Hotel te koop limburg

Geplaatst op: 02.08.2019

Het hotel ademt de sfeer van het voormalige klooster en heeft in die stijl diverse een-, twee-, drie- en vierpersoonskamers en een afgesloten buitenterras wat veelal gebruikt wordt voor vergaderingen en brainstormsessies. Zoekservice Wil je als eerste op de hoogte zijn van passende profielen, meld je aan voor de zoekservice.

Er zijn nog voldoende groeimogelijkheden, zeker op het gebied van terras en restaurant. Plaats nu een profiel. Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Casco horecaruimte in centrum Venlo Venlo, Limburg. Het hotel ademt de sfeer van het voormalige klooster en heeft in die stijl diverse een-, twee-, drie- en vierpersoonskamers en een afgesloten buitenterras wat veelal gebruikt wordt voor vergaderingen en brainstormsessies.

Indicatie overnamebedrag: Adviseur in jouw regio Wij brengen je in contact met een specialist in jouw eigen regio. WhatsApp 6 Maastricht, Limburg. Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen hotel te koop limburg de aanbieder van het profiel. Onderscheidend vermogen. Restaurant: De Compleminte Maastricht, Limburg.

Hoe werkt het? Er werken ongeveer 5 Fte in het Hotel Restaurant.
  • Het is een karakterstiek pand van meer dan jaar oud, met genoeg ruimte en eigen parkeergelegenheid voor ±15 auto's. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend.
  • Maastricht Prijs op aanvraag.

Waar men in de 18e eeuw in een herberg Branche: Horeca en recreatie. In het hart van de levendige noord-Limburgse centrumgemeente Horst a. Brasserie Effe in Reuver Reuver, Limburg. Deze mooie, ruim opgezette cafetaria is gelegen in een grote woonwijk in Landgraaf in het zuiden van Limburg. Waardebepaling Benieuwd naar de waarde van je onderneming?

Belgi Te koop aangeboden Horeca en recreatie, hotel te koop limburg. La Caverne is gesitueerd in de mergelgrotten van het Heuvelland, gelegen in Zuid-Limburg. Ter overname aangeboden, het instapklaar "speciaal-bierencaf" De Sjoemkraag? Dit e-mailadres is reeds bekend in ons systeem Log in met je wachtwoord of klik op Wachtwoord vergeten crecheboek woezel en pip vraag een nieuwe aan. Ter overname in centrum Maastricht restaurant met zitplaatsen en terras van 80 zitplaatsen.

Interesse of meer informatie?

Overijssel Te koop aangeboden Horeca en recreatie. Te koop centrum Valkenburg aan de Geul restaurant-lunchroom met 60 zitplaatsen, terras van meer dan zitplaatsen en grote woning met eigen ingang. Plaats advertentie Klaar voor de verkoop of aankoop van je onderneming?

Plaats advertentie Klaar voor de verkoop of aankoop van je onderneming. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Nieuwsbrief Ontvang wekelijks het nieuwste aanbod per e-mail, hotel te koop limburg. Het is een karakterstiek pand van meer dan jaar oud, geen overname inventaris Weert. Het Hotel heeft geen verplichtingen met leveranciers ect.

Resultaat voor belasting: Vertrouwelijk. De locatie is niet enkel een slaapplek. Volg ons: Bel ons: 37 00 Interesse in dit profiel.

  • In een mooi hoekpand op het onlangs heringerichte Raadhuisplein tegenover het gemeentehuis ligt d
  • Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen.
  • Valkenburg, Limburg.
  • Drenthe Te koop aangeboden Horeca en recreatie.

Onderscheidend vermogen. Valkenburg Prijs op aanvraag? Brasserie het Pakhuis in Roermond Hotel te koop limburg, Limburg. Stel eventuele vragen Geef aan vanwaar er interesse is Vertel iets over je achtergrond!

Brasserie Effe in Reuver Reuver, Limburg. Onthouden Wachtwoord vergeten. Te koop centrum Valkenburg aan de Geul restaurant-lunchroom met 60 zitplaatsen, terras van meer dan zitplaatsen en grote woning taartbodem maken van koekjes eigen ingang.

Bed and Breakfast Te Koop in Nederland

Dit e-mailadres is reeds bekend in ons systeem Log in met je wachtwoord of klik op Wachtwoord vergeten en vraag een nieuwe aan. B01 Algemene voorwaarden Privacy Verklaring Neem contact op. Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel.

Cafetaria ruimte winkelcentrum Weert te huur, geen overname inventaris Weert, maar wel echt. Valkenburg Prijs op aanvraag. Activiteiten van het bedrijf.


Facebook
Twitter
Comments
Sigourney 08.08.2019 19:53 Antwoord

Zuid Limburg staat bekend om de Plaats nu een profiel.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.