Mont ventoux beklimmen voor het goede doel

Geplaatst op: 03.09.2019

We liggen eindelijk in bed in de Provence bij de voet van de Mont Ventoux. Ik heb met eigen ogen de beleving gezien van de deelnemers op de fiets maar ook van de mensen die getroffen zijn door kanker. Even naar de Provence rijden dachten we.

Helmond voor Helmond was voor mij een tijd van…. Ontroostbare weduwe krijgt op dag overlijden echtgenoot recht op zijn zaadcellen. Vrijdag nog een gezamenlijke training en zondag nog een klimtraining in Limburg. Sluipverbruik: hoeveel kost het je en hoe kan je het vermijden? Ik zou het leuk vinden jullie daar te ontmoeten.

Mont Ventoux is een steile berg in Zuid-Frankrijk met een kale top. Hij vond het helemaal geweldig. We hebben de Alpe d'Huez geklommen, en hoe. Rani De Coninck human interest sport Joe sportdiscipline. Kanye West in de clinch met boze buren: politie moet ter plaatse komen.

  • Lekker met z'n viertjes: Frank, Hugo, Marcel en ik zei de gek. Ben nu nog bezig om een stukje te schrijven voor het herinneringsboek wat uitkomt en wat we krijgen op 7 november a.
  • Hoe Hitler ons land verraste en Fort Eben-Emael veroverde met zweefvliegtuigen.

Leppens alex

Om Rani bij haar beklimmingspoging extra te steunen, zendt Joe zaterdag van 10 tot 13 uur 'Joe supportert' uit. Maar zware behandelingen als operaties, bestraling of chemotherapie ten spijt, zijn er nog altijd tumoren bij kinderen die de neiging hebben om terug te keren of resistent te worden tegen de behandeling.

Ik krijg inmiddels behoorlijk wat reacties via dit blog maar meer nog via email en twitter MartienvdBerg. Programmaboekje Het programmaboekje is gepubliceerd op de website. Het is bijzonder om te constateren dat zo'n divers gezelschap zo met elkaar kan meeleven. Morgen volgen er foto's. Rolstoelatleet Marc Herremans maakt de fietsploeg compleet.

  • Gisterenmorgen hebben we lekker getraind in deze fantastische omgeving. Ook dat waren elke keer weer kippenvelmomenten.
  • Het was in de verste verte mijn ambitie niet om ooit een berg te beklimmen met de fiets.

Wij wensen alle deelnemers succes met de voorbereidingen en sponsorwerving. Centraal staat de zoektocht naar eiwitten die worden gemaakt door tumorcellen. Wel weer gezellig gehad. Team Culinair. Onze medewerkers over de hele wereld streven er voortdurend naar onze industrien naar een hoger niveau te brengen.

Programmaboekje 2019

Mont Vamtoux 18 mei , hoe vaak ga jij hem op? Mont Ventoux is een steile berg in Zuid-Frankrijk met een kale top. Deel via Facebook 0 Tweet.

Klik hier. Zonder elkaar hadden wij niet kunnen volbrengen wat we uiteindelijk hebben volbracht. Gisterenmorgen hebben we lekker getraind in deze fantastische omgeving. Natuurlijk gaan wij elk jaar voor een mooi bedrag, zijn van onschatbare waarde, maar Hi-res audio zelfs in 24-bit, nu m'n ziel om je rouwt Nu alles voorbij is.

Het evenement is sindsdien flink gegroeid: in zijn er ruim deelnemers de Mont Ventoux opgegaan met als missie: sport als symbool in de strijd tegen kanker!

IN HET NIEUWS

Ik heb vertrouwen dat het goed komt. Hebben William en Harry ruzie door Meghan Markle? Moest wel na een weekend Gent! De Mont Ventoux kan meerdere keren op een dag worden beklommen.

Zo'n 50 km gemaakt waaronder de eerste 6 km van de klim. Ik heb vertrouwen dat het goed komt. Bevat video Showbizz Jules en Cameron van 'Blind getrouwd - Australi' touren in Belgi.

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie. Je merkt dat in de groep de spanning begint te komen. Daarom mont ventoux beklimmen voor het goede doel wij ook de kleinere lokale initiatieven, die juist voor hun directe omgeving een van poelgeest noordwijk openingstijden bijdrage leveren. Deze tocht krijgt ineens een hele andere dimensie.

Meest Gelezen

Helmond voor Helmond was voor mij een tijd van…. Welkom bij 'Groot verzet tegen kanker' Als je op deze website bent, is dat waarschijnlijk omdat je wilt meedoen, om een deelnemer te steunen, of om te ontdekken wat je nog meer kunt doen voor dit fantastische goede doel. De vele trainingsarbeid, de momenten in Frankrijk, en de autoreis naar huis zijn voor mij van onschatbare waarde gebleken.

We gaan met 73 Helmondse ondernemers op de racefiets de Mont Ventoux beklimmen voor het goede doel: De afdeling oncologie van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond.

Dit kun je doen Je kunt meedoen door te fietsen, wandelen of hardlopen. Dat kan voor verrassende weersomstandigheden zorgen en maakt dat het beklimmen van deze berg een enorme uitdaging is. Hospice Schagen.


Facebook
Twitter
Comments
Iain 08.09.2019 16:48 Antwoord

Op deze avond is iedereen die belangstelling heeft van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Charles 04.09.2019 00:28 Antwoord

Hospice Schagen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.