We are vintage maastricht

Geplaatst op: 21.09.2019

Lekkere veggie bruine boterham met homemade muntlimonade. Na een gesprek met de eigenaar werd me dan duidelijk dat dit voorheen wél het geval was.

Minckelersstraat 1A, Maastricht — festen-leshop. Er is iets mis gegaan.. Naast vintage kleding verkoopt Giensch ook nieuwe kleding met een vintage uitstraling. Aan het eind van de middag kun je hier ook een high tea doen handig om van te voren te reserveren! Leuk als je met een groepje naar Maastricht gaat!

Ze organiseren dit trouwens zeer regelmatig, maar geven er echt hun eigen persoonlijke touch aan en daardoor direct een soort tijdloosheid waardoor het geen hype wordt. Wil je zeker zijn van een tafeltje dan kun je het best van te we are vintage maastricht even reserveren, we are vintage maastricht, dus ben ik voor sluitingstijd nog even binnengeglipt om dit schatje mee naar huis te nemen. Een reactie posten. Mijn vriend was erg blij dat ik de leren short had laten hangen, want vol is vol. Dat moet je maar nt weten.

Ook leuk voor alleen een kopje koffie na het wandelen, want vanaf het terras van Chalet Bergrust heb je een mooi uitzicht over de stad! Heb je minder tijd dan nog wat tips voor leuke straten om niet te missen.
  • Gerund met ontzettend veel liefde voor het vak en dat proef en merk je aan alles.
  • Deze is beduidend groter en heeft natuurlijk meer aanbod. Open van lunch tot diner en borrel met op de menukaart heerlijke Franse gerechten, zoals: aux fruits de mer en escargots.

7 comments

Café Zondag: Niet nieuw, wel al sinds de opening in een favoriet om steeds weer naar terug te gaan. Ik vind het zelf altijd ontzettend leuk om een stad vanaf het water te verkennen. De winkel is erg populair en heeft daarom twee locaties: één in het centrum Achter het Vleeshuis 33 en één in Wyck Rechtstraat Geen vintage winkel, maar een sfeervolle conceptstore vol unieke kleding, kaarten, boeken en andere hebbedingen.

Ze organiseren dit trouwens zeer regelmatig, dus zeker hun facebookpagina goed in de gaten houden.

Caf de Bobbel:   In de buurt van de grote winkelstraten en om de hoek van het Onze Lieve Vrouweplein is Caf de Bobbel mijn favoriete adres om te borrelen. Zelf heeft Giensch ook een eigen label met nieuwe kleding in oude stijl. Achter in de winkel is er een vintage gedeelte met unieke stukken? We are vintage maastricht op Asus transformer android update. Het interieur doet een beetje denken aan een speakeasy bar!

Als je het mij vraagt een van de leukste shopping hotspots in Maastricht in de wijk Wyck.

Informatie over We-ar Vintage & Design in Maastricht

Deze foodie hotspots in Maastricht wil je niet missen! Groningen City Guide: 28 x tips van hotspots t Tip om aan het eind van de dag te gaan borrelen met een lekkere borrelplank erbij.

Ik zocht het voor jullie uit. Wijkerbrugstraat 29b, Maastricht -  wyckercabinet. Een lijstje. Je reageert onder je WordPress. We-ar Vintage is een winkel die tweedehandse kleding verkoopt. Lees dan ook onze blog over de gezelligste Maastrichtse terassen of  de leukste cocktailbars van Maastricht.

Twee vintage winkels in het sfeervolle Zuid-Limburg.

In dezelfde straat Achter het Vleeshuis 19 is Giensch te vinden. Door de hype rond vintage betaal je wel wat meer, maar dan heb je ook een degelijk en uniek stuk. Bestel dan de plank met verschillende tartines waar ze om bekend staan!

Delen met je vrienden Deel op facebook Deel we are vintage maastricht twitter Deel via email. Dit is een van de goedkoopste vintage winkels van Maastricht. De eigenaar heeft daarom ook besloten om enkele reproductie-items in de winkel te hangen! Na een gesprek met de eigenaar werd me dan duidelijk dat dit voorheen wl het geval was.

Winkel in, dingen om te doen en mijn vaste shopping adressen, winkel uit. Met liefde gerund door Fernand en het best te omschrijven als Franse bistro met een moderne touch.

In deze Maastricht Travel Guide geef ik je een mega update van de leukste hotspots in Maastricht inclusief tips voor fijne hotelswe are vintage maastricht, 350p, tentoonstellingen.

Onze bezoekers over We-ar Vintage & Design in Maastricht

Sint Servaasklooster 41, Maastricht —  servaasbeauty. De meeste items liggen rond de 20 à 30 euro. Bekijk de tarieven. We-ar Vintage We-ar Vintage is een winkel die tweedehandse kleding verkoopt.

Maar ook op ieder ander moment van de week ben je hier aan het goede adres voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner. De stukken die er hingen leken me wel met zorg uitgezocht. E-mail Adres wordt niet getoond.


Facebook
Twitter
Comments
Maryan 29.09.2019 13:37 Antwoord

Ze hebben er ook regelmatig leuke feestjes!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.