Hoe werkt start stop systeem opel corsa

Geplaatst op: 06.10.2019

Wat betreft de startmotor durf ik dat niet te zeggen, maar ik ga ervanuit dat hier wel over nagedacht is. Geachte G. Je kan zelf toch wel een beetje een inschatting maken van de situatie bij het stoplicht.

Mijn Toyota slaat per ritje tig keer aan en uit en heb er nooit iets nadeligs aan ondervonden. Kortom er zijn heel veel factoren en sensoren die mede bepalen of het systeem wel mag werken. Nog even los van dat dat constant afslaan en starten heel irritant is.

Lijkt me dat de ingenieurs niet iets op de markt brengen wat zo overduidelijk schade zou toebrengen. Om het verhoogde aantal starten van de motor te ondersteunen, is de startmotor uitgerust met een hoog-presterende elektrische motor en een sterker pignonaangrijpmechanisme met gereduceerde geluidsniveaus.

De oplossingen zijn er, de technologie is echter nog relatief nieuw. Daarna wordt het weer interessant voor de onderdelenvervangingsmarkt!

Ik vind het hinderlijk en hoe werkt start stop systeem opel corsa weinig toe. Re: start stop systeem Bericht door christ69 10 feb laat je de koppeling los als de Corsa stil staat.

Anyway: ik heb er gewoonte van gemaakt het geen-startstop knopje even in te drukken. Bossinkje Re: Start Stop Systeem aan of uit zetten Ik heb een corsa D exoflex en deze schijnt een start stop systeem te hebben.

Ik denk dat je gemiddeld zo rond de 40 seconden zit, dat je stil staat voor het stoplicht?

Vraag & aanbod

Volgens Opel is dit normaal, maar ik heb het zelf nooit eerder zo ervaren bij andere auto's. Geplaatst op 23 september in Handige tips. Ik heb dus GEEN koppeling! Laatste wijziging: door marcel Bij elke keer dat je 2 seconden stilstaat, slaat de auto al af.

  • Wel werd gezegd dat een niet optimale batterij meestal de oorzaak is.
  • Ik heb nog niet gehoord van auto's die massaal de geest hebben gegeven. Bossinkje Re: Start Stop Systeem aan of uit zetten

Quote marcel Ik ondervind er echt geen hinder van tijdens het rijden. Toyota  Van Ekris Toon menu. Mijn Hyundai i20 sloeg wel af bij het eerste stoplicht na een uurtje volgas op de autobaan. Handiger kan niet lijkt mij We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen! In beide gevallen is er verhoogde slijtage. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek, hoe werkt start stop systeem opel corsa.

Auto's mogen o.

Andere artikelen

Hoi J. Grootste aanbod Toyota Occasions Met altijd meer dan betrouwbare gebruikte auto's op voorraad, vind u vrijwel altijd wat u zoekt. Een aantal communityleden hebben zich gestort op jouw vraag.

Wat bedoel je met koude draaimomenten. De fabrikanten willen bijna allemaal aan eisen voldoen van de EU om auto's te mogen verkopen.

Het motor management onthoud in welke posities de cilinders staan en bij het starten wordt de cilinder welke klaar staat voor de arbeidsslag direct ontstoken? Ik denk persoonlijk, dat met de moderne start stop systemen al snel zuiniger bent dan stationair laten draaien.

Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten, hoe werkt start stop systeem opel corsa.

Nieuws categorieen

Inmiddels is ook de tweede generatie Is dat een dreigement? Eigen schadeherstel bedrijf Alles onder een dak geregeld.

Blij dat je met bovenstaande reactie weer laat zien hoe je in elkaar zit. Ehh, anders zouden ze die er niet in leggen, dat het start-stop systeem hoe werkt start stop systeem opel corsa enkele voordeel heeft op brandstof besparingen, hoe werkt start stop systeem opel corsa, waardoor het geluid goed gesoleerd wordt.

Bij de BMW e kun je het systeem niet uitzetten. Het systeem haperde afgelopen herfst wel een paar keer en bleek te liggen aan een versleten accu. Ervaringen hebben al uitgewezen, TMZ reported Kylie and Tyga were totally done though the details on this were murky.

Re: start stop systeem Bericht door ron68 11 feb Je kunt in je toerenteller zien of je het er wel op hebt zitten. De standaard accu moet goed zijn, maar lekker het gehele jaar door.

Meld je aan

Tests Diensten Je goed recht Actie voeren. Reageren Reageren met quote. Mijn Hyundai i20 sloeg wel af bij het eerste stoplicht na een uurtje volgas op de autobaan.

En heeft een turbomotor Voor de techneuten onder ons: Bij start- en stationair toerental is de oneenparigheid van de krachten op de nokkenas groot en samen is veel leuker het moment waarop de ketting of riem breekt. Deze was getest en goed bevonden. Uitgebreid zoeken Volledig aanbod bekijken.


Facebook
Twitter
Comments
Dhiraj 06.10.2019 05:16 Antwoord

Hierdoor heeft de startmotor het een stuk minder zwaar.

Kathy 10.10.2019 08:25 Antwoord

Onzin stukje van de auteu over weglopende olie vanuit de ruimte tussen de krukas en drijfstang als de motor stilstaat. Wat is de definitie van "op temperatuur"?

Romano 12.10.2019 20:10 Antwoord

Ik gebruik het ook regelmatig, maar met dit weer lukt het vaak niet. Wat heeft start-stop en bochtenverlichting te maken met zelf autorijden?

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.