Op zoek naar deeltijd?


deeltijd
Deeltijd studeren in het hbo.
Deeltijd studeren in het hbo/wo Youchooz. Auteurs: Isabelle Langeveld en René Pijlman. Home Beroep Opleiding Functioneren Carrière Forum. http//www.carrieretijger.nl/opleiding/ho/varianten/deeltijd: Sitemap Copyright Applinet B.V. 2004-heden Colofon Adverteren. Carrièretijgers in gesprek over solliciteren, opleiding, persoonlijke ontwikkeling en carrière maken.: Duaal studeren in het hbo.
Voeding en Diëtetiek deeltijd De Haagse Hogeschool.
Voeding en Diëtetiek Deeltijd. 3 tot 4 jaar. Februari-instroom vóór 1 februari 2021 aanmelden. Bachelor of Science. Lessen op maandag. Lees meer over. Voor de opleiding. Meld je aan voor deze opleiding Online Open Dag 6 februari 2021 GEACCREDITEERDE OPLEIDING.
Werkzame beroepsbevolking: deeltijd.
In vergelijking met een jaar eerder is vooral het aantal vrouwen en hoogopgeleiden toegenomen die in deeltijd werken. Tussen het vierde kwartaal van 2015 en het vierde kwartaal van 2016 nam hun aantal met respectievelijk 43 en 46 duizend toe.
Finance Control deeltijd voorheen Bedrijfseconomie Hogeschool van Amsterdam.
Met de kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens deze studie, ontwikkel jij je inhoudelijk en persoonlijk tot een professional. Door de flexibele opzet en de benodigde inzet kun je de studie goed combineren met je werk en je privéleven. Je bent de regisseur van je eigen studie. Wil je meer weten over deze opleiding en over studeren in deeltijd?
Deeltijdopleidingen Hogeschool van Amsterdam.
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijd opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.
Voltijd, deeltijd of duaal? Studiekeuze123.
Home Wegwijzer Studie Kiezen Wat Is Er Allemaal Mogelijk Voltijd Deeltijd Duaal Wat Is Wat. Voltijd, deeltijd, duaal: wat is wat? Als je gaat studeren, kun je kiezen uit een opleiding in voltijd, deeltijd of duaal. Maar wat is het verschil?
Deeltijds Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Doorverwezen vanaf Deeltijd. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Ten minste één Wikipediagebruiker vindt dat de onderstaande inhoud, of een gedeelte daarvan, samengevoegd zou moeten worden met Voltijds, of dat er een duidelijkere afbakening tussen deze artikelen dient te worden gemaakt hier melden. De term deeltijds parttime wordt vooral gebruikt ten aanzien van werken.
In deeltijd Universiteit Leiden.
Chat met een student. De opleiding Kunstgeschiedenis kan ook in deeltijd gevolgd worden. Programma en studielast. Het deeltijdprogramma verschilt alleen in studieduur van het voltijdprogramma. De cursusduur is vierenhalf jaar, waarbij elk jaar een studielast heeft van ongeveer 40 EC.

Contacteer ons