Neil diamond ziggo dome recensie

Geplaatst op: 04.10.2019

Wat ontzettend leuk te horen dat het zo geweldig is geweest. Absoluut boven verwachting geweldig, wat een energie op die leeftijd. In voor het eerst naar een concert van Neil Diamond geweest, toen in Ahoi.

Dank je wel voor deze eerlijke onbevooroordeelde resencie! Rob 12 september Reageer. Dit had ik absoluut niet willen missen. Ik ben iets jonger dan de gemiddelde fan maar kon moeiteloos mee brullen met elk nummer. Ik ben gisteren met mijn schoonvader van 84 bij Neil Diamond geweest. Mooi concert.

Slechts 1 heel klein puntje: De reguliere set was veuls te kort,slechts 1,5 uur? Yvonne Wiskie 28 juni Reageer. Kas 12 september Reageer! Het was echt een top avond. De andere kant van de medaille is dat de show van vandaag weinig verrassingen kent.

Frank Trebus. Op weg naar huis in de auto hebben wij ons feestje verder gevierd totdat we thuis waren. Grote bewondering voor deze performer! Saskia 17 januari Reageer. Onzin dus.

Maur1 27 juni Reageer, neil diamond ziggo dome recensie. Het was een geweldig optreden in het Ziggodome… Ik heb genoten en laat iemand hem dat maar na doen met zijn 74 jaar. Bedankt Neil voor deze avond! Renee Cazemier 11 september Reageer. Tip de redactie. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Neil Diamond gaat al ons hele leven mee: ik hoorde Longfellow Serenade als tiener bij de buren het zou me niets verbazen als ook zij in de zaal zaten , later was mijn middelbare-school-Engels net goed genoeg om te ontdekken dat Love On The Rocks over alcohol gaat en nu staan we met zijn allen hier. Het hele concert aan een stuk door gezongen. Neil is nog altijd even goed!!!!!!!!!!!!!!

Danny van Voorst 26 juni Reageer. Ik vond het geweldig. Fantastisch concert; ik volg hem vanaf het begin en ben altijd fan gebleven, hij raakt mensen door zijn nummers die betrekking hebben op jezelf en op het leven. Voor nu doe ik het met Hot August Night knallend uit de boxen. Strak Het ziet er allemaal heel strak uit vanavond: van het getrapte podium en de neil diamond ziggo dome recensie tot aan de voorgenoemde filmbeelden en auto met trekhaak huren lelystad blauwe glitterjurkjes van de achtergrondzangeressen!

Navigation de l'article

Niks mis mee. Cisca 28 juni Reageer. Hans 29 juni Reageer. Grote fuck up van de belichting de hele show door,verblind door de lampen.

Strak Het ziet er allemaal heel strak uit vanavond: van het getrapte podium en de belichting tot aan de voorgenoemde filmbeelden en de blauwe neil diamond ziggo dome recensie van de achtergrondzangeressen.

Slechts 1 heel klein puntje: De reguliere set was veuls te kort,slechts 1,5 uur. Prachtig concert van Neil diamond, en het aantal glimlachen in de Ziggo Dome is ontelbaar. Ahoy de mooiste poptempel. Het was top! Het publiek zingt, hoop dat hij nog eens terugkomt in de toekomst, toegang tot de woonkamer. Joep Mens 29 juni Reageer. Ik ging er met gemengde gevoelens heen?

Duur en klein: nieuwbouw minder in trek

Het was een geweldig optreden in het Ziggodome… Ik heb genoten en laat iemand hem dat maar na doen met zijn 74 jaar! In andere songs is het de iets te nadrukkelijke aanwezigheid van synthesizer-strijkers die wat mij betreft niet had gehoeven. Dank je wel voor deze eerlijke onbevooroordeelde resencie! En zo is het maar net.

Gerdie 13 september Reageer. Speel mee met het leukste GP-managerspel van Nederland en win mooie prijzen. Renee Cazemier 11 september Reageer.


Facebook
Twitter
Comments
Wies 07.10.2019 16:48 Antwoord

Neem Brooklyn Roads, over de buurt waarin hij opgroeide.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.