Sokken breien voor beginners youtube

Geplaatst op: 17.09.2019

Winter breien. Je hebt dan, in dit voorbeeld, 14 ribbels is 28 naalden het aantal ribbels is altijd de helft van het aantal naalden. Zo ga je te werk: 1.

Dankzij de duidelijke instructies voor de gebruikte teenstukken en hielen geef je je breiwerk de ideale pasvorm, en met de maattabellen kun je je sokken gemakkelijk in elke grootte breien. Deze mindering maak je alleen op de ondervoet. Ben je bij de grote teen gekomen?

De makkelijkste manier om dat te voorkomen is door elke eerste en laatste steek van elke naald een flink ruk te geven als je hem hebt gebreid. Te koop bij: Bol.

Deze video laat je zien hoe je in het rond kunt breien. Je kunt dan bijvoorbeeld een sok in het rond breien of een muts. Komt helemaal goed op het eind bij de afwerking. Tijd voor een creatief uitje. Brei in een boordpatroon zo'n 20 toeren en brei vervolgens in tricotsteek zo'n 40 50 toeren.

Op het laatst heb je 8 steken over. Brei 1 overhaling, brei door en brei de laatste twee steken van het tweede naaldje samen.
  • Sokken breien. Op de bovenvoet staan dan 30 steken en op de ondervoet 2 maal
  • Klik hier voor een handige maattabel. Patroon van: Drops Design.

Dit heb je nodig om de sokken te breien:

Wij, Het MediaBedrijf BV, gebruiken cookies om u meer service te bieden bij uw bezoek aan onze websites. Brei verder aan je boord tot je het wel welletjes vindt. Brei op de goede kant recht en op de averechte kant averechts. Als je de sok nu op 4 naalden zet, kun je hem even passen. Je kunt dan bijvoorbeeld een sok in het rond breien of een muts. Je hebt dan, in dit voorbeeld, 14 ribbels is 28 naalden het aantal ribbels is altijd de helft van het aantal naalden.

Dat is dus 3 maal 20 steken.

  • Je kunt dan bijvoorbeeld een sok in het rond breien of een muts.
  • Breiwol kopen Kijk hier voor de leukste wolwinkels in Nederland en België.

Keer het werk weer. Dit heb je nodig om de sokken te breien: streng sokkenwol g 4 bamboebreinaaldjes, 20 cm lang en 2,5 mm dik. Dan kun je met de teen beginnen. Ditzelfde doe je ook op de bovenvoet.

Engelse winter breipatronen.

Sokken breien volgens Kiki

Sjaal breipatronen. Home Breiuitleg Profiel The Making of…. Deze video laat je zien hoe je in het rond kunt breien.

Sokken breien. Pas op dat je naalden en dus ook sokken breien voor beginners youtube steken niet verdraaien. Fair Isle sokken breipatroon Een mooi breipatroon van Handwerkwereld voor sokken gebreid met de Fair Isle techniek. Dit heb je nodig om de sokken te breien: streng sokkenwol g 4 bamboebreinaaldjes, 20 cm lang en 2,5 mm dik. Voor het breien van sokken en nog veel meer.

Sokkenbreien voor beginners – Deel 1

Maar na het spinnen houdt het voor de breifanate nog niet op. Haal averecht de laatst gebreide steek af en brei 7 steken averecht 1 voor de gebreide overhaling en 3 voor iedere kant van het midden , brei 2 steken averecht samen en 1 steek averecht extra.

Dat is veel sterker waardoor de sokken minder slijten. Rondbreien met vijf naalden Deze video laat je zien hoe je in het rond kunt breien.

Haal de laatst gebreide wat te doen bij hypo diabetes weer recht af en brei recht tot 1 steek voor het ontstane gaatje, sokken breien voor beginners youtube, maak een overhaling met de steek voorbij het gaatje en brei 1 steek extra. Brei in een boordpatroon zo'n 20 toeren en brei vervolgens in tricotsteek zo'n 40 50 toeren.

Breiwol kopen Kijk hier voor de leukste wolwinkels in Nederland en Belgi. Sokken breien zo doe je dat Marikari legt in een vijftal blogs, met foto's uit hoe je sokken kunt breien. Patroon van: Sascha. Maar in het begin gebruikte ik wel een markeerder omdat ik zo druk was al mijn naalden niet in de knoop te laten gaan of mijn eigen ogen uit te steken met al die enge punten die alle kanten opgingen dat ik vaak geen idee sokken breien voor beginners youtube waar ik nou mee bezig was!

Brei 3 steken extra; 1 steek recht afhalen, afgehaalde steek over de gebreide heen halen dit heet een overhaling, dan kunt u op de noodknop drukken, voor altijd.

Categorieën

Sokken breien zoals oma Wil je ook sokken breien op de ouderwetse manier? Brei met een volgend naaldje de voorvoet en neem met weer een ander naaldje de steken op tussen de ribbeltjes en brei de steken van de kleine hiel die al op een naaldje staan mee. Sokken breien volgens Kiki "Sokken breien is helemaal niet moeilijk", is Kiki's overtuiging. Geeft niks als dat niet zo netje wordt.

Van jongs af aan leerde ze breien van haar moeder en oma. Je kunt dan bijvoorbeeld een sok in het rond breien of een muts. De laatste naald is averecht.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.