Een plant die weinig water nodig heeft

Geplaatst op: 15.09.2019

Dank voor je inschrijving. Of meer weten over jouw plant? Bromelia's met dikke bladeren hebben liever een wat drogere standplaats en die met dunne bladeren een vochtigere.

Alles wissen. Koninklijke koppels en hun liefdesverhalen. Onder meer hier. Rhipsalis cassutha 50 cm 21 cm. De cactus is een kamerplant die lang zonder water kan en qua verzorging een makkelijke binnenplant is.

Meer van Interieur Inspiratie. Hou echter altijd rekening met de hoeveelheid aan licht die de soort nodig heeft. Graslelies die buiten staan overleven de winter helaas niet! Alo vera Van alo vera worden niet alleen verzorgingsproducten gemaakt!

Misschien zegt de naam je niks, maar deze plant is ontzettend populair als kamerplant?

  • Binnenkijken bij
  • De Begonia die oorspronkelijk voor komt in de vochtige regenwouden van Azië, Afrika en Amerika bestaat met bloemen en alleen met blad. Een extra voordeel is dat je bijna niet van deze plantjes afkomt als je ze eenmaal gezet hebt.

Daarom moet je opletten dat de grond goed uitgedroogd is voordat deze opnieuw water krijgt. De pothos klimop plant verwijdert benzeen, formaldehyde, xyleen en tolueen uit de lucht. Het Vlijtig Liesje is er in veel verschillende kleuren.. Gelukkig kun je dit proces stoppen door je plant grondig in water te laten weken en de dode bladeren te verwijderen.

Miljuschka's droomboerderij. Ook interessant. Hij overleeft zowel op een lichte plek als in de schaduw.

Vaak hebben deze soorten kleine bladeren en slaan de planten het water op in reservoirs. Als je planten op de goede plek staan, in de grond of op de vensterbank, en ze af en toe een beetje krijgen zullen ze het hartstikke goed doen. Je kunt met deze plant dus alle kanten op. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Kamerplanten waarbij de grond langer droog kan blijven Kamerplanten die weinig water behoeven hebben een dikke opperhuid of een beschermende waslaag, een plant die weinig water nodig heeft.

De krachtpatser van een Zamioculcas Zamiifolia ookwel de ZZ-plant is gemakkelijk te verzorgen. Hangplanten 10 producten Makkelijke plant producten Succulenten producten Niet giftig 16 producten Op stam 29 producten.

1. Peperomia

De bladeren zijn helder groen en in verschillende tinten te vinden. De Kalanchoë is een plant die lang mooi blijft en makkelijk te verzorgen is, door de dikke, vlezige bladeren. Chrysanten, leuke schattige sfeermakers — bekijk er meer!

Hierdoor verbruikt de plant weinig water en kan hij langere tijd zonder water te krijgen.

Handen uit de mouwen en aan de slag dus. Geef 'm water in de kelk. Deze plant is verwant aan de peper, vandaar ook de naam Peperomia - wat betekent 'lijkt op pepers'.

En krijgt het liefst eens per week water, maar niet te veel. Vrouwentong Mooiwatplantendoen. Huis Tuin Vrije tijd Woonstijlen Shop the look.

Bedrock Navigation

Cactus De cactus is een kamerplant die lang zonder water kan en qua verzorging een makkelijke binnenplant is. Voorkom een voetbad en geef één keer per vier weken wat plantenvoeding. Toch is het niet voor iedereen zo simpel als het klinkt. Cactus De cactus is wellicht één van de bekendste kamerplanten die lang zonder water kan en weinig verzorging nodig heeft. De philodendron verwijdert formaldehyde uit de lucht en gedijt het best bij matig, indirect zonlicht.

Hier en hier in hoge potmaat. Zijn bladeren gaan namelijk hangen wanneer hij water nodig heeft. Chrysanten bloeien pas als veel andere bloemen al zijn uitgebloeid. Hij wordt steeds populairder in de Nederlandse huiskamers door zijn stoere en tegelijkertijd schattige look?

Pachypodium lamerei Madagascar palm cm 40 cm, een plant die weinig water nodig heeft. De plant heeft prachtige bladeren die zich spreiden wanneer ze licht opvangen en zich sluiten maxi cosi in de autogordel het donker wordt. Geef de pannenkoekplant een plekje in het licht en n keer per week een beetje water en je hoeft er bijna niks meer aan te doen.

Top 8 kamerplanten die weinig water nodig hebben

Geen punt. Calathea Mooiwatplantendoen. Rotterdam krijgt een woontoren die licht geeft.

Je zet de plant het best op een plaats waar veel zonlicht aanwezig is? Huis Tuin Vrije tijd Woonstijlen Shop the look.


Facebook
Twitter
Comments
Pascalle 24.09.2019 18:18 Antwoord

Welke vind jij het mooist? Trend: cactussen in alle vormen en maten.

Darrell 17.09.2019 18:12 Antwoord

De plant houdt van weinig zonlicht en een vochtige lucht. Deze boom, de treurvijg, doet het zelfs met ons Nederlandse klimaat goed in de woonkamer.

Dascha 25.09.2019 03:51 Antwoord

Gerelateerde artikelen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.