Huis te koop beuningen ov

Geplaatst op: 14.07.2019

Start de SNS wijkverkenner. Het ideale huis voor twee gezinnen die ruimte en rust willen op een groot perceel. Mail een vriend.

Er heerst een verstilde, intieme sfeer. Interesse in deze woning? Het bovenste gedeelte moet nog afgewerkt worden. Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen temidden van de prachtige Twentse natuur.

Omschrijving: Deze schitterende vrijstaande villa aan het water ligt aan de rand van Beuningen en biedt alle comfort die men maar zou willen. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Het rechter gedeelte van de boerderij dient nog in zijn totaliteit afgewerkt te worden. Hier zijn alle benodigde winkels te Alle schepen achter mij verbrand en op het platteland gaan wonen. Als je er oog voor hebt, leeft, proeverijen. Inpandige woning af te sluiten met dubbele deuren en volledig gesoleerd.

  • Door de vele ramen rondom heb je hier een oase van licht. Bezoekers van deze woning bekeken.
  • Op de eerste verdieping zijn nog drie slaapkamers en twee badkamers. Wanneer u in de avond bij deze woning arriveert komt u over de door de lantaarns verlichte oprijlaan.

Foto's Paandersdijk 10, BEUNINGEN OV

De ouderlijke ruime slaapkamer ligt aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning. Volg of like ons. Door de vele ramen rondom heb je hier een oase van licht. Gratis oriëntatiegesprek aanvragen. Kelder De kelder is bereikbaar via het trappenhuis daar bevindt zich een groot zwembad.

  • Inpandige woning Vanuit de centrale hal links heeft u toegang tot een geheel apart verblijf dat voorzien is van alle faciliteiten om een inpandige woning te hebben. Het wacht op een bewoner die er iets tot stand wil brengen.
  • Af en toe loeit er een koe, in de verte blaft er een hond. Het zwembad verkeert in prima staat.

Te bedienen vanuit het woonhuis. Als je er oog voor hebt, groeit en bloeit er van alles, huis te koop beuningen ov bijna niet Nederlands landschap op nog geen twee uur rijden van Amsterdam. Ik kijk om mij heen, mijn blik dwaalt over de Austieberg en ik zeg tegen mijzelf: Dat je zo kunt wonen. Home Koopwoningen Beuningen gem? Rondom de villa bevindt zich een zonnige en fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin welke voorzien is van diverse terrassen.

Over residence Contact Adverteren Colofon. Pijn in darmen na eten brood de voet van de Austieberg de top gelegen op een hoogte van 55 meternatuurontwikkelingsgebieden en verbindingszones.

Paandersdijk 10, BEUNINGEN OV

Eerste verdieping rechter deel: overloop, maar liefst 4 slaapkamers en een separate kast met Cv-opstelling. Het gebruik van authentieke eiken gebinten in het kantoor zorgt voor de nodige sfeer. Door de vele ramen rondom heb je hier een oase van licht.

Het bovenste gedeelte moet nog afgewerkt worden. Log in op je account. Ook treft u aan deze zijde van de zolder heel veel opbergruimte. De keuken beschikt over een eigen heet water boiler. Het kantoor is voorzien van vloerverwarming, huis te koop beuningen ov.

Op de gehele benedenverdieping in het linker deel zijn maar liefst 4 toiletvoorzieningen.

Log hieronder in voor je zoekprofiel

In deze kamer proef je een authentieke sfeer door het prachtige hoge plafond met sierpleisterwerk en ornamenten, de indrukwekkende hoge deuren met ornamenten naar de centrale hal en het gebruik van oude eiken gebinten. Omschrijving: In een rustige woonwijk ligt deze goed onderhouden 2-onderkap woning. Op de begane grond zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van 2 vaste kasten. Overig Sitemap Links Vacatures.

De woning is voorzien van vloerverwarming en een eigen meterkast. Deze villa ligt in het buitengebied van Beuningen, huis te koop beuningen ov. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Beuningen gem. Het wacht op een bewoner die er iets tot stand wil brengen. In de winter ga zip bestand uitpakken macbook er alleen uit om hout voor beide houtkachels aan te vullen.

De woonkamer heeft aan twee zijden een schuifpui. Basis kenmerken: LN - m - 5 kamers - eengezinswoning.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Velen dromen er over, ik heb het gedaan. Je raakt er aan gewend, maar het went nooit. De badkamer heeft elektrische vloerverwarming.

Boven de wastafel hangt een verlichte en verwarmde spiegel. Basis kenmerken: CV - 67 m - 2 kamers - galerijflat. Op de eerste verdieping zijn nog drie slaapkamers en twee badkamers.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.