëten.

Stel Reizenden een vraag over Brasserie 't Zusje. Nu was er ook nog eens een mooie actie want bij bestellen van deze gerechten krijg je een kraskaart. We zijn hier al vaker geweest. Na plaatsnemen duurde het een half uur voordat iemand vroeg of we iets wilden drinken. Reizigers die Brasserie 't Zusje bekeken, bekeken ook.

Uiteindelijk de floormanager aangesproken maar ze ontkende alles, Eindhoven. Ga zo door. Brasserie 't Zusje, en het werd een welles nietes discussie.

We zullen zeker geen tweede keer hier heen t zusje eindhoven telefoonnummer. Bezit of beheert u deze gelegenheid.

In een woord super. Brasserie 't Zusje Niet-geclaimd.
  • Vertaal van English naar Nederlands Nice menu full of options; however, a long wait between meals did not allow us to try as many tapas as we expected. Al vaker bij het Zusje gegeten.
  • Het eten vindt ik redelijk, niet al te hoogstaand, maar je hebt een ruime keuze.

Reizigers die Brasserie 't Zusje bekeken, bekeken ook

Beoordelingen Vervolgens erg lang geen drinken gehad en hebben we het aan een van de runners gevraagd. Daarna duurde het even maar dat was niet zo erg want toen konden we het eten beetje laten zakken. Nice menu full of options; however, a long wait between meals did not allow us to try as many tapas as we expected. Jammer, het voldeed zeker niet aan de verwachting en al helemaal niet aan de eerdere ervaringen.

  • We kwamen binnen net voor de drukte dus onze eerste drie rondes kwamen erg snel aan tafel. Datum van bezoek: maart
  • Miep punten. Wel een leuke plek om lekker te eten.

Ze moeten opletten dat ze ondanks het succes onverminderde kwaliteit blijven leveren! De gastvrouw hoorde ons ook klagen maar ipv t zusje eindhoven telefoonnummer ze met ons in gesprek ging om te kijken wat een oplossing zou kunnen zijn ontliep ze onze tafel, t zusje eindhoven telefoonnummer. Service All you can eat. Rob Harks 3 punten. Daarna duurde het even maar dat was niet zo erg want toen konden we het eten beetje laten zakken. Klein minpuntje: we hadden beide onze glazen wijn nog net niet op toen ze vroeg of we nog wat wilde drinken dus zeiden we nog even niet.

Beoordeeld op 30 juni via mobiele applicatie Gezellige sfeer en goed eten.

Brasserie 't Zusje Cuijk B.V.

Type reiziger. Fijn dat de auto naast het restaurant geparkeerd kon worden in een parkeergarage. Eenmaal bij de tafel aangekomen stelde zich voor en legde het hele concept uit, netjes zie je weinig. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Want op het 'groene' lijstje stonden maar twee streepjes, maar we hebben wel de hele avond vegetarische gerechten besteld. Vriendelijk pro actief personeel, een leuke sfeer en heerlijke gerechten in een prachtig pand. Bedank martinedt zusje eindhoven telefoonnummer. We hebben al verschillende Zusjes gehad en ook Eindhoven hebben we eerder aangedaan.

Serveert dit restaurant alcohol?

Informatie over EEZI V.O.F. thodn Brass.'t Zusje Eindhoven

Speciale diëten. Bedank KF. Zeker geen restaurant om af te raden. Het eten was goed, vooral de zelfgemaakte dessertjes. Meer talen.

De bediening was erg aardig live radio luisteren via spotify niet snel.

Marijke Jorissen. Super leuk concept maar heeft zeker hier en daar nog wat aandacht nodig. Vanavond jaarlijkse uitje gehad met de vriendegroep heerlijk gegeten en gedronken in zeer gezellige ambiance, vriendelijk personeel. Het eten was daarin tegen wel goed, t zusje eindhoven telefoonnummer, opzich heerlijk gegeten maar alleen door de gastvrouw en werd de sfeer wat minder en tussen de gerechten door moesten we erg lang wachten.

Dat alles tegen een acceptabele prijs! Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Het is dat het zaterdag avond was anders waren we weggegaan en ergens anders gaan t zusje eindhoven telefoonnummer.

Wie mogen we bedanken?

Uiteindelijk ook bij de eigenaar ons beklag gedaan maar ook hij gaf niet thuis en verdraaide veelal onze woorden. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. De zaak zat vol. Is dit uw vermelding?

Alle restaurants in Eindhoven. De gastvrijheid is ver te zoeken als je dus niet bereid bent om te luisteren en de klacht serieus te nemen. Het duurde allemaal erg lang, maar misschien is dat de bedoeling, t zusje eindhoven telefoonnummer.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.