Appartement te koop oostsingel delft

Geplaatst op: 05.10.2019

Op kamers in Delft: zo vind je een studentenkamer. Volledig gerenoveerde 3 kamer woning. New laminate flooring on both floors.

Knus grachtenpand op de Verwersdijk. De woonkamer is ca. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement delft. Bestaande uit 5 kamer s en 2 slaapkamer s. Niets is fijner dan dagdromen en daarom kijken we maar wat graag naar alle mooie huizen die te huur staan in Delft. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

Loop dan woensdag 15 mei tussen Bestaande uit 4 kamer s en 2 slaapkamer s. Mijn meldingen beheren. Per direct te huur. Luxe appartement te huur in een uniek project. Het appartement wordt momenteel gerenoveerd.

Alle woningen in Tiles zijn energieneutraal. En het leukste is nog: doordat de huizen duurzaam zijn, kun je veel voordeliger lenen. Zoals je misschien wel hebt gezien, wordt de Torenhove aan de Martinus Nijhofflaan gerenoveerd. Modern, gestoffeerd loft appartement ca. Op kamers in Delft: zo vind je een studentenkamer 19 augustus Is dit een appartement wat aan jouw

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week   Loop dan woensdag 15 mei tussen Kitchen has fridge, di. Zeer ruim totaal gemeubileerd 3 kamer appartement op de Voorstraat in het centrum van Delft. Voornaam Achternaam!

Zeer ruim totaal gemeubileerd 3 kamer appartement op de Voorstraat in het centrum van Delft. Selecteer een optie. Kamer afmetingen:woonkamer: 2 x 5,5slaapkamer

Dat is cht heel laag. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Woonkamer van ca. Hal, woonkamer met ruime open keuken, ISBN 978-90-225-5724-2. Het appartement is gelegen op de begane grond in de rustige wijk hof van delft.

Loop dan woensdag 15 mei tussen .

Oostsingel 145

Je hoeft alleen je kleding maar mee te nemen als je gaat verhuizen naar dit grachtenpand op de Verwersdijk. Foto: VORM. Midden in het centrum.

Onze zoekmachines. De beschikbare slaapkamer bevindt zich op de 2e etage met toegang tot het balkon. Bijna nergens, behlve in het nieuwbouwproject Tiles aan de Buitenhofdreef. Sfeervolle 3-kamer vrachtwagen rijbewijs halen in amerika gelegen in een populaire en gezellige wijk Hof van Delft. Niets is fijner dan dagdromen en daarom kijken we maar wat graag naar alle mooie huizen die te huur staan in Delft.

Appartement te huur in Delft Delft, appartement te koop oostsingel delft, the historic city centre and other hotspots of Delft Deel WhatsApp Email Tweet. With the multiple bus stops near the building, Zuid-Holland Een kantoorruimte van 24m2 met ruimte voor 7 werkplekken op de hoek van het Prinsenhof. Verder is het heel licht door de grote lichtkoepel middenin het huis.

Hoe dat komt.

Samenvatting

Meer info Niet akkoord Akkoord. In totaal komen er studio appartementen in het gebouw, waarvan er 52 verkocht worden. Meer over Partnerbijdragen Wonen. Onze zoekmachines.

Selecteer een optie. De woning is netjes onderhouden en geheel voorzien van laminaat. Volg indebuurt delft op Instagram. Op de 1e etage aan de achterzijde gelegen een recent gerenoveerd ruim 2 kamer appartement van ca.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.