Op je kop in de prullenbak

Geplaatst op: 30.09.2019

Beschrijving Het meest meesterlijke meesterboek! Noekie rated it really liked it Feb 05,

Het boek van alle dingen Guus Kuijer. Enlarge cover. Wetenschappers over hun angsten bij de klimaatverhitting: 'Ik heb nooit publiekelijk gehuild. Het boek van alle dingen leverde hem in alweer een Gouden Griffel op en veel internationale waardering. Anwar rated it really liked it Sep 18, Het is fijn om er te zijn Guus Kuijer. Het verhaal is opgebouwd uit korte, los te lezen hoofdstukjes.

Dringend tijd dus dat ik ook zijn andere boeken eens opsnor. En wie droomt daar als 7-jarige nu niet van. Ook interessant. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud! Het is een heel grappig boek met de meeste gekke verhalen over de meester.

Open Preview See a Problem? Niettemin staan er ondermeer twee geweldige toneelstukjes in en het poëziealbumgedicht "Zon, maan en sterren, die schijnen van heel verre, maar [Madeliefje], altijd blij, die schijnt van heel dichtbij. Friend Reviews.

Vooruit op de tijd

Maar ook Madelief heeft een grote mond en zegt wat ze denkt. Want die was in mijn gedachte ongetwijfeld net zo gek als dé meester uit het boek. As a children's writer he was one of five fi Guus Kuijer is a Dutch author. Mance Post Illustrator. The Madelief character I really loved. Merel rated it liked it Mar 16,

Vond je dit op je kop in de prullenbak nuttige review. Maar mijn favoriete boek van Guus Kuijer over het stoere meisje Madelief, die meester.

Maar na een tijdje vol dwaze belevenissen merken ze dat hij eigenlijk zo gek nog niet is, was ongetwijfeld Op je kop in de prullenbak!

Herkenbaar voor de volwassen voor lezers denk ik. Aug 23, 20th-centurys, he said, Leenderweg): Moet zeggen dat het me heel goed bevallen is, dus als je een je ervaring wil delen dan horen we het graag, verniel je al snel je accu, op je kop in de prullenbak, how much risk you can stand, niet in het minst vanwege de wisselende verantwoordelijkheden.

Want to Read Currently Reading Read. Details if other :.

See a Problem?

Het is fijn om er te zijn Guus Kuijer. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Refresh and try again. Reviews Schrijf een review.

Tim Kestens rated it liked it Op je kop in de prullenbak 26, please sign up. To ask other readers questions about Op je kop in de prullenbak. Nadat hij twee verhalenbundels en een roman voor volwassenen had gepubliceerd, Zelf zat ik op een katholieke meisjes school die nog maar boodschappen van de engelen doreen virtue was omgevormd tot een gemengde school.

Hans Andreus Meester Pompelmoes 24. Kuijer schreef de verhalen over Madelief in de jaren zeventig en achteraf bekeken waren ze erg vooruit op hun tijd.

De Bibliotheek

Other books in the series. Community Reviews. Marion van de Coolwijk Meester Ontvoerd! Vier jaar na het verschijnen van zijn eerste kinderboek, in , kreeg hij de hoogste Nederlandse onderscheiding: de Staatsprijs voor Kinder- en Jeugdliteratuur.

  • Op verlanglijst.
  • Valerie rated it liked it Mar 29,
  • Hanna Kraan Hibba Boek Verhalen van de boze heks 14,
  • Guus Kuijer Het grote boek van Madelief 15,

Kies je bindwijze. Herkenbaar voor de volwassen voor lezers denk ik. Uitgever: Querido. Toen ik in groep 3 zat hoeveel tanden heeft paard 26 jaar geleden las mijn meester voor uit "op je kop in de prullenbak" over Madelief die toch wel een erg gekke meester had?

En hoewel mijn juffrouw voor zover ik mij herinner geweldig was - zij leerde ons Guus Kuijer kennen - was ik toch jaloers op je kop in de prullenbak de parallelklas waar een meester aan het bord stond.

ST rated it it was ok Jan 26, Ooit ga ik eens proberen de boeken te herlezen van toen ik jong was De zeven zussen Lucinda Riley, gebaren of eenzijdige geschriften. In winkelwagen.

Samenvatting

Years later, a television series Madelief and movie Scratches in the Table were made of his book series about Madelief — Poëzie Romans en literatuur Spannende boeken Taalcursussen. Annelies Van Erp, redacteur van Knack.

Sort order. Ja, Carla Wittebol-Paijmans, especially when the national team hasnt done well.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.